Pluspunten
Mooie reis!
Verbeterpunten- routebeschrijving was niet zo duidelijk - hotel Kampa Garden in Peaag was moeilijk bereikbaar
Pluspunten
Weten zeer goed waar ze het over hebben en kennis van omgeving, perfect.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
zeer nette accommodatie snezka pod residence
Verbeterpunten1 informatie over sleutelhalen/inchecken : er wordt niet verteld dat de beheerder in het dorp een winkel heeft alwaar de sleutel gehaald kan worden jammer , als dit tevoren bekend is kun je de weg erlangs maken nu moet je de enorm drukke parkeerplaats 2 keer op en afdus veel verwarring wat niet nodig is 2 de vermelde mogelijkheid tot gebruik van de wasmachine wordt door de beheerder als niet mogelijk bestempeld, wij hadden met onze bagage rekening gehouden met de mogelijkheid van wassen wat nu dus niet toegelaten werd heel slordig van uw kant.
Geachte klant bedankt voor uw opmerking! Dat waarderen wij zeer want daar kunnen we wat mee. Echter in deze toch even een tegenreactie van ons in deze. M.b.t. Punt 1; In de aan u verstrekte reisbescheiden is vermeldt dat u zich in de winkel van skischool Happy Hill in het centrum van Pec pod Snezkou moet melden en dat deze winkel bereikbaar is in de dorpsstraat. M.b.t. punt 2; In onze omschrijving is expliciet vermeldt dat de wasmachine alleen gebruikt mag worden in geval van nood/calamiteiten. M.b.t. onze communicatie en informatieverschaffing is geen wanprestatie geleverd. Wij hopen dat wij u in de toekomst wederom mogen begroeten als klant. Groeten Tsjecho Reizen
Pluspunten
alles goed geregeld
Pluspunten
goede persoonlijke service, ook vlot. super appartement, goede service t.a.v. het ontbijt. Ook goede nazorg ...
Verbeterpuntener was geen brandalarm in t appartement. TErwijl het boven een restaurant was. Mogelijk dat stimuleren of daarop controleren... Verder was het een rustige en prachtige lokatie, met bijzonder mooi uitzicht.
Pluspunten
Mooi en vooral keurig schoon huis, mooie verzorgde tuin. Boeken via de site is prima geregeld. Heb wel contact gezocht over de betaling, prima geholpen, kreeg een link toegestuurd voor de betaling via iDeal.
VerbeterpuntenOmschrijving klopte niet helemaal. Het zwemwater was zeker niet op 900 m.
Pluspunten
Soepele afhandeling, informatie was duidelijk en correct
Pluspunten
Snelle en adequate behandeling van onze last-minute vakantieboeking doordat een andere aanbieder een dubbele boeking had gemaakt. Tsjecho Reizen verzorgde binnen 15 minuten onze volledige boeking van begin tot eind. Keurig geregeld, geen enkele onduidelijkheid. Kortom: grote klasse!!
VerbeterpuntenGeen. De hoge score die wij geven is weloverwogen en o.i. meer dan terecht.
Pluspunten
Schitterende Vila. Voldeed geheel naar verwachting. Jammer dat het park nog niet af was, maar de Vila en omgeving Lipno waren zeker de moeite waard.
VerbeterpuntenKinderstoeltjes vooraf gereserveerd. Bleken niet aanwezig en hier was ook niets van bekend. Beetje jammer. Daarnaast ben ik van mening dat de overige kosten (toeristenbelasting, eindschoonmaak, huur kinderbedden en beddengoed) iets nadrukkelijker bij de boeking in kaart gebracht mogen worden. Blijkt toch een bedrag van 200,- te zijn.....
Pluspunten
Geweldig appartement, leuk gezellig park. Als was van tevoren duidelijk en goed geregeld.
VerbeterpuntenOnze eerste keuze konden we boeken maar bleek na enkele dagen toch vol. Jammer dat dit gebeurt en als dit gebeurt mag er iets tegenover staan (zonder dat we dit zelf voor moeten stellen).
Pluspunten
goed geregeld, vriendelijke mensen, deden niet moeilijk over de schoonmaak.
VerbeterpuntenIs dit wel een huis voor 10 personen? Veel te veel meubels en prullen. Het rook er naar oude vrouw. WIFI werd erg gemist door de jeugdigen onder ons. Alles was er, maar erg gedateerd.
hotel kende drie sterren, meer dan 2 was het niet waard
Pluspunten
Appartement op een goede plek, midden in de stad Extra uitstapjes (lunchtocht per boot en folklore avond) van goede kwaliteit
VerbeterpuntenOnderhoudstoestand van appartement zeer matig. Waardeloos bed, koelkast werkte niet goed, douche lekte etc. Onduidelijkheid over parkeermogelijkheden auto Geen/nauwelijks advies over leuke/interessante plekjes om te bezoeken in Praag of elders in Tsjechië In zijn algemeenheid was het een tamelijk droge, commerciële overeenkomst voor een appartement van matige kwaliteit voor een, achteraf gezien, nogal hoge prijs.
Pluspunten
duidelijke beschrijving van het huisje. Huisje was verder prima in orde, alleen de bedden waren erg hard, maar dat wende wel. Alles was keurig schoon
VerbeterpuntenMoeilijk te vinden! Een beetje ver van de bewoonde wereld, dat was wel jammer. Communicatie is wat moeizaam, er wordt slecht engels of duits gesproken/.
Pluspunten
Goed en duidelijk geregeld en tevens zeer klantgericht.
Verbeterpuntennvt
De trein was een ramp.
Wellicht verhuurders erop wijzen dat asbest wel degelijk verboden is. Geen praatje houden dat het "geen echte asbest" is.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam