Snelle actie.

Werd gelijk opgepakt. Binnen twee uur klaar. Service. Dank.

Recent mijn PS4 laten repareren. Zeer klantvriendelijk en kundig personeel Henriette

Enorm goed ervaren.

Ik kampte al langer met problemen met mijn playstation. Op een gegeven moment namen wij een besluit en gingen wij naar Tweek toe en werden wij vriendelijk verwelkomd en gaven we mijn playstation af aan een medewerker. Vervolgens een appje gedaan de dag erna wanneer hij klaar was en dat was al vrij snel. De prijs is goed voor wat je krijgt. De playstation doet het weer zoals tevoren. Probleem : Database beschadigd.

Goede service en de Playstations werken weer als nieuw.

Zie hier boven.

Duurzaam om apparaten te repareren en door nieuwe batterij weer langer van de afvalhoop te houden!! Duidelijke afspraak Lokaal geregeld in Zeeland!!

Goede service !!

Snel antwoord op vragen, bieden een nette oplossing voor problemen, snelle en goede service !

Zeer betrouwbaar en wordt snel geholpen

Heb al diverse keren gebruik gemaakt maar nog nooit teleurgesteld

Zeer Goed

Altijd een goede service bij Tweek. Mijn iPhone werkt weer top.

Werd niet geloofd

Toestel weggebracht en kwam terug met ander defect, werd niet geloofd, valt erg tegen, waarschijnlijk veel "gekochte" goede reviews..helaas.

Goede service en bereikbaarheid

Heel handig om even voor de reparatie via whatsapp contact te hebben. Prima geholpen tegen prima prijs. De laatste jaren altijd bij Tweek refurbished IPhones en protectors gekocht voor het gezin.

Uitstekende service

Uitstekende service

Snelle, duidelijke service

Met een oververhitte Playstation afgelopen naar dit bedrijf gegaan, nadat de PS eerst door iemand anders was "schoongemaakt" Zeer vriendelijk ontvangen door Rogier, Het probleem voorgelegd en Rogier ging ermee aan de slag. Rogier heeft uiterst goed werk afgeleverd, heeft de hele PS uut elkaar gehaald en schoongemaakt en nieuwe koelpasta aangebracht. Aan het eind van de middag kon ik de PS weer ophalen, tot grote vreugde van onze zoon. Heeft de rest van het weekend zonder problemen gegamed. Zeer zeker een aanrader en wij komen zeker terug. Toppers!!!

Prima geholpen

Wel jammer dat reparatie niet binnen de 30 geregeld was, extra op en neer gemoeten.

Mijn scherm was gebarsten en is vervangen. Niet te onderscheiden van het origineel. Dik tevredenheid. Aardig persoon.

Top kwaliteit!

Intussen al meerdere tweedehands games gekocht, deze waren allemaal in perfecte staat! Verder zeker uitstekende service!

Jammer dat mijn iphone SE 2020 de nieuwe batterij niet herkend.

fijne ervaring met Tweek

Ik werd gelijk en goed geholpen en er werd geleverd zoals afgesproken! Ik ben erg blij met de Nokia hij werkt goed! Slim ding.

Vriendelijk Snel Accuraat Goede uitleg

Netjes en vlug geregeld!

Vakkundige snelle reparatie iPhone.

Heel vriendelijk en prima reparatie

Zeer behulpzaam en een reparatie tegen een hele goede prijs

Ik zag een Iphone te koop voor een leuke prijs en werd er goed bij geholpen

Goeie deal van een lieve jongen die mij heeft geholpen

Snelle en efficiënte hulp

Oude iPhone beoordeeld en nwe refirente lag klaar.

Top! Zeer aan te bevelen!

Zeer professioneel personeel Eerlijk en betrouwbaar

Snel en goed

Snel en goed

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.