Pluspunten
Hotel / verzorging/ ontbijt / diner.
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en mails
VerbeterpuntenDe accommodatie voldeed niet an hetgeen aangeboden: geen woonkamer slechts krappe keuken met brakke bank. Waren losse appartementen geen geheel. Op bovenverdieping zaten ook mensen (prima natuurlijk) maar er was een open verbindingsdeur tussen boven en onder! Geen privacy en hielp niet aan gevoel van veiligheid. Na veel gesoebat heeft men toch de deur op slot gedaan.
Pluspunten
prima appartement (interieur beter dan op foto's; heel schoon)
Pluspunten
Prima huisje, genoeg mogelijkheden om te kunnen skieen.
VerbeterpuntenSkileraren voor de kinderen zou prettig zijn als ze een beetje de taal kunnen spreken, zeker voor de allerkleinsten.
Pluspunten
De administratieve handelingen zijn goed verlopen.
VerbeterpuntenHotel Pomi in Tsjechië was zéker geen drie sterren waard zoals aangegeven op jullie website....... Gelukkig heeft het plaatsje Harrachov zelf veel goed gemaakt maar de minpunten zijn legio: # Slecht liggende bedbank i.p.v. tweepersoonsbed beneden # Twee losse matrassen op de grond boven i.p.v. 2 bedden # 's morgens vaak geen warmwater en ook geen thermostaat-kranen # Zeer summier ontbijt met oud brood en nauwelijks beleg # Engels wordt niet gesproken en Duits nauwelijks door het personeel # Veel te weinig parkeerplaatsen, wij konden de auto niet bij het Hotel parkeren...... # Gehorige muren, mijn vrouw werd om 3 uur 's nachts wakker van de luidruchtige buren. # Er is geen lobby in het Hotel # De kasten in de skikelder zijn te klein voor alle ski's en schoenen en kunnen slecht afgesloten worden # Er was aangegeven dat er satelliet TV zou zijn, maar de praktijk was dat er een piepklein TV-tje stond uit de jaren 80 met drie sneeuwerige zenders. # De WIFI die aanwezig zou zijn was alleen aanwezig vlakbij het kastje op de 2e verdieping en niet op de 3e verdieping waar wij zaten en ook niet in het ontbijtzaaltje beneden in de kelder... # Wij zijn langlaufers maar de mensen van het Hotel konden ons absoluut niet vertellen waar de loipes waren...... na drie dagen zoeken zijn we daar zelf achter gekomen... Al met al zijn wij niet blij met dit Hotel dat geen 3 sterren Hotel genoemd mag worden maar eerder een basic pension dat meer op een jeugdherberg lijkt dan op i
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenHuis zeer smerig en gedateerd. Zou niet aangeboden mogen worden!
Pluspunten
Mooie appartementen in poustevnik, vlot bij de ski verhuur
Betere beschrijving van acomodatie die up to date is dat scheeld er nog wel wat aan
nvt
Pluspunten
Snelle reactie op zoekvraag. Vriendelijk ad telefoon
Pluspunten
Schoon, nieuw en ruim.
Pluspunten
Opgemaakte bedden en de kerstboom stond klaar net als de verwarming. Heerlijk aankomen! Betaling was ideaal.
VerbeterpuntenRegelen Nederlandse skileraren voor de kids. Kleine kinderen die niet begrepen werden werkt niet positief.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede hulp bij het boeken en zoeken.
VerbeterpuntenHet eten dat we er bij geboekt hadden, was soms een beetje beperkt qua afwisseling.
Pluspunten
alles was positief en ik kan best kritisch zijn !!
Verbeterpuntenhet wachten en verkassen in de bus !! Als de andere bussen komen.
Pluspunten
Gunstige prijs voor een toplocatie
VerbeterpuntenAangeboden reis van 7 nachten werd helaas ingekort naar 6 nachten
Pluspunten
- Van te voren al geld terug gekregen aangezien het er op leek dat er niet geskied kon worden (achteraf kon het wel) - Skischool heeft hun uiterste best gedaan om alsnog te kunnen skiën, en dit is ook nog gelukt! - Accommodatie was super netjes, de eigenaar woonde naast onze accommodatie, hij zorgde ervoor dat 's morgens de sneeuw weer was geruimd !!! Top !!! - Jammer dat er alleen maar Tsjechische en 2 Duitse tv zenders waren. - Super tevreden !!
Verbeterpunten- Meer uileg over inventaris geboekte accommodatie - Duidelijke route beschrijving - Skiverhuur locatie oud, misschien ook even naar andere locaties kijken - Elke morgen was het weer een verassing waar we gingen skieen en of er een juiste skileraar beschikbaar was. Was vervelend echter had dit waarschijnlijk te maken met het eerste sneeuw van het seizoen die vrij plotseling viel - De ski groepen voor de kinderen werd op dag 1 verdeeld in geen ervaring en beetje ervaring. Op zich prima echter moest 1 van onze kinderen na dag 2 al naar het groepje die al een beetje kon skiën terwijl hij voor het eerst op de ski's ging (6 jaar). Hij pakte het prima op echter ging dit naar mijn inzien ten koste van de lessen van de meer ervaren en iets oudere skiërs (waaronder onze zoon van 8 jaar). Maar nogmaals het is prima verlopen en waarschijnlijk te verwijten aan de eerste sneeuw van het seizoen,
Pluspunten
Reeds per mail doorgegeven
VerbeterpuntenReeds per mail doorgegeven
Pluspunten
Prijs, voor de reis meedenken personeel
VerbeterpuntenHad snowboard groepsles geboekt maar dat bleek in dat plaatsje nauwelijks gegeven te worden. . Slechte voorlichting.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam