Pluspunten

Verblijf was ten opzichte van de lage prijs goed. Moesten wel een uur langer wachten voordat we de kamer in konden.

Busreis was slecht. Lange wachttijden en een kapotte bus op de wisselplaats.

Pluspunten

Goed hotel Goede materialen Mooie pistes

Busreis, de chaotische manier van inchecken etc. Het lange wachten op de overstapplek. Heel slecht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Duidelijker vermelden als een accommodatie op aanvraag is !!!!!had hotel geboekt en blleek dat ALLES binnen een maand vertrek op aanvraag is !!! bij andere touroperators staat dit duidelijk vermeld dan boek ik deze accommodatie dan ook bij voorkeur uitteraard ook NIET maar uiteindelijk toch nog goed gekomen !!Twijfel nu erg of ik nu nogmaals via Tjecho zal boeken !

Pluspunten

Goede communicatie Snelle reacties. Tijdige reminder betalingen Prima appartementen

Het was ons niet meteen duidelijk waar we ons moesten melden (in het internetcafe). was natuurljk snel opgelost, maar zou bij de info mogen staan.

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden van begin tot eind. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt bij reisbureaus. Er was een goede en duidelijke communicatie per mail vooraf, alles klopte, hotel was goed op de hoogte, skischool ook lessen stonden goed ingepland en het hotel was o.k.

Pluspunten

Ze hebben mij netjes geholpen met een vakantie boeken . En toen ik een foute week had geboekt hebben ze het heel netjes voor mij opgelost . Complimenten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima plek voor een gezellige vakantie. wij komen hier al jaren, zijn snel tevreden

handdoeken wissel

Pluspunten

Leuke locatie, prima huisje, goede ski school.

Uitleg om huisje en skischool te vinden had beter gekund.We hebben een behoorlijke tijd moeten zoeken.

Pluspunten

Ik kan niet anders dan alleen positieve punten aan te geven wat Tsjecho reizen betreft. Ik had in het verleden al vaker bij Tsjecho reizen geboekt en wat mij toen opviel was dat de service en behandeling/te woord staan erg goed was. Dat was ook de reden dat ik dit keer er weer voor gekozen had om via Tsjecho reizen te boeken. Opnieuw is me dit prima bevallen en zal een volgende keer zeker met een gerust hart opnieuw via Tsecho reizen boeken.

Pluspunten

duidelijke informatie. snelle en adequate aanvullende informatie bij vragen

3 pers kunnen niet in 4 pers kamer de rekening is erg omslachtig.

Pluspunten

-We hebben een geweldige wintersportvakantie gehad. -Snelle boeking -vriendelijk en hulpvaardig -geen wachttijd aan de telefoon -goede prijzen -het is ons zo goed bevallen dat we bij jullie al geboekt hebben voor volgend jaar.

-na het afsluiten werd later op de uiteindelijke factuur automatisch een inboedelverzekering (voor schade aan het verblijf) opgenomen. Dit zou niet automatisch moeten worden opgenomen, maar dient apart gevraagd te worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes te woord gestaan bij telefonisch contact.

De offerte was niet helemaal duidelijk. Leek gekopieerd uit een rekenprogramma.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie bij boeking en bij problemen.

Minder algemene informatie, maar wel duidelijker informatie voor ter plaatse aanvaarding van vakantieverblijf. Soms moet je bellen met een niet-goed duitssprekende bewoner. Is zeker via telefoon erg lastig. Al jaren dezelfde brieven.Misschien iets meer recentere informatie omtrent verblijfplaats en omgeving. Zoals bijv supermarkten, pinautomaten, toeristenbureaus.

Pluspunten

Vlot, gemakkelijk, zonder problemen geboekt, papieren op tijd ontvangen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi land goed voor wintersport

Hotel fit en fun het eten was echt slecht. Kamers bijgebouw lang lopen. Weinig bagage karretjes weinig liften. Helaas voor mij geen fit en fun meer mensen

Pluspunten

snel alles geregeld, goede terugkoppeling. Als er iets niet duidelijk is wordt je gebeld. Kan altijd je vragen kwijt, snel antwoord. En hebben een goede service.Regelen ook skiles voor je. Je gaat relaxed op vakantie.

GEEN!

Pluspunten

service mbt boeking, aardige, kundige en behulpzame medewerkers. hotel/eten komt overeen met wat tsjecho reizen verkocht heeft. prima bedrijf en prima wat ze aanbieden!

skipakket kwam niet helemaal overeen met wat aangeboden/verkocht is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het lag dichtbij de piste.

De schoonmaak van het huisje? Kon zeker beter, het was er niet zo schoon!

Pluspunten

Alles prima geregeld.

Pluspunten

Alles was gewoon top geregeld. Appartement was uitmuntend! Direct aan de piste: perfect! Erg genoten. We gaan zeker volgend jaar weer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hotel Astoria is ons verkocht als drie sterren hotel.,maar op de naamplaat van het hotel staan maar twee sterren. Het hotel is naar mijn mening zelfs de twee sterren niet waard. Het ontbijt en het diner zijn ver beneden de maat. In de driepersoonskamers is niet genoeg opberg ruimte voor je kleding.In het hotel zou een gezellige bar zijn, maar was na net diner afgesloten met een hangslot. Absoluut geen aanrader !!!

Pluspunten

Goede accomodatie, heldere beschrijving

Als overnachtend gast in Pec Pod Snezkou (en ook in Splindleruv Mlin), kun je gebruik maken van korting op skielift, skiehuur etcetera. Daar kun je echter alleen maar "toevallig"achter komen en je hebt een "bewijs" nodig van het appartement of het hotel. Graag in het vervlog hierover informatie van te voren.

Pluspunten

Reparatie van defecte lamp werd direct gedaan

Duidelijke plattegrond, zeker voor iemand die voor de eerste keer komt. Voor ons, na 12e keer geen probleem

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam