Vlot en duidelijke advies.

Prima service!

Al een paar keer een IPhone bij Tweek.nl gekocht, en laatst een scherm laten vervangen. Zoals gezegd: prima service, heldere uitleg en goede prijzen!

prettige feestdagen

Geen problemen, correcte afhandeling

Werden goed geholpen en de telefoon was aanwezig. Verder was alles snel geregeld voor een goede prijs.

Vakkundig geholpen

Vakkundig geholpen

Goede en snelle service!

Mijn bestelling is snel geleverd en goed beschermend verpakt. Ziet er top uit!

Snel en krachtig

het was snel gefixt maar de kwaliteit was uitstekend alles doet naar behoren en was het zeker waard

Klantvriendelijk! Meedenkend!! Betrouwbaar!!! Deskundig!!!! Kwaliteit!!!!!

Kortom, een zaak waar je klant wilt zijn en blijven!

Top service!

Twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Tweek.nl en altijd goed en snel (binnen een paar uur) geholpen tegen een redelijk tarief.

snelle service.

positief

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel, en het artikel is wat er beloofd was.

Vakkundig en correct

Tweek wist mijn 5 jaar oude iPad Air weer op te pimpen met een nieuwe accu en scherm. Al jaren een vertrouwd adres.

Snelle en correcte service

Goed product

Prima reparatie adres. Jongens met verstand van zaken.

Voor het eerst bij TWEEK geweest en ben er heel tevreden over. Leveren goed werk af en de kosten vielen reuze mee. Zo worden er minder spullen vervangen maar gewoon een tweede leven geven. Spullen kunnen veel langer mee dan veel mensen denken. Jammer dat Twee uit de stad is vertrokken naar een bedrijven terrein. Een stukje verder fietsen dus. Ook voor de studenten die eerder op loopafstand zaten.

Goede duidelijke service!!!

Helemaal top!

Top service. Kennis van zaken. Betrouwbaar. Aanrader!!

Snelle service en vriendelijk bediend

Ps4 ter reparatie aangeboden. Maakte veel lawaai. Koelpasta is vervangen en geheel schoongemaakt. Draait weer muisstil

Geweldige service, zoals altijd!!!

Iphone 7 ingeruild voor een iphone 8. Prima service en prima prijs, zoals ik van tweek gewend ben, betrouwbaar en eerlijk. Voor mij geen andere meer!!

Goede en snelle service

`ze doen wat ze beloven

Ontvangst, uitvoering en afhandeling alles niets op aan te merken. Door coronabescherming zeer bekrompen entourage.

Prima toestel!

Zeer tevreden toestel is als nieuw en voor een schappelijke prijs, alles werk prima ben er erg blij mee!

Goed geholpen

Omdat we zeer tevreden waren over de aankoop van een IPhone voor mijn vrouw, heb ik er 1 voor mezelf besteld.

Goede service!!

Voor een schermreparatie werd mn Iphone 8 thuis opgehaald en tien hij gemaakt was weer via de post terug gekregen. Factuurtje via de mail. Voor 100,- is mijn Iphone weer helemaal als nieuw zonder dat ik er zelf de deur voor uit moest. Ik kan jullie goed aanbevelen.

Toppie

kapot glas van tell ook prima tweedehands iPhones gekocht prima toestel ook al voor reparatie

Snelle service!

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.