Pluspunten

Persoonlijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prachtig kado, nog mooier dan verwacht

Pluspunten

Snelle antwoorden op vraag, snelle levering, goed product, vriendelijke service.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snel, meestal volgende dag, soms 1 dag later..... Erg mooie sortering (assortiment) Lux kwaliteits-materiaal voor een zeer respectabele prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk, snel, degelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtige producten

Geen service bij Dhl

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling van de cadeaus die ik kocht voor mijn dochter. Omdat haar naam afweek van de naam op de factuur, en ik het cadeau op mijn werk liet bezorgen, is er een controle telefoontje uitgevoerd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geregeld, pakje keurig verzorgd.

Pluspunten

Erg snelle levering en goede service! Zelfs een kerstkaart bij gekregen bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle verzending, mooi product en veilig ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitgebreid gamma speciale benodigdheden die je niet overal vindt (zegelwas en toebehoren), gemakkelijk online te bestellen en zeer snelle levering.

Door een vergissing heb ik niet gekregen wat ik had besteld. Maar er werd me beloofd het ontbrekende item zo spoedig mogelijk op te sturen. Wachten dus...

• Communicatie

Pluspunten

Netjes te woord gestaan en het pakketje is extra leuk ingepakt als cadeautje

ik bestelde een glaspen en inkt die ik cadeau geef. Misschien zou het goed zijn een klein briefje aan het pakketje toe te voegen met de tekst van de website en hierop ook je bedrijfsnaam en email voor nabestellingen van bijv inkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben bijzonder tevreden. Er is zelfs ongevraagd contact met mij opgenomen om de kosten te drukken! De artikelen die ik heb gekocht zijn van heel goede kwaliteit. Chapeau!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Lage verzendkosten, goede verpakking en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie producten, snelle levertijd. Product moest nageleverd worden, er werd snel gereageerd op de mail, en het product was de dag erna al in huis. Topservice.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, goede kwaliteit!

N.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering.

Houten handvat wat ik graag wilde bestellen was niet op voorraad, en de bestelling duurde langer maar ik vermoed dat dat aan de post lag en niet aan jullie.

• Snelheid/Levertijd

Tip voor DHL: niet iedereen is een hele dag thuis. Schrijf op het broefje ook waar je met het pakket naartoe gaat: teruggestuurd, parcel of... Een hele week was mijn pakket spoorloos omdat ze te lui waren om aan te duiden waar ze het achtergelaten hadden.

Gravenstraat 12

3311 BC Dordrecht

Over Scrittura Elegante

Scrittura Elegante houdt de traditie van het schrijven met een vulpen in ere. Net zoals een handgeschreven brief met vulpen een persoonlijk statement is, gaan wij voor persoonlijke relaties met onze merken en leveranciers. We focussen ons daarom op bijzondere, minder wijd verkrijgbare, merken waarmee we een persoonlijke band hebben. Vaak exclusief. Altijd persoonlijk.