Beste Lies, Willen toch even reageren op deze beoordeling. Het viel toch allemaal wel mee met de bloed, zweet en tranen dachten wij... Hebben juist jullie na boeking er op geattendeerd dat skischool Max (die gekoppeld is aan hotel Harmony) duurder is als andere skischolen. Heb aangeboden daarvoor in de plaats skischool VIP te regelen. Dit is ook geregeld door mijn collega Jan. Het had wat voeten in aarde maar dit heeft jullie 30% aan kosten bespaard. Jammer dat dit positieve aspect vergeten is. Uiteraard willen wij niet onvriendelijk overkomen excuus daarvoor. In ieder geval fijn te horen dat de vakantie goed is bevallen en alles goed is verlopen.
Beste Mieke, Zoals al aan Lies (hierboven) gezegd juist willen wij transparant zijn. Zeker wel konden jullie lessen via skolmax bij het hotel verkrijgen. Echter hebben wij jullie juist na boeking er op geattendeerd dat skischool Skol Max (die gekoppeld is aan hotel Harmony) duurder is als andere skischolen. Heb aangeboden daarvoor in de plaats skischool VIP te regelen. Dit is ook geregeld door mijn collega Jan. Fijn dat het uiteindelijk ter plaatse goed geregeld was. Het had wat voeten in aarde maar dit heeft jullie 30% aan kosten bespaard. Jammer dat dit positieve aspect vergeten is. Inderdaad moesten jullie wel de ski uitrusting aldaar halen maar dit is zeker wel van te voren allemaal overlegd en daar stond de korting tegenover. Het heeft niet als doel gehad dat dit ongerustheid zou veroorzaken. Uiteraard willen wij niet onvriendelijk overkomen excuus daarvoor. In ieder geval fijn te horen dat de vakantie goed is bevallen en alles goed is verlopen.
Beste Marcelle, Kun je de beoordeling wat nader toelichten? Groeten Lisette