Snelle reparatie, scherpe prijs

Via watsapp eerst advies gevraagd. Kon dezelfde dag nog gerepareerd worden. Voor een scherpe prijs en met originele onderdelen.

zakelijk.

niets aan toe te voegen.....zakelijk, geen poespas, klaar.

prima geholpen

Scherm A-pad gerepareerd voor een redelijke prijs.

prima service, snel geholpen.

prima service, snel geholpen.

Prima snelle service.

Batterij van een Samsuns S10 laten vervangen. Prima en snelle service. Ook vooraf was de prijs en tijdsduur helder. Top

Goede toestellen, goede service, goede prijs.

Een aantal maanden geleden de eigenaar gevraagd contact op te nemen als hij een specifiek toestel in bezit kreeg. U raadt het al, ik kreeg een belletje en heb het toestel in zeer goede staat meegekregen, met oplader, voor de helft van de huidige nieuwwaarde. Ik kan geen ervaringen delen over het aanbod duurdere toestellen of de reparaties.

Reparatie volgens afspraak uitgevoerd

Prima ervaring. iPhone reparatie blijft prijzig.

Goede reparatie

iPhone X laten herstellen en is heel goed gedaan .

snel en prima

Snel en prima

Fijne professionele en oplossingsgericht bedrijf.

Deze mensen zijn vakmensen

Toen ik mijn ps4pro ging ophalen, was weer hij als nieuw! Gerepareerd schoongemaakt en geruisloos.

Prima voldoen aan door mij gestelde eisen

Reparatie was oke,zelfs de lens van de camera als service vast gelijmd en dat alleen voor een accu vervanging en prijs.

Goed geprijsd artikel. Tevreden mee.

Goede ervaring!

Spelletjes met jeugdsentiment waren binnen 2 dagen in huis tegen een erg aantrekkelijke prijs. Ik ben erg tevreden:)

Prima geholpen!

Afspraak gemaakt , netjes geholpen en telefoon gemaakt. Later blijkt de telefoon nog niet te werken zoals het hoort en mochten we meteen weer langs komen en werd het probleem opgelost. Heel fijn en klantvriendelijk!

redelijk goed geholpen voor wat ik nodig had

Er werd geluisterd naar mijn probleem en de medewerker kwam met oplossingen. Uiteindelijk de aanbevelingen opgevolgd en gekregen wat ik wilde. Wel een kanttekening: niet iedereen weet alles/veel van mobieltjes e.d. ik ben er 1 van en daar dienen de medewerkers van Tweek wel rekening mee te houden.

Een afspraak was snel gemaakt via de app. Reparatie nog eerder klaar dan gezegd!

Mijn probleem werd supersnel opgelost.

Mijn computer wou ineens niet meer opstarten en dat was heel vervelend, want ik heb hem voor een aantal zaken hard nodig. Ook met de hulpmiddelen, die Windows geeft, lukte het niet om hem aan de praat te krijgen. Dus heb ik gezocht naar bedrijven, die dit probleem voor mij kunnen oplossen. Na drie keer een bedrijf gebeld te hebben, bedrijven die niet open waren or om een andere reden niet ingeschakeld wilden worden, belde ik Tweek aan de Ampereweg in Middelburg. Ik kon mijn PC een uur later brengen en twee daarna kon ik hem weer ophalen. Het bleek dat mijn harde schijf was gecrashed en Tweek verving hem door een SSD-schijf. Mijn computer werkt weer en nog sneller dan voorheen, dankzij de SSD-schijf. En de kosten? Daarvoor hoef je echt niet zelf aan te modderen. Problemen met je computer? Ga naar Tweek, Amperelaan, Middelburg.

Doen wat ze beloven

Prima snelle service

Ik kon gelijk mijn kapotte spullen brengen, volgende dag was het al klaar ondanks dat zij ook nog onderdelen moesten bestellen

Battery iphone 6s gaf al een poosje kuren, afspraak gemaakt via whatsapp en de volgende ochtend kunnen afgeven, 2 uur later weer op kunnen halen, turbo sevice…

Vlotte persoonlijke service, mooie prijzen.

Fijne overzichtelijke webshop, goede producten voor schappelijke prijzen. Ook inruil!

Ik ben goed geholpen en te woord gestaan, allemaal zeer professioneel

Een goedwerkend tweede handstelefoon

Een oneplus 3T besteld via de website. Werkt helemaal naar behoren, niks mis mee.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.