Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Snelle service behulpzame helpdesk

Pluspunten

Vlotte levering Vriendelijk Degelijke producten

Pluspunten

- Klantvriendelijkheid. - Ze nemen de tijd voor je. - Goede webshop, makkelijk betalen en goed up to date met alle benodigde informatie. - Betrouwbaar.

- Een tikkeltje meer kennis van zaken omtrent koopwaar.

Pluspunten

Snelle levering, Snel! en vriendelijk contact via whatssapp.

Pluspunten

Een hele goede service.Altijd bereikbaar voor alle vragen.En prachtig materiaal. Ik blijf zeker klant.

Geen commentaar

Pluspunten

Pluspunten

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Goeie service

Eigenlijk geen. Of misschien spellen die al heel lang te koop staan op een gegeven moment afprijzen.

Pluspunten

Snelle levering..vriendelijk tewoord gestaan

Verkochte spullen eerder van internet halen

Pluspunten

service, snelheid, apparaat was in goede staat.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, alleen was het product helaas niet goed. Maar alles netjes is netjes afgehandeld. en ook via mail contact alles netjes beantwoord. vandaar als nog een 6

Nvt

Pluspunten

snelle service en betrouwbare afhandeling

Pluspunten

Snelle verzending en bij evt. problemen snel en goed opgelost

Pluspunten

Klantenservice uitstekend

Test eerst uitvoerig de electronics op functie voordat men deze verstuur ( iPad was nog gekoppeld aan oude eigenaar )

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Zeer goede en snelle servic

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Bereikbaar 24/7 via whats app. - Ook snel antwoord gekregen. - Niet moeilijk doen maar vrijwel direct aangeven dat je een andere krijgt opgestuurd. - Netjes een persoonlijke brief bijgevoegd met daarop excuses voor het ongemak Ondanks dat er veel mis ging ben ik nu zeer tevreden met de iphone die ik nu sinds 2 dagen heb.

- Als op website staat dat apparatuur, getest wordt en schoongemaakt, dit ook daadwerkelijk doen. Voor mij was dit namelijk 1 van de redenen waarom ik voor jullie heb gekozen ipv particulier via marktplaats. In mijn geval is dit niet gebeurd. Iphone was niet schoon (vuil in stekkerruimte, microfoon e.d). Stekker pastte er niet goed in (miss door vuil?) en geluid telefoneren slecht. - Als men aangeeft dat je een andere kunt krijgen, controleren wat er besteld is. In mijn geval witte iphone gekocht, vervanging was zwart. Dit is wel wat slordig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, SUPER!! Aan iedereen aan te bevelen!!

Pluspunten

Op tijd en netjes afgeleverd.

Pluspunten

Goede ervaring met Tweek gehad. Ik kon namelijk via de mail aangeven welke versie van het spel ik wilde en dit gebeurde vervolgens ook met mijn bestelling.

Pluspunten

Goede service. Wii werkte niet goed, ik kon gelijk terecht en kreeg nog een extra spel mee voor de overlast. Op maandag gesloten, maar ik kon toch langskomen om mijn 'kapotte' Wii om te wisselen voor een goed werkende.

Controleren of de Wii de spellen toch wel goed afspeelt. Mogelijk bij de verzending niet goed gegaan.

Pluspunten

Prima service en zeer snelle verzending

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.