Pluspunten

goedkoop goede service snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk te woord gestaan bij de telefonische vragen die ik had.

Pluspunten

Goede klantenservice

Magazijnvoorraad beter op orde hebbeb

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het beeld is vrij vlot geleverd, de 2e werkdag. Goed verpakt.

Er was over de levering wat onduidelijkheid; het was wel goed geregeld maar niet duidelijk gecommuniceerd waardoor ik in verwarring was of het pakket al dan niet verstuurd was.

Pluspunten

Mooie en duidelijke website, goede prijs / kwaliteit verhouding, Snelle levering, Eerst zien en achteraf betalen.

Pluspunten

Hallo, Nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Het zat keurig beschermd in gepakt en super snel thuis bezorgd. De vrienden waaraan ik hem gegeven heb, zijn super blij met de Boeddha. Vriendelijke groet, Diana van den Berg

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reken geen 7 euro verzendkosten voor een pen van 3 euro! Artikel werd als 4 delige pennenset omschreven, blijkt een enkele pen die niet eens in een verpakking zit.

Pluspunten

fijne uitstraling , prima kwaliteit

Pluspunten

Wij hebben en heel prettige communicatie gehad .Wat heel belangrijk is .Iets bestelt maar er was en stukje af .Daar ben ik gelijk mee op de hoogte gebracht .Ben nog heel blij met al die beelden ,ze zijn heel mooi.

Na 2 of 3 bestellingen [ben de tel kwijt } die heel goed zijn gegaan en goed verzorgd binnen zijn gekomen ,ik zou het echt niet weten .Gewoon zo door gaan .

Pluspunten

Goede informatie, op tijd wordt je gewaarschuwd als de aflever datum niet haalbaar is, eventueel wordt er een alternatief aangeboden. En je kunt na ontvangst betalen dit is ook niet altijdmogelijk

N.v.t

Pluspunten

Vlugge levering klantvriendelijk

Pluspunten

Veel keus, snelle bezorging, goede verpakking en fijn dat er betaald kan worden na ontvangst.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

snelle levering na bestelling

Pluspunten

Betrouwbare webshop, snelle levering en een leuk assortiment voor de liefhebber.

Ga zo door, geen verbeterpunten nodig.

Pluspunten

Ik ben niet zo van het 1-2-3 beoordelen, maar hier maak ik een uitzondering. - Klantgericht bedrijf - Snelle reactie op vragen via email - Product komt overeen met wat wordt aangeboden - Snelle levering - Goed verpakt - Goede informatie voorziening van aankoop tot levering

Ga zo door! Jullie laten zien dat aankopen via internet veilig en kwalitatief goed kan zijn.

Pluspunten

Het is goed verpakt en ziet er ook goed en heel uit.

Heb ik niet

Pluspunten

Betrouwbare webwinkel en snelle levering

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen en thuis bezorgt krijgen. Niets mis mee. Met vriendelijke groeten. F.P Bentvelzen

Pluspunten

duidelijke site Met overzichtelijke producten ,en verschillende betaal mogelijkheden Snelle leveringen en goed verpakt

Pluspunten

Goed kontakt en liefdevolle service na uitverkocht donkergrijze boeddha en uiteindelijk zijn we blij met de lichtgrijze versie.

De dondergrijze boeddha was uitverkocht en had daardoor een lange levertijd, Ik adviseer dit soort dingen tijdig op jullie website te vermelden.

Pluspunten

Snelle service vlotte levering met een zeer goede verpakking mooi product wij zijn zeer tevereden

Pluspunten

Zorgvuldige verpakking, duidelijke mail over levertijd,

Pluspunten

Prima en overzichtelijke site, snelle levering.

Pluspunten

- vriendelijk behandeld. zowel via email als in de winkel - goeie uitleg over de boeddha. de boeddha staat nu in onze woonkamer zolang. omdat ze nog aan onze tuin moeten beginnen. en als dat klaar is gaat de boeddha de tuin in. dus ben zeer benieuwd hoe dat het gaat worden en hoe dat het staat in de tuin. en ik kan iedereen aan raden om daar een kijkje te gaan nemen. want ik heb het via google gevonden. en de afbeeldingen liegen er niet om. meestal wijkt dat wel eens af. maar als je er eenmaal gaat kijken. dan is het ook precies zoals afbeelding. ik ben er in ieder geval blij mee. en kan niet wachten tot dat onze tuin klaar is. dus ik zou zeggen. mensen, ga naar boeddha- beelden.com. of rechtstreeks naar de dichts bijzijnde winkel

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet