Dank u wel!
Pluspunten
Fijn dat de telefoon terug thuis gebracht werd zodat ik niet op en neer hoefde met twee kleine kinderen
Dank u wel voor de review! Wij proberen altijd een beetje mee te denken met onze klanten :)
Pluspunten
Supersnelle levering, prima transactie.Aanrader
Top! Dank u wel voor de review :)
Pluspunten
Correcte afwikkeling
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank!
Pluspunten
Goedkoop
En dat willen wij zo houden!
Dank u wel!
Pluspunten
Super service, komt aan huis en neemt echt de tijd voor je.
Dank voor de mooie woorden :)
Dank u!
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis......super
VerbeterpuntenGa zo door . Top
Dank u wel. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren :)
Dank u!
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen en wordt netjes, snel en goed verzonden.
Dank u wel!
Pluspunten
Product werkt goed
VerbeterpuntenDe staat van het product kan beter worden vermeld. Bij mijn headset was het nepleer aan het afbladeren. Dit is verder geen probleem bij een tweedehands headset voor deze prijs, maar het was fijn geweest als dit vermeld stond.
Hartelijk dank voor de review! Wij zullen uw feedback meenemen en onze webshop verder uitbreiden :)
Dank!
Hartelijk dank :)
Dank :)
Dank u wel!
Pluspunten
persoonlijk en vriendelijk geholpen.
Verbeterpuntenwebsite van de shop krijg ik niet geopend en de echte shop is wat afgelegen
Dank u wel voor de review. Wellicht dat er op dat moment veel verkeer was op onze webshop. Wij hebben voor de rest nog geen klachten gehad over het openen van onze webshop :)
Dank!
Pluspunten
Overzichtelijk. WII games koop is 2e handschoenen maar doosjes en dvd'staat zien er nog goed uit. Goeie koop dus
Dank u wel voor de mooie woorden :)
Dank u!
Pluspunten
Netjes verstuurd en mails verstuurd
VerbeterpuntenBeide cd’s zitten werkelijkwaar GEHEEL onder de krassen! Dit kun je echt niet verkopen... cd loopt vast, heb de andere nog niet geprobeerd maar die is helaas nog erger bekrast... :(
Ampereweg 26
4338PT Middelburg
Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.