Pluspunten
alles goed
Bij ons wel. Met jou ook?
Pluspunten
service is top als snel geregeld afspraken komen ze na
Dank voor de review!
Pluspunten
- Overzichtelijk - Duidelijke informatie - Komt de afspraken na - Goede prijs en kwaliteit
Verbeterpunten- Geen op dit moment
Dank u wel voor de mooie woorden :)
Pluspunten
Goeie reparatie uitgevoerd aan mn iPhone.
Helemaal top! Veel plezier met de iPhone.
Dank u wel!
Pluspunten
eerste kennismaking zeer positief: vriendelijkheid, efficiency, kwaliteit
Dank u wel voor de mooie woorden! Tot een volgende keer :)
Pluspunten
- Top service - Voordelige prijzen - Er wordt snel gehandeld - Betrouwbare/professionele uitstraling
Dank u! We proberen altijd zo snel en goed mogelijk te handelen. Tot ziens!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijzen.
VerbeterpuntenOp en in het hoesje van de game was met een dikke stift geschreven. Aangezien het een kado was zelf het hoesje vervangen. Verder zagen de game en de handleiding er prima uit.
Hartelijk dank voor de review. Indien het hoesje niet geheel netjes was, dan kunnen wij er altijd GRATIS 1 nasturen hoor. Stuurt u hiervoor gerust een berichtje naar onze klantenservice :)
Pluspunten
Goede informatie gekregen over de oplaad problemen met mijn iPhone 5s.
VerbeterpuntenOp de website een duidelijke routekaart plaatsen waar het bedrijf te vinden is.
Dank u wel! Wij willen binnenkort een filmpje of iets dergelijks maken, zodat u precies kunt zien waar onze zaak is gevestigd!
Pluspunten
Snelle levering.
Dank u :)
Pluspunten
Snelle levering en alle artikelen in zeer goede staat, top bedrijf.
Helemaal top. Leuke review :)
Hartelijk dank :)
Hartelijk dank :)
Pluspunten
Nette en snelle reparatie van de Samsung Galaxy. Is aan huis opgehaald en weer terug gebracht.
Dank voor de review! En goed om te horen dat u de service goed vond :)
Pluspunten
Bestel proces verliep soepel Klachten gaan niet genegeerd
Pluspunten
Excellent service, friendly, great communication. Shipped to the UK and could not be more helpful. PlayStationcollectors.co.uk
Pluspunten
Snel en duidelijk.
Pluspunten
Mooie telefoon gekocht voor een prima prijs, voor mijn iphones ga ik vaker naar Tweek. Altijd goed geholpen.
Dank u wel!
Dank voor het mooie cijfer :)
Dank u!
Ampereweg 26
4338PT Middelburg
Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.