Pluspunten

Super, heel snel en in orde!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering snel en deskundig. Prachtige pen waar ik heel blij mee ben.

In mijn geval helaas geen communicatie mogelijk, niet per mail, telefoon en/of facebook.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering! Duidelijke website.

Verpakking misschien beter, want er zat een glas voorwerp in en er was veel beweging mogelijk in de doos. Dus daardoor kans op breken groter. DHL levering via track and trace, maar toch in brievenbus gestopt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik vond buiten de supersnelle en nette levering, de persoonlijke noot erg leuk! Het kleine handgeschreven kaartje en de wijze waarop mijn boek was ingepakt. Alles met liefde en aandacht. Dankjewel! Daniëlla.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voor mij was/is alles perfect verlopen, communicatie, vriendelijkheid, na service, e-mail verkeer. Zeker een aanrader. Hou er enkel positieve gedachten aan over. Top bedrijf. Vriendelijke groeten, Freddy

Het volgende viel mij wel op, dat er voor linkshandigen weinig te vinden valt in het algemeen. En voor agenda's is er maar uit 2 exemplaren een keus, dat vind ik wel jammer. Hopelijk wordt het assortiment uit gebreid. Succes verder

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had een snelle levering en prima service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede, duidelijke website en snelle levering. Ookis het product van hoge kwaliteit.

Wel rimpelt de rug erg bij het openslaan van het lederen notitieboek. Deze rimpels blijven zichtbaar. Wellicht te verhelpen door het anders lijmen van het leer op de rug?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling

geen klein kaartje van scrittura elegante, als je iets cadeau doet ziet dat er chique en verzorgd uit nu ziet het er uit of het van Bruna komt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima verpakt. Mooie producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle actie en reactie (zelfs op zondag mailreactie ivm levering). Leuk de persoonlijke touch door kaartje

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede product kwaliteit, door het extra berichtje maak je het persoonlijk ==> heel erg leuk! ==> geen klant-verkoper gevoel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtige producten, ben er erg tevreden mee!

Jammer genoeg was er iets misgelopen met de levering, maar heb het toch nog redelijk snel mogen ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geachte mevrouw/heer, Bedankt voor het toezenden van een nieuwe schrijfmap. Prima service.

Goedemorgen, ik ga na de feestdagen contact met u opnemen. In de schrijfmap die ik bij u heb afgenomen zit een gat.

• Communicatie

Pluspunten

Supersnelle levertijd naar België in drukke periode (Kerst) Kwalitatief product Conform aan foto/beschrijving website Communicatie omtrent bestelling

Ik kreeg de mail met de beoordelingsvraag 5x toegestuurd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Werkelijk niets op aan te merken! Heldere website. Simpele bestelprocedure. Snelle verzending in mooie verpakking. Geweldig! Ik kom graag terug.

Ik zou het echt niet weten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Gravenstraat 12

3311 BC Dordrecht

Over Scrittura Elegante

Scrittura Elegante houdt de traditie van het schrijven met een vulpen in ere. Net zoals een handgeschreven brief met vulpen een persoonlijk statement is, gaan wij voor persoonlijke relaties met onze merken en leveranciers. We focussen ons daarom op bijzondere, minder wijd verkrijgbare, merken waarmee we een persoonlijke band hebben. Vaak exclusief. Altijd persoonlijk.