naar volle tevredenheid geholpen

Duidelijk en vriendelijk de problemen verholpen en een redelijke prijsafspraak nagekomen mn oprechte dank

Betrouwbaar, klantvriendelijk en snelle service !

Onwijs goed en snel geholpen

Goed snel kwaliteit

Godver wat goed

Snelle vakkundige batterijwissel voor een prikkie En een zeer goede klanrbenadeing!1 Kortom: ik ben er zeer tevreden over.

geweldige service

ik had een telefoon op het oog en twijfelde geen seconde, binnen 1 werkdag geleverd en in topconditie (A+) ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

Betrouwbaar, transparant en klantvriendelijk.

Geen slechte ervaringen.

Uitstekend geholpen

Duidelijke uitleg, reparatie prima uitgevoerd, goede afspraken. Ben er al meerdere keren prima geholpen

Prima service, snelheid en communicatie

De telefoon van m'n dochter was gevallen en ze heeft direct in het weekend al via WhatsApp contact gehad waarna ze de volgende dag kon langskomen. De reparatie werd zsm uitgevoerd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Prima zaak. Heel tevreden

Ik ben goed geholpen bij tweeks. Ik kon een afspraak maken en langs komen. De iPhone waarvan ik dacht dat ik die het best kon aanschaffen bleek toch iet zo ideaal. Tweeks deed niet moeilijk over ruilen. Dus nu blij met een ander model. Tweeks heeft dan misschien niet heel veel keus maar mij is een fijn en persoonlijk contact veel meer waard. Ik raad aan hier je tweede hands iPhone aan te schaffen!

Super vriendelijk personeel! En goede adviezen

De medewerker die me heeft geholpen heeft alles erg netjes uitgelegd en me goed verder geholpen. Erg sympathiek. Toppers!

Goeie service

Goeie service,snelle reparatie en nette prijs.

Top kwaliteit en service

Goede en snelle service zoals ik van Tweek gewend ben

Twee telefoons weggebracht voor reparatie. Beiden weer snel gefixt. Onderdeel was niet voorradig maar communicatie daarover was goed. Ik wist precies waar ik aan toe was.

Prima geholpen

Prima geholpen bij het vervangen van mijn schermbeveiliging.

Doen wat je belooft is altijd goed!!

Prima bedrijf!! Zou ik zo weer heen gaan!!

Korte lijntjes - snelle service

Ik kon mijn telefoon de volgende dag al brengen. En na mijn boodschappen het toestel al weer ophalen. Top. Jammer dat de service beperkt is voor Apple en Samsung.

Klantvriendelijkheid ten top!!!

Al jaren klant bij tweek, het vertrouwen is inmiddels blindelings. Wat een topproducten leveren ze tegen eerlijke prijzen en wat een geweldige klantvriendelijkheid!! Voor ons geen ander, alléén maar TWEEK!!!

Goede service, goede communicatie. En een snelle reactie.

Reparatie van een iPad (glas kapot). Goed uitgevoerd, netjes en klaar conform de opgave vooraf.

Perfecte service, degelijke reparatie, in-time afgeleverd

Was in eerste instantie in twijfel maar wat ik hersteld terugkreeg overtrof mijn verwachting. Kan Tweek met stip aanbevelen!

Snel en goed

Snel contact, overleg wanneer. Duidelijkheid in prijs vooraf. En heel snel klaar. Dank.

Snelle en vakkundige service voor een goede prijs

Snelle en vakkundige service voor een goede prijs

eerste in druk vriendelijke service

moet ik na de reparatie zien maar ze komen zeer professioneel over .

Snel, professioneel en goed

Snel, professioneel en goed

Hele fijne & snelle service!

Kon dezelfde dag mijn telefoon nog brengen en de volgende dag alweer ophalen omdat het schermpje niet op voorraad was. Super vriendelijk geholpen, ik zou het zeker aanraden. Mocht ik zakelijk ook nog iets hebben kom ik zeker weer terug.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.