perfect

goede ervaring

Fijne medewerker duidelijke uitleg Niets is te veel

snelle en adequate service!

prima service en handig dat het niet in het centrum zit, zodat het makkelijk en snel te bereiken is. Ook in het zomer (toeristen) seizoen.

Goede, snelle service

Je kan er gelijk terecht en de service is prima

Super service en goede prijzen

Echt een toptent. Wij hebben hier verschillende iPhones aan verkocht en ook gekocht. Goeie service, goede communicatie, goede prijzen, echt niets op aan te merken! Wij deden eerst zaken met Forza maar dat beviel niet echt.. Tweek.nl is stukken beter! We gaan niet meer terug!

Deskundig en correct geholpen

Rogier heeft me meer dan goed geholpen en ook ongevraagd essentiële info meegegeven. Daarnaast nog gratis schermbeveiliging geplaatst. Oftewel helemaal goed

Zeer goede service!

Ik was opzoek naar een Switch, maar wel met een bepaald serienummer. Ze hebben mij netjes geholpen en te woord gestaan bij al mijn vragen over de switch. Op mijn vragen kreeg ik snel antwoord. Eenmaal thuis bleek er een defect aan 1 van de joycons ook dit probleem werd direct opgepakt en opgelost. Binnen een week had ik weer een perfect werkende switch, zulke snelle en goede service vind je niet bij van die giganten!

Vriendelijk, snel, positief ervaring

De gekochte telefoon naar 2 vaanden was kapot en ik kreeg er een andere in ruil volgens de garantie van 3 maanden

Snel en effectief!

Goed contact en snelle service

vlot contact, goed meedenken en adviseren, sympathiek bedrijf

afspraak gemaakt na een telefoontje en gelijk dezelfde dag goed geholpen , service is uitstekend!

scherm reparatie

Ik was bij tweek voor een scherm reparatie voor iPhone 7 , hij was binnen 10min gerepareerd en hij werkt prima!

leuk bedrijf met goede service

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Prima service en goede producten.

Vriendelijk, hulpbehoevend, gewoon goede service, eerlijk en oprecht

positief en goed

Alles afgehandeld volgen prijs opgave.

Goed geholpen en snelle service.

Goed en snel geregeld

prima service .

Reparatie scherm

Snel en netjes!

Flex en vakkundig

Altijd goed

Snel, goede service, betrouwbare indruk

Snel geregeld binnen een half uurtje had ik een nieuwe telefoon.

Levering van onderdeel duurde lang.

Het betreffende onderdeel voor mijn PS4 bleek lange tijd niet leverbaar. Uiteindelijk maar een onderdeel van een andere, gecrashte PS4 overgezet naar de mijne. De daadwerkelijke reparatie duurde niet lang (was de volgende dag klaar). Al met al tevreden, want alles functioneert weer naar behoren.

Super service

Uitermate klantvriendelijk, prima producten!

Snelle en professionele service

Je kunt hier snel terecht en wordt professioneel geholpen. Men denkt met je mee. Warme service. Kom hier zeker terug!

snelle levering, deskundig advies, tegen acceptabele prijs

snelle levering, deskundig advies, tegen acceptabele prijs

Top service!

Wordt altijd snel en goed geholpen, ookal is het tegen sluitingstijd aan! Zeker aanbevolen

goede service

Was een klein foutje opgetreden en dat is perfect opgelost.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.