Pluspunten
Hadden wat calamiteiten is snel en naar tevredenheid opgelost super
Pluspunten
Doen hun best om alles te regelen ook als het verblijf niet op de site staat gaan ze er achteraan
VerbeterpuntenDe website zou makkelijker een prijs op maat moeten geven, Nu moet ik voor een indicatie prijs alle gegevens van het gehele gezelschap allemaal invullen. hoewel ik dit nog niet wil omdat ik alleen wil weten wat de reis mijn met mijn gezelschap ongeveer zou kosten.
Pluspunten
Weer genoten van een prima skivakantie in Tsjechië . Netjes en verzorgd appartement
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenIk mis wat extra service mbt skischool. Het is onduidelijk wanneer lessen beginnen, welke piste etc...De eerste dag is een hel...
Verbeterpunten.
Pluspunten
Gaat soepel steeds met booken
VerbeterpuntenInlog systeem met facturen niet overzichtelijk en niet meer beschikbaar na de reis vind ik niet zo prettig
Pluspunten
Selectie voldeed aan verwachtingen was een fijne vakantie daar draait het om
VerbeterpuntenVooraf meer info over exacte lokatie verblijf tot voorzieningen .denk daarbij aan ligging.tov bus of liftvoorzieningen (wintersport). Bij zoeken in onbekend gebied vinden wij dit een belangrijk aspect voor de keuze van het verblijf.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenBusje van skibus reed in de sneeuw praktisch de hele weg op de linkerbaan met 2 skileraren in de kofferbak en de stoelen dubbel bezet met ouder en kind op schoot. Toen ik hem vroeg langzamer te rijden werd hij agressief. Hotel ligt tussen de piste, maar met ski moet heb met de bus of taxi. Lopen is te ver. Dit wordt op de site niet duidelijk gecommuniceerd. Op de site staat een sauna, in de praktijk moet je bij de buurman in de sauna tegen betaling van €8,- p.p. Per uur. Wij vinden dat er sprake is van enige misleiding. Vorige keer voor januari 2018 geboekt, maar die bleek achteraf volgeboekt. Bij last minute boekingen is dit redelijk relevant. Achteraf in Valmeinier geweest 150 km piste voor €300,- hotel voor een week aan de piste, nog groter dan afgelopen hotel. Voor ons door deze negatieve ervaring hoogstwaarschijnlijk laatste keer. Tsjechië is inmiddels ook niet meer goedkoper dan valmeinier en ook prijs/kwaliteitverhouding is scheef. Een Skoda voor BMW prijs
Pluspunten
goede communicatie medewerkers zijn vriendelijk en bereid tot goede oplossingen zowel digitaal als telefonisch gemakkelijk bereikbaar
Verbeterpuntende Skischool waar tsjecho reizen mee samenwerkt was behoorlijk overboekt zodat er steeds noodsprongen werden gemaakt in de geboekte lessen. Het appartement Karolina dat we hadden geboekt voldeed niet aan de omschrijving die in de reisbescheiden stonden. Er was sprake van een bedbank en een 2 persoons bed in dezelfde ruimte als de keuken. In de reisbescheiden was een geschakeld appartement beloofd. Nu moesten we extra kosten maken omdat we daar niet konden koken.
Pluspunten
Prettige contacten
VerbeterpuntenDe beschrijving over het pakket, 'ski-lessen' in Svoboda en Janske Lanze is niet helder. Niet duidelijk staat aangegeven dat de skilessen alleen gegeven worden op zondag t/m dinsdag. Ook is niet vermeld dat skipas 'senior' goedkoper is c.q. beter ter plaatse aangeschaft kan worden
Onoverzichtelijke layout op reserveringspagina. Te veel ‘losse’ mails over reserveringen, facturen en betalingen. Dat moet beter anno 2018 Terugreis veels te laat tov checkout tijd. Heel vervelend om vanaf 10:00 uur s morgens met twee kleine kinderen 3 koffers en ski-attributen in minus 12 graden ‘op straat te staan’. Dat MOET echt beter.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam