Probeer de tijd tussen de bestelling en de werkelijke reservering te verkorten.
Pluspunten
Het hotel wat we geboekt hadden zat helaas vol! We kregen een alternatief hotel aangeboden was veel goedkoper! Daar hadden eigenlijk onze alarm bellen al moeten gaan rinkelen! Het hotel hadden we geaccepteerd maar daar aangekomen wisten we waarom het zo goedkoop was! Schandalig dat die kamer verhuurd werd aan 3 personen! Het was echt schandalig klein het eten was zo dermate slecht dat we genoodzaakt waren om elke avond uit eten te gaan! Schandalig dat ze zulke hotels verhuren!
VerbeterpuntenIk denk dat het handig is als ze eens in dit hotel langs gaan om te kijken wat ze klanten aanbieden! Want we zijn zelfs 2 dagen eerder terug gegaan was echt vreselijk!
Pluspunten
Er werd netjes contact opgenomen na een boeking.
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
leeftijden voor de kinderen zouden niet nodig zijn maar bleken bij de locatie gebruikt te worden voor de betaling voor het ontbijt. Leeftijden voor de kinderen waren dus weldegelijk belangrijk (voor appartement Poustevnik).
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenSkilessen niet overboeken , onze kinderen zaten in groep van 20 kinderen Later is dat verholpen door privéles
Pluspunten
Snelle persoonlijke service!
VerbeterpuntenBetere foto's van accommodaties
Pluspunten
alles prima geregeld
Pluspunten
Tsjechië reizen personeel is zeer vriendelijk en snel met reageren. Onze locatie was helaas niet zo best.
Pluspunten
specialist in dit land
Verbeterpuntenvraag over prijs skipassen kon niet worden beantwoord
de accommodatie beter controleren, was er niet fijn.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Algemene informatie over verblijfshotel is niet geheel objectief
VerbeterpuntenHotel met logies en ontbijt vooraf beter inschatten op niveau kwaliteit aanbod.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam