Pluspunten
Kan niet beter
Dank!
Pluspunten
Net en snel andwoord op vragen. Pakket keurig verpakt en verstuurd
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan. Zal zeker nog wel eens wat bestellen
Dank u voor de review! Wij zien u graag weer terug verschijnen :)
Dank :)
Pluspunten
Snelle reactie. Betrouwbaar
Hartelijk dank voor de respons!
Pluspunten
Zeer vriendelijke en goede dienstverlening!
Dank u!
Dank!
Pluspunten
Bijzonder correcte en vlotte service
Dank u!
Dank voor de review :)
Pluspunten
Heb 2 keer iets besteld, super snelle levering Top!!! Zo doorgaan
We zien u graag nog een keer terug! Dank u wel voor de review :)
Dank!
Pluspunten
Super snelle reactie en levering !! Heel erg tevreden en bestel zeker vaker games bij Tweek.nl
Dank u! Wij zien u graag weer verschijnen in onze webshop :)
Pluspunten
Ik bestelde een videospel, en deze kwam aan in mijn huis. goed geld van mij ontvangen zodat jullie een videospel naar me toe hebben gestuurd
Top! Dank voor de review :)
Pluspunten
Hele goede service! Zeker aan te raden!!!
Dank u wel :)
Pluspunten
Prima prijs en verzending!
VerbeterpuntenFoto van één van de spellen komt niet overeen met de uitgebrachte versie ervan (Classics versie). Afwijkende versies kunnen niet gebruikt worden voor system link helaas (X360). Verder alles prima! Tip: Maak foto van iedere aangeboden spelverpakking.
Dank u wel voor de reactie! Wij zullen de feedback meenemen en kijken wat wij kunnen doen op onze webshop. Wij zijn er over aan het nadenken om de exacte versies te beschrijven van de games! Wij gaan ermee aan de slag :)
Pluspunten
Super service !
Dank :)
Pluspunten
toegankelijk, expertise, vertrouwenwekkend
Top! Dank u wel voor de review. Wij proberen onze expertise steeds verder uit te breiden :)
Pluspunten
prima bedrijf.
Dank u wel :)
Pluspunten
Snelle reactie op min vraag snelle levering
Helemaal top voor uw recensie!
Hartelijk dank :)
Pluspunten
Fijn bedrijf! Snel handelen, eerlijk en betrouwbaar.
Dank voor de review!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar Reparatie Iphone kan je op wachten top! Kwestie van bellen en zelfde dag langsgaan en binnen half uur geregeld!
Dat is ook waar we voor staan! Dank voor de mooie woorden :)
Pluspunten
Gewoon een superondernemer en een vakman! Heel down to earth, weet heel goed wat hij kan. En wat hij kan, kan hij goed. Een absolute aanrader als je in de omgeving Walcheren met een kapotte telefoon, of ander apparaat zit.
Marcel, wat een mooie review! Hartelijk dank en je bent een graag geziene klant :)
Pluspunten
Compleet geleverd, werkt perfect.
Ampereweg 26
4338PT Middelburg
Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.