Prima service.

Heb een B-Grade Apple watch series 3 gekocht. Prima ervaring. Voldeed aan mijn verwachtingen van een B-Grade, wel wat gebruikerssporen maar in goede staat. Bijv. de accu capaciteit t.o.v. origineel staat op 95%. Tevreden mee! Tweek bied ook een goede service!

Snelle en goede service!

Goed advies en met het best passende product terug naar huis!

Goed en snel geholpen.

Geen gezeur over backups en ander gedoe. Gewoon nieuwe accu erin en binnen een paar uur klaar.

Een fantastische service bij Tweek Middelburg, ga zo door.

Refurbished iPhone gekocht, als nieuw, werkt prima! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Duidelijke service en snel geregeld!

Goed en snel geholpen.

Oude iPhone weer prima met nieuwe accu

De bestelling is snel verwerkt en keurig in originele doos met gebruiksaanwijzing snel bezorgd. Ben heel tevreden.

super tevreden

snelle en goede service vriendelijk en kundig

Duidelijk

Wat er wordt afgesproken wordt nagekomen.

Mijn toestel opgestuurd binnen 2 werkdagen mijn toestel weer terug ontvangen top service!

snel , goed en redelijke prijs

m’n scherm was gebarsten en twee dagen later wa was mijn mobiel weer als nieuw tegen een redelijke prijs vond ik , ik ben heel tevreden

Snel, vakkundig, meedenkend en zeer vriendelijk.

2 telefoons tegelijk laten repareren. Door de drukte een half uur later klaar. Had ook gezegd, geen haast. Volgende reparaties weer bij roger brengen.

Goede service!!!

Fijn en snel geholpen!

aanrader

goede kwaliteit lage prijs altijd bereikbaar en snel

Geweldig leuk jong bedrijf, klantvriendelijk!

Aardige verkoper. 5 sterren! Beveel iedereen aan

Super goede en snelle service

Altijd vriendelijk en goede snelle service

Goede service, eerlijke prijs

Ik heb de batterij van mijn telefoon laten vervangen. Die kan ik niet missen i.v.m. mijn bedrijf. Daarom kon ik tijdelijk een leentelefoon gebruiken van Tweek. Ideaal! Ook konden ze me goed advies geven over de reparatie en een nieuw (goede kwaliteit) hoesje voor mijn telefoon.

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

Zeer goede service.

Zeer goede service, product als omschreven.

Top bedrijf !!

Ik heb een Ipad gekocht bij Tweek.nl Ik werd heel netjes geholpen met mijn keuze de refurbished Ipad zag er nog heel mooi uit het scherm was zo goed als nieuw ik kreeg er ook netjes een oplader bij. De prijs kwaliteit verhouding is dus heel netjes!! Ik zouw dit bedrijf zeker aanraden aan mijn vrienden / familie

Er is gewoon een heel erg goede Iphone SE geleverd

Was huiverig voor zulke dingen maar is compleet goed uitgepakt ben zeer zeer tevreden

Goed geholpen. Later pas resultaat

goed geholpen

Prettig en deskundig geholpen

Prettig en deskundig geholpen

De communicatie was goed.

Ik ben binnen een paar dagen geholpen en kon ook gelijk komen toen ik problemen had om mijn mail te installeren.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.