Hoi! Dank voor je review! Vervelend om te horen dat je geen goed gevoel hebt overgehouden aan onze service en reparatie. Ik zie dat je een kopie-scherm hebt laten monteren. Hier is in eerste instantie iets niet goed mee geweest (een onderdeel-fout). Vervolgens hebben wij deze netjes gemonteerd met een scherm van originele kwaliteit (tegen een bijbetaling). Dit scherm is toen kapot gevallen (buitenom ons) en daarna hebben wij wederom een kopie-scherm geplaatst. Ik begrijp dat het toestel nu weer is gevallen (buitenom ons) en kapot is gegaan. Allereerst vinden wij dit erg vervelend om te horen en is dit natuurlijk pech. Anderzijds kan het zo zijn dat het frame van een telefoon (na een val) een klein beetje verbogen is. Als hier een kleine buiging in zit, of als er een deuk in de behuizing zit, dan zit de nieuwe glasplaat strakker (en onder meer druk) gemonteerd in de behuizing. Dan is het helaas een gegeven dat je toestel ook gevoeliger wordt en bij een (kleine) val de kans groter op schade is. Je kunt altijd contact met ons opnemen om tot een leuke oplossing te komen; daar staan wij altijd voor open. In dit geval hebben wij helaas niets vernomen. Wij horen alsnog graag van je! Met vriendelijke groet, Tweek
Originele beoordeling
Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.