Pluspunten
Wel prettige communicatie. Wel was het in ons geval wat verwarrend wat we nu hadden geboekt omdat de parken in Lipno zo op elkaar leken, inclusief de plaatjes op diverse sites
VerbeterpuntenOp enig moment was de bereikbaarheid nodig in verband met het een onduidelijkheid in onze extra trip voor het raften. Toen ik wat wilde verifiëren qua data was de organisatie niet bereikbaar (dinsdagochtend rond 10.00 uur).
Pluspunten
De reis was zeer geslaagd. Het is een hele leuke en afwisselende survival tocht. De eigenaar Ivo, een Nederlander in het Pension Tokan, maakt er iets heel speciaals van en heeft het deels aangepast aan onze groep en wensen. Een fantastische ervaring in de bossen van Tsjechië. Vooral het campen onder rotsoverhangingen en het eten maken op een kampvuur vonden wij hel leuk. Het lopen met bepakte rugzak is wel zwaar als je veel kilometers maakt en je wordt ook behoorlijk vies van het buiten leven en kampvuurtjes stoken, maar dat hoort bij de hele ervaring.soms was het wel afzien, maar dat vergeet je snel. survival in Tsjechie met Ivo, van Outdoor Centre Tokan, 25 km van Decin is een echte aanrader, erg leuk en 'puur natuur' !!!
Pluspunten
De foto s op de website van de accomodatie s kwamen overeen met de werkelijkheid
VerbeterpuntenInformatie over het verkrijgen van het vignet, en waar dit nodig is.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenInformatie en ondersteuning personeel ter plekke
Pluspunten
Kennis van het park. Behulpzaamheid, meedenken. Automatische uitnodiging tot betalen.
Pluspunten
Huis prachtig
VerbeterpuntenAfstand klopt niet tot bv meer,reisbeschrijvingnduidelijk
Pluspunten
vlotte communicatie
Verbeterpunten- aantal foto's van het huisje was beperkt - huisje werd omschreven als geschikt voor 4/5 personen, was eerder geschikt voor 2/3 personen - beoordelingen van eerdere gasten ontbraken en dat geeft vaak toch een goed beeld
Juiste informatie vermelden op website Het contact leggen met de beheerder van ons 1e appartement verliep niet goed. En slechte tot geen borden van het appartement kunnen vinden.
Pluspunten
Site is redelijk verzorgd. Geeft in de fotopresentatie wel wat een rommelige indruk, presentatie van het huis en de omgeving loopt verwarrend door elkaar. Vragen worden via de mail snel beantwoord. Factuur en betaling is goed geregeld, eenvoudig en overzichtelijk. Er positief was de ontvangst ter plekke, de gastvrijheid van de eigenaar en de informatie die deze verstrekte.
VerbeterpuntenInformatiepakket ov is wel erg mager. Toelichtende brief is zo algemeen gesteld dat het niets meer zegt. Vergeleken bij andere reisorganisaties, waarlangs we ook wel huizen gehuurd hebben in Tsjechie, steekt het wel erg mager af. Krijg de indruk van een passieve organisatie, zonder betrokkenheid en kennis van het verhuurde. De naam "Tsjecho Reizen" verondersteld meer specialisme dan wordt waar gemaakt. Advies: kijk eens bij andere organisaties die binnen hetzelfde segment werkzaam zijn. Vorig jaar gehuurd via Topic Travel, ook in Tsjechie. De voorbereiding en informatievoorziening verschilt significant.
Pluspunten
Veel informatie over activiteiten gehad goede tips! Super appartement weer! Heel fijn om bij dit bureau te boeken . Volgend jaar weer
Pluspunten
Prima ligging in mooi gebied. Mooie en complete studio.
Verbeterpunten"hoge tafel" met barkrukken als eettafel niet comfortabel.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en behulpzaam bij vragen aan telefoon. Snelle service. Geen minpunten.
VerbeterpuntenDe aanrijroute van ons gehuurde huis was volgens ons niet meer up-to-date. Bepaalde herkenningspunten staan er niet meer en het was onduidelijk vanaf welke grensovergang de route werd beschreven. Accommodatie ZH561.
Pluspunten
Alles goed geregeld door Tsjechno reizen. Hotel Maxant en pension Zuzana zijn aanraders!
VerbeterpuntenPension Rotunda is echt aan een opknapbeurt toe. Wel schoon.
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenHet chalet in Jachimov was iets minder schoon. Het reis bureau had aanbevolen hiervoor wat eigen handdoeken mee te nemen.Hadden we niet gedaan Dus onze eigen schuld..Ook niet schoongemaakt in onze drie dagen.,vergeten!!!!!! een closetrol voor drie dagen is niet te veel.
Pluspunten
Autorondreis door tjhechie en slowakije was prima. Accomodaties waren goed.
VerbeterpuntenGeen klachten.
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed verzorgd via de website. De inlog die je gemaild krijgt na het boeken, zodat je je reservering in kunt zien via een klik op de link in de mail, blijft gewoon al die tijd beschikbaar. Een aanpassing ivm een kleine fout die gemaakt was (uitleg hierover is te lang), was daarna meteen terug te vinden.
VerbeterpuntenAls er (telefonisch) beloofd wordt om tips over de omgeving van ons vakantie-adres Vodnany te mailen, dan zou het fijn zijn als dat ook nagekomen zou worden. Het was onze 1e vakantie naar Tsjechië, dus dat zou zeer welkom geweest zijn.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam