Boeking was correct, procedure goed verlopen

Geen maximum om de organisatie wakker te maken dat elektrische auto’s eraan komen Wij rijden elektrisch en hadden gevraagd of er laadpalen waren. We kregen een “neutraal” en duidelijk niet gecontroleerd antwoord dat er binnen 20km van elke accommodatie een laadpaal was. Dus zijn we een gewone auto gaan huren, want 20km in de bergen kan een uur heen, laden en een uur terug naar de accommodatie zijn. De verbazing was groot vast te stellen dat 2 hotels waar we geboekt hadden gewoon openbare laadpalen hadden staan. Als ze geantwoord hadden dat er geen info over beschikbaar was, dan waren we zelf op zoek gegaan. Maar nu hebben ze ervoor gekozen een niet onderbouwd antwoord te geven.

Duidelijke site, vriendelijke klantenservice. Volgende keer weer met Tjechoreizen.

Verzorgde reis met leuke activiteiten

Een ruime week verbleven in een prettige accommodatie en een aantal leuke activiteiten gedaan. Accommodatie is wat gehorig, dus vroeg opstaan. Gelukkig is er genoeg te doen als het weer wat regenachtig is. Verder leuke activiteiten buiten met ebike, rodelen en klimmen.

Fijne ervaring met Tsjechoreizen als met Tsjechië

We hebben een fijn verblijf gehad in Tsjechië.

Het was echt een goed idee om in 5 hotels te mogen overnachten verdeeld over Tsjechië. De hotels waren goed en de prijs/kwaliteit-verhouding was goed. In Jesenik hadden we goed contact met de eigenaar van het pension. Hij had veel praatjes over hoe goed zijn pensioen was en hoeveel hij aan service etc. bood. Echter was dit wel het minste verblijf. Vooral omdat er geen tussentijds niet werd schoongemaakt, er geen extra handdoeken werden geboden, ondanks het warme weer. Je moest overal om vragen. Hij was echt een zakenman overal op probeerde te besparen, totdat er geklaagd wordt. Het was niet slecht, maar wel het minste verblijf. Tsjechië zelf is heel mooi, maar op Praag na niet bruisend. Wel goed betaalbaar. Kortom een fijne vakantie.

fijne en zijn goed ontzorgd, met weinig inspanning hadden we een leuke vakantie in Tsjechie

Met Tsjecho Reizen een leuke vakantie kunnen boeken, keuze in hotels. voorgestelde rondreizen en tips voor ons verblijf. Klasse!

We hebben genoten van de verschillende activiteiten.

We zijn elke dag op pad gegaan en hebben leuke activiteiten ondernomen. De communicatie was goed en we hebben alles kunnen vinden. Wat we minder leuk vonden was dat ons appartement in de steigers stond, als je s morgens opstond, stond er een bouwvakker naast je terras te werken. Verder is het jammer dat er niet wordt vermeld dat de aangeboden activiteit kanovaren, anderhalf uur rijden is vanaf je accommodatie. Het rotsklimmen is heel spannend en fysiek zwaar, niet voor iedereen weggelegd. Wel hele aardige mensen die je begeleiden. Tegenover het rotsklimmen heb je een rotsstad, bespreek het online want wij moesten drie uur wachten voordat we naar binnen konden maar zeker de moeite waard. 200 meter afstand is een gondel en een prachtig wandelgebied en dat wordt niet gecommuniceerd.

prima geregeld

Boeken was simpel, we kregen duidelijke informatie en het verblijf waren goed geregeld.

Adequaat

Snelle reactie, duidelijk en professioneel.

Enorm genoten in Pec Pod Snezkou. Goed geregeld door Tsjecho reizen. Snel contact met Lisette en Jan. Dank hiervoor. Was even wennen aan de eigenaar maar we kwamen erachter dat de tsjechen wat minder vriendelijk zijn. Punt van aandacht is wel het bijgebouw waar de tafel tennistafel staat. Liggen dode muizen wat niet heel kindvriendelijk is!

Rondreis: veel gezien van Tsjechië

Over het algemeen een heerlijke vakantie. Tuurlijk altijd wel iets aan te merken zoals bijv harde bedden. Eerste locatie in het midden van het centrum Cesky Krumlov. Tweede wat verder weg van Praag, maar goed te doen met bus en metro. De laatste in Harrachov aan de piste en gezellige straat met restaurants en winkels. Vijf minuten van Polen.

Heel goede service

Reactiesnelheid en hulp was super

Last minute in het hoofdseizoen een leuke plek voor ons gevonden met activiteiten die voor pubers zeer geschikt waren. Door slecht weer niet kunnen mountainbiken, ook hier adequaat op gereageerd en keurig geld terug gestort. Ik zou weer boeken via Tsjecho reizen.

Heerlijke vakantie in een rustige omgeving!

Tsjechoreizen heeft ons prima geholpen bij de organisatie en planning van de reis. Het huisje was betaalbaar en precies zoals omschreven op de site. Er was veel te doen voor de kinderen. Na een drukke dag was het ook heerlijk thuiskomen bij ons huisje met ruime tuin. De kinderen hebben regelmatig gezwommen en zich prima vermaakt!

Prima service, goed contact

Snelle reactie op vragen en goede dienstverlening

Onverwacht heel goed

Hotel Golf Resort Konopiste heeft een prachtig uitzicht met het kasteel en het daarrond gelegen mooi onderhouden golfterrein. De kamers zien er wel wat oud uit. Maar de service maakt alles goed: een zeer lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, de gelegenheid om vrij het zwembad te gebruiken,... Het avondeten was gewoon, behalve in het weekend toen ook een uitgebreid en lekker buffet voorzien was. Het gratis drankje tijdens elke maaltijd was een aangenaam extraatje.

Wisselend

Het ontbijt in de pensions hield niet over, geen jus orange, geringe keus qua broodjes, de goedkoopste vleeswaren en kaas. In ons eerste pension vond de pensionhoudster het nodig mij bij de arm te vatten en de douchecel in te trekken, omdat zij vond dat wij de onvoldoende geventileerde douchecel dienden te laten uitwasemen door de deur naar de slaapkamer open te laten staan bij 34 graden Celsius omgevingstemperatuur. Ons eerste hotel, Horal, in Roznov, was een verademing. Het Familie hotel Lesana was minder. Het Hotel Mezni Louka was, de buitenkant niet meegerekend, gewoon goed. De rondreis had te lange afstanden tussen de stops in, zeker gezien het feit dat je vaak over provinciale wegen moest rijden, waarbij een gemiddelde van 50 km/uur moeilijk haalbaar was. De informatie, wat er zoal te doen was, over de plekken waar de verblijven waren ontbrak totaal.

Reageren snel en zijn flexibel

Goed geregeld allemaal en als er zaken zijn wordt er snel geschakeld.

positief

vriendelijke benadering goeie website snelle reacties

Goede service, snel en duidelijk geregeld

Heb goede service gehad en alles was snel geregeld. Alleen de omschrijving van de service van het hotel klopte niet helemaal.

Hele fijne en persoonlijke hulp. Meteen accuraat in reageren

Zeer prettig ervaren.

Netjes, snel en alles correct verzorgd

Tsjecho Reizen heeft onze reis door Tsjechie goed, netjes en snel verzorgd tegen interessante tarieven.

goed geregeld

leuke reis

Prima geregeld

Prima lokatie en alles was goed geregeld

Voor alweer de 6e keer een rondreis door Tsjechië gemaakt

Rondreis gemaakt, Tsjechreizen biedt er standaard een aantal aan, maar daar kan op verzoek altijd op worden gewijzigd, waardoor het toch maatwerk is. Prima geregeld!