Uitstekende servicce!

Prima services

Goede service !

Aantal keren heb ik producten gekocht bij Tweek.nl (o.a. IPhone&Samsung toestellen en een Playstation 4), bij iedere keer wanneer ik langskom wordt er genoeg informatie gegeven over onderwerpen waar ik bijvoorbeeld vragen over heb en ze zijn nog eens klantvriendelijk ook ! Top service echt waar !

Erg netjes geholpen telefonisch. Kreeg gelijk advies en tips. De lokatie was voor mij wat bijzonder. Ik had een winkel verwacht. Maar het was meer een balie. Verder uitstekend en professioneel geholpen

Was goed moest een paar keer terug maar was elke keer geen probleem.

Kwalitatief goed product

Makkelijk mee in contact te komen. Snelle levering.

Goede service en snel

. En telefoon werkt prima

Betrouwbaarheid rond product en service zijn belangrijk en bevestigd.

Goed,direct respons.

Heel goed contact, bij vragen snel antwoord. Vakkundige ondersteuning. Kan niet beter.

Snel geholpen, en goede service

Batterij van telefoon laten vervangen, wat zi gebeurt! En mijn telefoon is weer als nieuw!

Geweldige goede service!

2dehands iPad gekocht met garantie, de oplader bleek niet goed te werken en gewoon een nieuwe gekregen!

Je kunt er ook gewoon langsgaan, ideaal

Ik zag iets op de website en omdat ik in de buurt van het bedrijf woon ben ik er dezelfde middag nog langsgaan. Toen heb ik het product direct meegenomen. Ze waren vriendelijk.

Goeie service, neemt het werk uit handen

Top service, reageert snel, rekent goeie prijsen

Geweldige service

Ik ben goed geholpen en alles is mij duidelijk uitgelegd! Toen ik de deur uitliep had ik geen vragen meer en een vertrouwd gevoeld dat het goed zou komen!

Goede service. Goede kwaliteit. Niets op aan te merken!

Ik heb meerdere toestellen gekocht via Tweek! Elke ervaring is zeer positief. De kwaliteit van de telefoons is goed en de service is uitmuntend. Letterlijk 0 op aan te merken.

Zeer positief altijd goede en snelle service

Goede ervaring. Altijd een oplossing en vaak binnen korte tijd problemen opgelost tegen aanzienlijke prijs.

Perfect en snel !

Snel geholpen en goed opgelost, met goede uitleg over het hoe en wat er loos was met de telefoon. Goede service.

Excellent. (That's a complete sentence, by the way.)

Helpful. Informative. Good choices. Excellent service.

Werd correct geholpen :-)))

Goede snelle service

Voor de tweede keer een iPhone hier gekocht Bevalt me goed snelle service en goede telefoons!

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk

Voor mijn vrouw en mij heb ik 2x een batterij van een telefoon laten vervangen en 2x een refurbished telefoon gekocht.

kordaat handelen en met vriendelijkheid tegemoet treden

zie boven

Goede service en garantie

2x iPhone tweedehands gekocht

Prima service !

Zeer klantvriendelijke behandeling.

Top bedrijf!

Goede service, goed bereikbaar, spullen zijn altijd in keurige staat zoals omschreven.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.