Pluspunten

- Snelle levering. Besteld, volgende dag in huis. - Naast snelle levering, goede kwaliteit van product

Pluspunten

Zeer snel geleverd. Gemakkelijk betalen via ideal.

Pluspunten

Xbox one gekocht via Tweek, snelle levering en geheel in originele verpakking en helemaal compleet. Dank voor deze goede service, echt een aanrader Tweek.

Doorgaan met deze goede service.

Pluspunten

Bereikbaarheid via WhatsApp Snelle levering Artikel goed verpakt

Geen mogelijkheid om te betalen met PayPal / creditcard

Pluspunten

Ik heb twee PS3 spellen gekocht. Helaas waren de hoesjes door de post.nl beschadigt. Dit heb ik tweek.nl laten weten. Ik heb iedere keer binnen 10 minuten een heel vriendelijke antwoord op mijn email gehad en ze hebben me 2 keer nieuwe hoesjes gestuurd omdat ze beschadigt waren, gratis! Helemaal top!

Pluspunten

goede service en comunicatie en 3 goede kwaliteit game's rijker voor weinig

Pluspunten

Ik heb een iPhone 5 gekocht eerst kreeg ik perongelijk een kapotte maar toen ik belde kreeg ik een nieuwe bezorgd

Pluspunten

Super service! Ik kreeg helaas een niet werkende Wii thuisgestuurd. Een mail gestuurd en ik mocht deze terug sturen. Helaas was de Wii niet te repareren. Er werd alles op alles gezet om mij een nieuwe te regelen en dit is gelukt! Ik ben meer dan tevreden hartelijk dank!

Pluspunten

Snel geleverd en alle spellen doen het goed.

Pluspunten

Al vaker spellen besteld.. Spellen altijd in prima staat.. en vlug geleverd (bij vertraging word t netjes gemeld) Ga zeker weer hier kijken als ik iets zoek.. Ga zo door !

1 kapot doosje bij een spel gekregen (psp) .. kijk even of alles heel is voordat t verzonden word (is maar een kleinigheidje hoor) Verder super tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en games doen het prima

Hoesjes waren kapot en verpakking was ingedeukt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van zowel inkoop als verkoop. Vriendelijk contact en afspraak = afspraak.

Ga zo door!

Pluspunten

goeie service, snelle levering

Pluspunten

product geleverd zoals beschreven

geen

Pluspunten

Goede communicatie, fijn meedenken. Snelle levering en goed spul voor een super prijs!

geen

Pluspunten

PS3 werd in nette staat, goed ingepakt en snel geleverd. Product werkt naar behoren, en vanwege de hardreset geen gebruikssporen in de software te vinden.

PS3 werd geleverd zonder A/V-kabel. Dit was vermeld, maar is voor ieder zonder HDMI scherm met ingebouwde boxen geen overbodige luxe.

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Service Mijn oplaad snoertje werkte niet een telefoontje en de volgende dag nieuw snoertje in de brievenbus

Pluspunten

Snel, netjes verpakt, ziet er erg goed uit voor een 2ehands product en werkt naar behoren.

Pluspunten

Top winkel! Snelle levering, goede prijs (1 dag) en alles netjes ingepakt, schoongemaakt. Zo goed als nieuw.

Hou de prijzen scherp!

Pluspunten

Snel en goed verpakt verzonden. Product zonder beschadiging en prima werkend. Zeer tevreden.

Pluspunten

Super service. Komen afspraken na! Kunnen heel veel bedrijven iets van leren!

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede aftersales. Goede communicatie ( snelle reactie op vragen ) Zeer tevreden.

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.