Zorgeloze wintersport vakantie

Tsjechoreizen heeft alles super makkelijk en snel onze wintersport geregeld. We kregen verschillende accomodaties om uit te kiezen. Ook seintje toen de skipakketen en skipassen beschikbaar waren. Mocht ik weer naar Tsjechië op wintersport gaan zou ik dit zeker weer via hun doen.

Perfect geregeld

Zou zo weer een reis boeken tsjecho reizen

Geweldige ervaring

Wij hebben met 4 volwassenen en 2 kinderen een geweldige week gehad. Voor herhaling vatbaar. 1 klein aandachts puntje is parkeer gelegenheid, 3x in 1 week vast gezet door auto's die daar niet horen. Mischien een bordje plaatsen?

Super service, snel en goed geregeld en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goed contact met snelle antwoorden.

Via Tsjecjho Reizen zijn we deze Kerstvakantie 2025-2026 in hotel Praha in Bozi Dar (Tsjechië) geweest. De afhandeling van de boeking en de begeleiding via Tsjecho Reizen was uitstekend.

Zeker heel positief. Krakonos mooi appartement, gezellig ski-oord met brede pistes.s

Appartement was heel mooi ruim, verwarmde vloer in de hal en in de ruime badkamer, prima douche. Alle faciliteiten aanwezig, vaatwasser, nespresso (mondeling geattendeerd om van thuis cupjes mee te nemen), ijskast, vriezer, oven.... Mooie, deels regelbare verlichting in de kamer en slaapkamer. Ruim balcon. Extra lange bedden ook fijn. Afsluitbare skispullenuimte met drogers. Prima parkeergarage. Wifi prima. Alleen enkele kleine technische details die even aandacht verdienen: Kraan in de keuken boven de gootsteen zit los en geen warm water. Water in de wastafel in de badkamer loopt niet goed weg. Werking thermostaat onduidelijk. Op zich geen probleem want in het appartement is het aangenaam warm. Slappe kussens. Om Krakanos in het dorp te bereiken moet je links om een kapelletje heen rijden, hadden we niet door, daarom zagen we Krakonos aanvankelijk niet in het donker. Een extra uitleg zou zinvol zijn in de zin van weg volgen en links om het kapelletje heenrijden, dan rij je recht tegen het gebouw aan. Iets duidelijker uitleg waar de skipas en skimateriaal verkrijgbaar zijn. Gewoon onderaan de piste in Javor, maar staat een beetje verstopt in de tekst van de instructiemail.

Goed bereikbaar en goede hulp

Goed bereikbaar en goede hulp

Er is goed met ons meegedacht en ons huisje was heel goed. Het zou wel handig zijn dat skipassen en lessen op zelfde plaats zijn. Ook was er niet doorgegeven dat we ski en snowboard lessen hadden.

Dankzij de goede service van Tjecho reizen toch maar dezelfde locatie.

We wilde weer naar Spindleruv Myln in Tsjechië. Iets gevonden maar blijkbaar toch weer vol. Uiteindelijk konden we via Tjecho reizen toch weer naar Lesana (Hotel). Dit is het vierde jaar. Helaas was prijs fors (€ 500,=) duurder. Wel met zwembad (klein), sauna, whirlpool en stoomcabine. We merken wel dat ondanks hogere prijs de kwaliteit terug loopt, geen salade bar maar wat bakjes met groen. Keuze in avond eten beperkt tot twee vlees. Daarbij is het onderhoud aan ventilatie luchtrooster onderde maat. Alles is toch wat minder aan het worden, jammer.

Prijskwaliteit verhouding prima

Eten goed maar niet culinair. Kamers worden niet schoongemaakt. Geen lift. Veel personeel wat mee eet ook van de skilift dus soms ondercapaciteit. Veder vriendelijk personeel. Prima basic kamers.

Prima ondersteuning bij de boeking en een geweldig appartement

Het wasceven zoeken naar een lokatie voor het skiën met 3 gezinnen. Maar met behulp van Tjecho hebben we een prima keuze gemaakt. Hele fijne appartementen in 1 gebouw dicht bij de liften en de ski school. We genieten volop. Helaas laat de sneeuw het wat afweten maar dat is misschien wel de schuld van ons allemaal.

Goede informatie snelle reacties

Het contact met Tjecho reizen verliep vlot en de informatie klopte. Prima huis!

Behulpzaam en meedenkend!

Alles is met korte lijntjes bespreekbaar, bij ons was alles prima geregeld.

Aanrader!

Wij hebben een fantastische vakantie gehad! Vanaf het eerste contactmoment dacht Tjechoreizen actief met ons mee bij het boeken van de reis, en dat plezierige contact bleef tot het einde van de vakantie. We kregen altijd snel reactie en afspraken werden netjes nagekomen. We verbleven in Pension Zakouti: een fantastische locatie, op korte afstand van de piste. De vriendelijkheid en gastvrijheid waren enorm. Bij vragen, opmerkingen of wensen werd er meteen meegedacht. Die persoonlijke benadering en oprechte vriendelijkheid maken echt het verschil. Absoluut een aanrader!

100 % geslaagdd reis

We hebben een rondreis uit de voorsrellen van Tsjeco Reisen. Dan was het gemakkelijk om hotels te zoeken omwille van hun nauwgeurig beschrijving. Ter plaast was alles zoals we hadden verwacht en wd mochten zorgenloos on rondfit afreisen. Prificiaat aan jullie oprganisatie.

Vriendelijk en behulpzaam

Lisette nam heel uitgebreid de tijd om samen een gepaste reis op maat te vinden! Heel vriendelijk, geduldig en geen enkele vraag was te veel. Een heel mooi voorstel ontvangen ook! Goede service

Snel, goed en deskundig

Ik was laat met boeken maar Tsjecho regelde alles binnen een dag. Ook kregen we leuke tips om te doen in Praag.

Goed en betrokken

Het contact met Tsjecho reizen is goed en snel. Naar je wensen wordt geluisterd en ze maken waar wat ze zeggen. Contact personen zijn bijna 24/7 bereikbaar!!

Alles prima geregeld.

Kende deze org niet. Eerst per mail contact, later telefonisch met Lisette. Alles netjes en vriendelijk. Werd ons nog een upgrade aangeboden in 1 hotel. In overleg over onze leeftijd heeft zij ook gezorgd dat we op 1ste verdiepingen kwamen als er geen lift was. Zijn nu nog in Tsjechië, zitten in 2e eenvoudige hotel/pension. Volgende reis zou ik wel een upgrade nemen maar zag er nu geen noodzaak voor maar soms wel erg basic.

Leuke kennismaking met een prachtig gebied.

Tsjecho Reizen biedt keuzes om je eigen invulling te geven aan je reis. Ze hebben voor ons extra ook een bezoek aan Praag geregeld. Goede service, prima communicatie, dank jullie wel!

Tsjecho reizen heeft voor ons een leuke rondreis samengesteld

Een leuke afwisselende rondreis door een prachtig land. Mooie wandelingen gedaan (routes goed aangegeven) en er is veel te zien. De hotels waren soms wat gedateerd (wel schoon en netjes) maar bij de meeste was het prima. De ontbijt buffetten waren allemaal super.

Goede communicatie en fijn huisje

Mooie vakantie aan het lipnomeer gehad. De accommodatie was goed. Erg schoon, nieuw en goed onderhouden. Het boeken verliep soepel. Het enige was dat er voor een vijf en zes persoons huis hetzelfde tarief gold met beweegreden, dat het het laatste huisje was.

Goed geregeld

De kamers/wc/douche waren aan de kleine kant. De kamers waren wel schoon. Het is wel jammer dat er geen omschrijving is voor onderweg. Maar met AI kom je ook een eind.

Het was een aangename en interessante reis in een prachtig landschap

Goed uitgezochte overnachtingsadressen in interessante plaatsen. Prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Behulpzaam en snelle reactie.

Wij hadden op het laatste moment besloten dat we naar Tsjechië wilde gaan, s’avonds nog gebeld en werden zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen een reis voor ons samengesteld, dat vonden wij er fijn.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam