Top bedrijf.prima producten. Heel blij met mijn aankoop.

Snelle en goede service

Aardig personeel niks is te veel snel gehandeld

Super prijs kwaliteit verhouding aanrader

Gewoon top

Welwillend.

Prima emailverkeer ervaren. We moeten het product nog wel testen, maar dat komt met kerst wel. Over de extra garantie deed hij ook niet moeilijk. Top dus...

Keurige afhandeling van de aankoop.

Artikel zelf afgehaald, lag klaar. Met pin betaald(voorkeur van de verkoper). Aankoopbon via e-mail ontvangen.

Psp4 probleem

Mijn psp4 was defect heb hem afgeven En was binnen 2 dagen gemaakt netjes op de hoogte gehouden mooie gerantie afspraak raad het zeker aan het is wel even zoeken waar het precies is maar voor de rest super survice

Al jaren zeer tevreden.

Werden weer zeer vriendelijk geholpen zo als altijd.

Top bedrijf!

Meerdere malen reparaties laten doen aan een Iphones, Ipad beeldscherm,.keurig netjes altijd uitgevoerd, snel en met een goede prijs! Zeker een aanrader!

Servicegericht, goed advies en doen wat ze beloven.

Speelt goed in op klantvraag en iedere keer weer is wat geleverd wordt ook wat er beloofd is.

Alles goed volgens afspraak!

Snelle goede service!

In exact 24 uur tijd mn samsung voorzien van een nieuw scherm

Buitengewone service

Tweedehands iPhone 7+ gekocht. Helaas ging een 3x per dag de telefoon spontaan op simlock. Hierover gebeld en per direct een ruil mogen doen met een exact gelijk exemplaar en deze werkt vlekkeloos!

Goed en snel!

Had een kapotte batterij en kon snel terecht. Was klaar terwijl ik wacht; heel goed geholpen.

Top service en Top spullen!

Gewoon goeie spullen die voor een eerlijke prijs en met een goede service geleverd worden!!

Een leuk bedrijf.

Goed geholpen met de juiste adviezen, Zal zeer zeker vaker langs gaan.

behulpzaam

Staat altijd voor je klaar, kennis van zaken, betrouwbaar.

Heel positief en vriendelijk!

Kon heel flexibel mijn bestelde telefoon ophalen, buiten reguliere openingstijden en snelle reactie per whats app. Heel blij met mijn telefoon!!

Goed verlopen, telefoon werkt weer prima!

Mijn batterij vervangen. Prima verlopen. Eerst app contact gehad, werd snel op gereageerd. Daarna telefoon gebracht en was vervolgens na een half uur gemaakt.

Keer op keer u per geholpen

Ben ondertussen door 2 verschillende collega's van Tweek geholpen. Vriendelijk, duidelijk en transparante hulp. Tweek zal ik altijd aanraden voor reparatie of advies.

Duidelijke en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Prima geholpen

Net als een paar geleden een prima product voor een zeer redelijke prijs. Vr. Gr, J.Vreugdenhil.

Snel en vakkundig

Goed en kundig advies, vlotte service!

Prima service en opvolging

Goed bereikbaar en snelle oplossing bij storing op toestel.

Goeie prijs kwaliteit en snel

Goeie prijs kwaliteit en snel

Zeer vriendelijke, snelle en goede service.

Zeer vriendelijke, snelle en goede service.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.