Pluspunten

We hadden 1 keer hulp nodig in Tsjechië en we zijn heel snel geholpen! Top service, verder was alles goed geregeld.

Tip voor pension Melkus in Pec Pod Snezkou, wat duidelijker regelen waar we moeten zijn en een goed telefoon nummer waar we de juiste persoon op kunnen bereiken. Met hulp van het reisbureau is alles wel goed gekomen.

Pluspunten

Prima geregeld duidelijke informatie en geen verrassingen

Pluspunten

behulpzame en vriendelijke receptioniste. Prettige sfeer. We hebben een zeer goede vakantie gehad. Huisje was goed, zeer comfortabel.

? weet niet

Pluspunten

Erg verrast over rustige en tevens centrale ligging van hotel Kampa garden in Praag

Hotel grand in doksy prima eten maar te klein tweepersoonsbed. Kamer was ook vrij klein met apart kamertje met derde bed. Liever een grotere kamer

Pluspunten

Goed meedenken, prettige contacten met de dames van de reserveringsafdeling. Goede voorlichting.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kleinzwitserland en praag was goed

Lipnomeer en volgende acomodatie ,boven op een berg was helemaal niks en zal dit zeker aan niemand aanbevelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geachte heer/mevrouw, direct na onze thuiskomst medio juni, heb ik een reactie verzonden aan Tsjecho Reizen. Op hoofdlijn inhoudend: Bedankt voor het regelen van e.a. zoals aangeboden. Alleen jammer dat de hotelgelegenheden zover weg lagen van Theresienstadt (ca.100 km vv.) en Brno van de snelweg (ca.70 km vv). De hotels zelf waren goed, en kregen van het hotel in Bratislava plezierige medewerking bij een nacht verlenging. Van de organisatie zelf hierop geen reactie teruggekregen. Met vriendelijke groet,B.ter Hoeven

Gerichter offerte uitbrengen conform de vraagsteling

Pluspunten

leuk ontvangst, mooie omgeving

indeling woning, kamer beneden, keuken boven

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-mooie ligging ten opzichte van Praag. - het grote zwembad wat tegen betaling gebruikt kan worden is mooi. - veel privacy

- na aankomt konden we geen gebruik maken van het zwembad die dicht bij het huisje staat, omdat deze vies was. Er werd gezegd dat deze de volgende dag schoongemaakt zou worden maar dat is de hele week niet gebeurd. Jammer want hier konden onze jongetjes alleen in en in het grote zwembad waar je voor moet betalen mochten ze in verband met de diepte van het zwembad niet alleen in. We hebben wel compensatie gehad wat betreft de kosten voor het zwemmen in het grote zwembad. - we hebben heel erg een bank gemist in de woonkomen, er staan harde stoelen en een houten bank met kussentjes en dat is niet ideaal. -het huis is niet schoon -er zijn een aantal kussens die stinken, je ziet waar dat van komt als je er een kussenhoes afhaalt, vieze gele kringen op het kussen, bah. -weinig daglicht in de kamer - we zijn veel weggeweest en niet in het huisje gekookt maar wel veel bij moeten betalen aan extra afname elektriciteitskosten. - de koelkastdeur gaat niet goed dicht, telkens moet je de deur heel goed aandrukken anders sluit het niet goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

tsjechoreizen goed

huis viel tegen prijs was redelijk maar maar niet geschikt voor 11 pers

Pluspunten

Snelle beantwoording

Pluspunten

Zakelijke efficiente afhandeling. Hotel en reis waren perfect geregeld

Pluspunten

Behulpzaam, duidelijke site

Ik moest zelf na een kleine week nog een keer bellen naar Tsjecho Reizen of het al duidelijk was of mijn fohn, die ik in het huisje had laten liggen per ongeluk, kon worden teruggestuurd of niet. Daarna is het uiteindelijk wel snel geregeld, via Tsjecho Reizen. De verhuurder had de fohn trouwens franco laten versturen, terwijl ze bij Tsjecho Reizen hadden gezegd dat het waarschijnlijk wel onder rembours zou zijn. Dat had ik ook logisch gevonden, want het was mijn eigen schuld. Ik heb later zelf nog Kronen naar de verhuurder gestuurd, als vergoeding.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

wanner zijn jullie in de vakantie woning geweest,die van ons was vies vies vies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst Schoon Mooie omgeving Fijn huis.

Geen wiffi toilet boven stuk tv werkte niet afwasmachine niet aan wezig

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers en geven goede informatie. Zoe zeker weer boeken bij Tsjecho Reizen.

Bij aankomst de borg, maar ook de andere kosten afrekenen, dit was mij niet bekend. Ik heb dit wel kunnen regelen, maar misschien even vermelden op de factuur.

Pluspunten

Over het algemeen goede en verzorgde hotels op rotunda na

Hotels karlsbad en hotel slesky dum ver van het centrum. RotundA zeer matige kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie locaties

Transparanter zijn!! ( 50 euro schoonmaakkosten rekenen, terwijl het huisje niet echt schoon is, terwijl in de brochure van de eigenaar zelf staat dat dit 20 euro kost en dit niet verplicht is.)

Pluspunten

Er werd heel goed meegedacht, snelle reactie op vragen per mail, keurige behandeling

Heb ik niet!

Pluspunten

Luxe accomodatie, nederlandssprekende receptie, brandschoon kortom een goede plek om naar toe te gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en snelle reactie.

Afstandelijke organisatie. Weinig betrokkenheid.

Pluspunten

Mooie duidelijks site.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ligging

Verouderd, veel zaken stuk en niet proper. Dringend aan renovatie toe. massa's meubels die veel plaats in beslag nemen. Bij reservering gevraagd of WIFI aanwezig was. Maar nadien bleek dan dat je dit extra moet bijbetalen. Eigenlijk een beetje bedriegen. Dit had men vooraf kunnen melden bij de aanvraag.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam