Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral de klantgerichte aanpak en snelle, vriendelijke service. Boeking en documentatie worden als duidelijk en betrouwbaar ervaren. Er is waardering voor flexibiliteit en persoonlijk advies. De ervaringen variëren weliswaar per accommodatie, maar de algemene indruk is positief.
Ze hebben alle vragen heel snel beantwoord. Ze waren vriendelijk en correct.
4 August 2026
Gert
Beerzel
De reis die Tsjecho reizen voor ons had uitgestippeld heeft ons de prachtige kanten van Tsechië laten zien. Mooie rustige pensions op prachtige plekjes. We hebben genoten van Praag, de Bohemen en het lekkere eten! Frymburk, in het zuiden is een aanrader!!
3 August 2026
Gerben
Andijk
- Goed en snel offertetraject - Ruim voldoende advies over reissamenstelling en pakketkeuze(s) - Locatie advies kan op sommige punten beter - Verwachtingsmanagement richting klant m.b.t. locaties en voorzieningen kan beter. Extra onderbouwing: - Douchefaciliteiten op 2 van de 4 locaties onder de maat - Weggepropt op zolder zonder airco bij 35, en 33 graden overdag - Locatie(s) zonder faciliteiten (restaurant) in de buurt - Locatie(s) met meer dan gewenste aanwezigheid van de pensionhouder.
3 August 2026
Martijn Rink
Gorinchem
Duidelijke communicatie en ook in Tsjechië was het goed geregeld. Een aanpassing aan ons programma was niet goed doorgekomen bij een lokale organisatie, maar snel en goed opgelost door Tsjecho reizen.
Ivo
Valkenswaard
Offerte klopte niet met de werkelijkheid Opzet van de week prima, uitvoering bleek lastiger Tip: fietsen naar voren halen, kans is groot dat je nog een keer gaat.
Maikel
Nieuw Vennep
Beste Michael,
Hartelijk dank voor uw review en de feedback die u met ons heeft gedeeld. We vinden het natuurlijk jammer dat uw ervaring heeft geleid tot een beoordeling van een 6, omdat we er alles aan doen om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen.
U gaf aan dat de offerte niet helemaal overeenkwam met de werkelijkheid en dat de uitvoering van de week lastiger verliep. We zouden het erg waarderen als u dit iets nader zou kunnen toelichten. Zo kunnen we hiervan leren en onze reizen verder verbeteren.
Voor zover wij weten had onze gids Maria zich vergist in het tijdstip van de rondleiding. Gelukkig is dit direct opgepakt en door haar netjes opgelost. Mocht u daarnaast nog andere punten hebben ervaren die volgens u minder goed zijn verlopen, dan horen wij die uiteraard graag.
Alvast hartelijk dank voor uw toelichting. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
We hebben een mooie en actieve rondreis gemaakt door Tsjechië! Met eerst een bezoek aan het Reuzengebergte, daaropvolgend Praag, Moravië en Zuid-Bohemen (Lipnomeer). Met daarbij de volgende activiteiten: - Bezoek aan de Ardspach rotsen - Steppen in het Reuzengebergte - Kanoën in Mala Skala - Folklore avond in Praag - Fietsen met een gids door Praag - Black Light Theater Show in Praag Alle accomodaties waren op goede locaties en goed verzorgd. En de activiteiten waren meer dan goed georganiseerd door Tsjechoreizen! Al met al hebben we een top vakantie gehad.
Monique
Vriezenveen
Goed geluisterd naar onze wensen en hierop ook kunnen bijsturen qua locaties! Top vakantie gehad op 3 verschillende plekken!
Corien
Twente
Hierbij willen we het team bedanken voor hun inzet. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad! Het huis aan het Lipnomeer was groot en keurig netjes. We hebben e-bikes gehuurd en genoten van de omgeving. Het pension in Praag was netjes en zeer vriendelijk, de kinderen vonden het bezoek aan de stad (en het museum) erg indrukwekkend. Het appartement in wintersportoord Pec pod Snezkou was modern en mooi. Wandelen naar de bergtop en langs het heldere water en een bezoek aan de beroemde Adrspach rotsen op een uurtje afstand. Geen last gehad van overmatige hitte en ontzorgd op vakantie naar een land met betaalbare (brandstof)prijzen. Het was geen standaard pakket maar Lisette heeft geluisterd naar wat we graag wilden en de reis vormgegeven. Al met al kijken wij net als de hond, terug op zeer goede weken!
Gaby
Lelystad
Onze rondreis was goed geregeld, er waren geen verrassingen.
M
Amsterdam
We hebben eerst zelf bekeken wat we wilden. De aanpassingen en hotels/pensions die we kozen zijn door Tsjecho reizen geboekt. We kregen alle papieren, duidelijk en makkelijk. Contact was makkelijk gelegd en men reageerde snel op vragen.
29 July 2026
Suzanne
Berghem
Het hotel is totaal opgeknapt
Piet
Purmerend
Afgelopen week zijn we via Tjecho Reizen op vakantie geweest naar Tsjechië, en wat hebben we een heerlijke tijd gehad! Alles was van A tot Z uitstekend geregeld. De informatie vooraf was super duidelijk, de accommodatie voldeed helemaal aan de verwachtingen en het rijden er naartoe verliep vlekkeloos. Tsjechië heeft ons echt positief verrast: van de prachtige cultuur en historie in steden zoals Praag tot de schitterende natuur rondom de regio Turnov. Ook het contact met Tjecho Reizen verliep erg prettig en professioneel. Je merkt echt dat ze dé specialist zijn voor dit land en exact weten wat de fijne plekjes zijn. Zoek je een zorgeloze en veelzijdige vakantie naar Tsjechië? Dan kan ik Tjecho Reizen absoluut aanraden! Wij kijken in ieder geval terug op een fantastische reis en boeken een volgende keer heel graag weer via jullie. Bedankt voor de goede service!
Johan Viersma
VIANEN UT
Makkelijk te boeken, snelle reactie bij vragen en geeft goede tips
David
Rotterdam
De volgende keer zullen we weer via hun boeken.
A
Groningen
Met Tsjechovakanties konden wij een mooie reis maken door Tsjechië, wat tenminste nog een betaalbaar land is om te verblijven, anno 2026. Op persoonlijke noot: Karlovy Vary vonden wij erg tegenvallen, zowel de stad als de locatie van het pension. Pension zelf was prima. Maar Praag en Czesky Krumlov zijn leuke steden en ook hier goede pensions.
Manon
Loon op Zand
Tsjechië heeft onze verwachtingen zeer vervult, wat een mooi land. Schoon, goede wegen, vriendelijke inwoners, etcetera. De reis goed opgezet en georganiseerd door Tsjecho Reizen. De accommodaties waren geboekt in mooie regio's en plaatsen. Veel cultuur en historie, prachtig. Een enkele accommodatie (Mikolov) was wat eenvoudig (kamer erg klein, geen zitje of tv) maar daar zal de prijs ook naar zijn. Ook ontbrak soms een koffiemachine of waterkoker en was het restaurant op maandag gesloten, terwijl de beschrijving dit niet aangeeft. Praag was schitterend maar ook Karlovy Vary en Mikolov maar ook de andere steden waren mooi. Samenvattend, we kijken met een goed gevoel terug op deze reis, bedankt voor de goede zorgen!
2 July 2026
Jan
Dwingeloo
Wir fahren schon seid über 30 Jahren nach Tschechien,aber mit Tschecho Reisen hat immer alles gut funktioniert;auch wenn es mal Probleme gab,war immer ein netter Mitarbeiter mit einer Lösung zur stelle. Einziges Manko:die Nebenkosten der Buchung sind meiner Meinung nach zu hoch.Deshalb keine 5 Sterne.
2 June 2026
Dieter-August Stuckmann
Schrobenhausen
Uns hat alles sehr gut gefallen. Das zugebuchte Frühstück ist wenig abwechslungsreich, aber man wurde satt und geschmeckt hat es auch. Zwei der gebuchten Aktivitäten waren 1,5h Fahrtzeit von unserer Unterkunft weg. Da wäre es schön, wenn diese nicht an zwei aufeinanderfolgenden Tagen gewesen wären, da die Fahrt doch sehr anstrengend war. Unstimmigkeiten vor Ort konnten problemlos per Mail geklärt werden. Die Ausstattung mit Toilettenpapier und Geschirrspültabs hätte etwas großzügiger sein können (je +1). Auch Salz, Zucker und Pfeffer könnte man noch mit in die Küche stellen.
31 May 2026
Uta
Magdeburg
Wij zijn erg te spreken over onze reis naar Tsjechië. Het verblijf was groot en netjes. Het ontbijt geweldig met heerlijke koffie. Wij willen Lisette nogmaals bedanken voor de goede service.
15 May 2026
Jennifer van 'T Ende
Apeldoorn
Wij zijn met ons gezin via Tsjecho Reizen in Hotel Lesana geweest en hebben een heerlijke tijd gehad! In maart hebben we nog volop kunnen genieten van de sneeuw Het hotel is erg kindvriendelijk en beschikt over leuke faciliteiten voor jong en oud. Het ontbijtbuffet was goed verzorgd. Wat ons vooral bijblijft, is de gastvrijheid van de eigenaar en zijn vrouw – zij deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. De kamers zijn ruim en comfortabel en het hotel heeft een gezellige, huiselijke sfeer. Onze kinderen voelden zich al snel helemaal thuis, wat voor ons echt een groot pluspunt is.
5 April 2026
Jan
Franeker
we hebben een geweldige week gehad. Bedankt, het was fantastisch goed geregeld. Voor mijn zoon een extra kamer met een gewoon bed. En we zaten prima in de bus. Veel beenruimte was geregeld We gaan vast nog een keer weer.
6 March 2026
inge
slagharen
Alles online geregeld, mooi overzichtelijk en duidelijke reserveringen, vouchers en facturen per mail ontvangen. Geen klant contact gehad, maar was ook niet nodig.
4 March 2026
Erica
IJsselmuiden
Met Lisette contact gehad over een familiereis. Zij heeft veel meegedacht en geadviseerd en hierdoor hebben wij een overgetelijke week met onze kinderen en kleinkinderen gehad.
3 March 2026
Rene
Zuidlaren
De ski uitleen kan efficienter. Geen logische routing. Schoenen passen en ski's klaar maken allemaal bij zelfde persoon duurt lang.
2 March 2026
FD
Groningen
Wij reizen al jaren met tevredenheid via Tsjecho reizen. Wel jammer dat het reserveren van skipassen online, goedkoper is dan via Tsjecho reizen. Voor de rest niets dan lof.
1 March 2026
Roelof de Jong