Pluspunten

snelle levering goede hulp bij foute besetlling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Orders goed nakijken alvorens te versturen

Pluspunten

Controller oogde nieuw, kabels en console mooi/veilig verpakt. Console plug en play, met nauwelijks krasjes op de behuizing!

Maak fotos van de console zodat mensen snappen waarop de prijs gebaseerd is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en hulpzaam

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en direct antwoord van de klantenservice. Voor de defecte kabeltjes werd meteen vervanging gestuurd.

Levering was incompleet,na een mailtje naar de klantenservice bleek dat jullie dit al wisten. Stuur in het vervolg dan even een mailtje dat jullie het vergeten zijn en op de bus hebben gedaan. Hetzelfde geld voor de niet werkende usb-kabeltjes.

Pluspunten

tweek.nl heeft echt een heeeeeeeeeeeeele goede service. we wilden een kabeltje kopen voor de ps3 en die kregen we gratis opgestuurd. tweek.nl is echt een aanrader.

Pluspunten

Goede service/bereikbaarheid

rekeningnummer duidelijker op de site :)

Pluspunten

snel, eenvoudig bestellen en voordelig ook zijn de producten in goeie staat

hadden een niet werkende TNT traceer code meegegeven maar bestelling was op tijd binnen gekomen

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.