Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt.
Pluspunten
Prima bedrijf die echt aan de afspraken houdt.
VerbeterpuntenEen tien maar dat is bijna onmogelijk dus adviseer ik blijf investeren in personeel en web winkel.
Pluspunten
Had een licht beschadigd beeld ontvangen. Na een telefoontje werd gelijk geregeld dat ik een compleet nieuw exemplaar ontving zonder kosten en de beschadigd mocht ik erbij houden. Ik vond dat een superservice! Kom je niet vaak tegen, moet je eerst van alles doen en moet eerst het exemplaar weer retour eer je een nieuwe kan ontvangen. Hier niet. Toppie! Ik kom zeker weer een keer terug in deze webshop.
Verbeterpuntentip top in orde!
Pluspunten
Snelle levering en bezorging Product goed verpakt . Prijs is goed . Toppie !
Pluspunten
Leuk het presentje dat erbij was geleverd, boedha was goed ingepakt, mooie massief beeldje. echt super!!!!!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Klantvriendelijk, mooie producten, mooie prijzen, hartelijke communicatie. Correcte en snelle oplossing voor een probleem met de ivoren Ganesh.
VerbeterpuntenDe eerste Ganesh ivoor kon niet staan; hij viel omver.
Pluspunten
- snelle versturing producten - duidelijke informatie aan de telefoon - product was netjes verpakt
Pluspunten
Netjes verpakt, prijs-kwaliteitsverhouding is goed
VerbeterpuntenVerpakking was wel erg groot voor 4 kleine beeldjes
Pluspunten
levering is zeer snel. het beeldje was ontzettend goed ingepakt, met als resultaat geen beschadigingen. beeldje ziet er precies zo uit als op de foto/plaatje. alleen maar lof !!!
Verbeterpuntenkan er in mijn geval geen bedenken.
Pluspunten
Correcte mailwisseling over levering en snelle levering !! En vooral mooie en veilige verpakking !! Alles was helemaal TOP en ik ben zeer blij met de mooie boeddah's. Kortom, zeer bedankt Boeddah Beelden.com
VerbeterpuntenNul.
Pluspunten
Snelle reacties en het pakketje was netjes verpakt.
VerbeterpuntenEen andere pakketdienst nemen. Ik was niet aanwezig bij levering, het bedrijf had geen briefje achter gelaten. Het pakketje is pas na het weekend geleverd.
Pluspunten
Beeld kon niet afgeleverd worden door bezorger, netjes telefonisch contact gehad en prima opgelost.
Pluspunten
Vlotte, keurig verpakte bestelling: bedankt !!
Pluspunten
mooie website, afbeeldingen perfect. aflevering snel en correct
VerbeterpuntenGewicht van de beloofde beelden vielen erg tegen: Beeld Horen heeft niet zoals beloofd een gewicht van 856 gram, maar slechts 650 gr. Beeld Zien heeft niet zoals beloofd een gewicht van 863 gram, maar slechts 650 gram Beeld zwijgen heeft niet zoals beloofd een gewicht van 885 gram, maar slechts 650 gram.
Pluspunten
zezer positeve netjes verzorg en goed aan gekomen wie een bboeddha beeld wil kopen zou ik deze aan rader
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
* betrouwbaar * ruime reuze aan objecten * goede communicatie * snel leverbaar * makkelijke online bestel site
VerbeterpuntenGeen: doe zo verder. Ik bestel zeker en vast nog een keer bij jullie
Pluspunten
Pluspunten
vriendelijk goede service fijne website en vele keuzes
Nijverheidsweg 103 E
8071DD Nunspeet