Alle hotels en informatie worden duidelijk en gebundeld aangeleverd voordat je gaat. Snel contact vis de mail en er wordt meegedacht in alternatieven voor hotels. Tsjechië hebbenwij ervaren als een vriendelijk, schoon land. We hebben op alle plekken iets heel anders ervaren en beleefd ten aanzien van het land.
Een mooie goed verzorgde rondreis.
Tsjechno.reizen reageert heel snel , heel goed contact! Super! Wij zijn zelfs opgewaardeerd, en hadden echt een heel luxe appartement op onze laatste locatie, zo mooi! Wij hebben genoten van onze reis, goed georganiseerd Tsjechno! Wij komen terug, misschien niet met n rondreis, onze leeftijd doet ook mee, maar lekker in n door jullie aanbevolen huisje in Tsjechië! Groetjes Fred en Heleen
Alle hotels en pensions in overleg geboekt en samen met Tjecho reizen de keuzes gemaakt. Het was echt een mooie ervaring in het prachtige Tsjechië. Bij 1 pension konden we niet overnachten door hygiënische omstandigheden, er was schijnbaar iets met de riolering. Binnen een uur hadden we een andere accommodatie! Super geregeld.
Reis was perfect en hotels waren ook perfect. Alleen is Tsjecho heel slecht bereikbaar met telefoon , sms en , mail. Wij haalden in de vakantie een vraag en konden hen niet bereiken. Sms gestuurd op de dag van vandaag geen reactie.
Het door Tsjecho aanbevolen hotel Downtown was uitstekend en 8 min lopen naar het Wenceslausplein. Hoewel de aanvraag hotel 2 dagen voor vertrek was aangevraagd waren de boekingen en reserveringen op tijd toegestuurd.
Leuk dat door reizen zo om de 2 a 3 nachten, hotels waren niet altijd top. Wel veel gezien van het land.
Fantastisch mooi schoon land. Fijn om op meerdere plaatsen te zijn geweest.
Het contact met Tsjecho Reizen verliep heel professioneel, er werd goed en snel gereageerd op mail en per telefoon. Mooie rondreis gemaakt, accomodaties niet alle 3 echt top. Hierover stuur ik een mail naar Tsjecho Reizen.
Goede communicatie, correct nakomen van afspraken. Geen vijfde ster, want info over het huis klopte niet helemaal ivm het aantal personen. Er is geen plaats voor 7 volwassenen, want er waren maar 6 stoelen en huisraad voor 6 pers. Voor de rest voldeed het huis aan alle verwachtingen
Wij hebben genoten van de rondreis. De pensions/hotels waren zeer divers. Over het algemeen matig tot zeer goed. Vooral het pension in Praag waren wij zeer enthousiast over. Prachtige kamer. Zwembad was heerlijk. Maar bovenal de gastvrijheid en verzorging was uitmuntend.
Ik heb de reis overall wel positief ervaren, het zou mooi zijn als er vanuit de reisorganisatie wat meer info komt over de activiteiten en bezienswaardigheden op de plekken. De accomodaties zijn niet allemaal even netjes, maar Mala Narnia en Pension Zuzana waren wel heel goed geregeld en schoon. Jammer dat er geen enkele informatie kwam op de vraag vooraf omtrent elektrisch rijden. Dit zou echt beter kunnen aangezien het niet moeilijk is om dit te regelen.
Wij hadden een huis in Tsjechië geboekt, maar het bleek dat we daar niet met beide honden heen mochten, dus werd onze boeking geannuleerd. Toen heeft medewerkster Lisette net zo lang met ons meegezocht en gedacht tot we iets hadden gevonden. Super service. Bedankt Lisette! Helaas was het huis wat wij geboekt hebben in Slowakije minder dan het omschreven stond op de website. De bedden waren erg slecht. Het huisje was heel erg ouderwets van binnen. Er stond gerenoveerd vakantiehuis, maar daar was niets van te zien. Het huis stond wel in een prachtige omgeving. Dat maakte wel wat goed.
Geheel.nieuwe ervaring voor ons. Hele leuke vakantie, mooie locaties, accomodaties waren bizar goed, vooral bij Lipno keken we onze ogen uit in het appartement. Fietstocht in Praag wad superleuk, wat een mooie stad! Kids en wij hebben genoten, aanrader!
1e keer Tsjechië en zeker niet de laatste keer wat is het een prachtig land en wat hadden we een heerlijk huis alles was keurig geregeld
Al vele jaren geboekt. Je krijgt wat ze beloven. Gewoon een nette organisatie.
Bij vragen per telefoon en mail erg snelle reactie. En ook goed advies.
C
Op het laatste moment was het mogelijk om twee extra overnachtingen bij te boeken, top geregeld! Wel wat opmerkingen over de laatste twee accommodaties van onze reis, deze voldeden niet helemaal aan onze verwachting.
Eerste keer in Tsjechië, heel mooi land. Boeken ging vlot maar indien je een account zou kunnen aanmaken op de site om je boeking te bekijken en opvolgen, zou dat iets meer betrouwbaarheid uitstralen.
We hebben wel een fijne week gehad. De eigenaar was aardig. Het is wel een afgelegen plek.
De reidadviseur bleef behulpzaam vanaf t moment de we contact hebben gekregen om de accommodatie en reis te zoeken. Ook tijdens onze vakantie was de reisadviseur goed bereikbaar en stond ons bij met informatie! Heel fijn
Doordat we pas 2 weken vooraf hadden geboekt was er al veel bezet maar door de moeite die Lisette en Jan voor ons hebben gedaan hebben we toch een heel nette accommodatie kunnen boeken die perfect aansloot op onze wensen en mede daardoor een hele leuke vakantie gehad in Loucna, West-Bohemen. Super service dus!
Fijne, comfortabele accomodatie met vriendelijke mensen. Mooie, groene omgeving met veel wandel- en fietsgelegenheid en veel te zien in de nabijheid.
Ruim huisje. Badkamers hadden misschien iets schoner gekund, maar verder echt niets op aan te merken. Goede ervaring geweest voor ons.