Pluspunten

Informatie vooraf. Ski-accommodatie algemeen en ski-mogelijkheden.

Ski-huur (vooraf geboekt) op twee k.m. van hotel terwijl er in een omtrek van 150 meter vele mogelijkheden tot ski-huur zijn. Geen hotel medewerkers vanaf 19.00 uur en geen ontspanningsruimte met bar beschikbaar.

Pluspunten

- Uitstekende service - Goede bereikbaarheid - Klantvriendelijk

Pluspunten

goede en gezellige accommodatie. behulpzame gastheer en gastvrouw. alles viel te regelen: extra diner en ontbijt..de kamers mochten we langer gebruiken en het eten was er eenvoudig, maar prima!!

prima, houden zo!!

Pluspunten

Het appartement is nieuw, schoon en modern. Alles aanwezig. Lopend naar dorp en dicht bij skipiste. Je kan er lekker wandelen.

Een receptie zou handig zijn, omdat wij beneden zaten hadden wij de auto's voor de ramen. Viltjes onder de eetkamerstoelen. Die maken bij het schuiven een erg vervelend geluid van de overige bewoners. De gordijnen bedekken niet het hele raam. Te weinig zenders op tv. Geen schone badlakens verwisseld.

Pluspunten

Tsjecho reizen: hulpvaardig en prima geregeld pension: geweldige lokatie tov pistes en centrum van het dorp goede kamers met prima bedden mijn coeliakie dieet was geen probleem, ik kreeg elke dag apart gemaakt glutenvrij (avond) eten. ontbijt (brood) had ik zelf mee, maar beleg kon ik prima gebruiken. Ik had een uitdraai gemaakt van wat ik wel en niet mocht in het Tsjechisch en de kok heeft slechts 1 keer een vergissing gemaakt, die ook weer prima werd opgelost. Met oud en nieuw heerlijke hapjes en drankjes, erg aardige en gastvrije pensionhouders. Hij regelde zelfs champagne voor ons.

Tsjecho reizen: maatwerk in de skilessen was ter plaatse heel eenvoudig, dat moet ook via Tsjechoreizen geregeld kunnen worden. pension: ventilatie van de badkamer was moeilijk. het drogen van natte kleding een uitdaging.

Pluspunten

geweldige service verleend, en al twee keer

Pluspunten

makkelijke website realistische informatie

betere routebeschrijving, niet alleen naar de plaats, maar naar het vakantiehuis

Pluspunten

goede contact mogelijkheden

graag groter aanbod

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie accomodatie in rustige omgeving

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dicht bij de Piste, restaurant om de hoek is een aanrader.

Bedden erg hard, zitruimte alleen houten banken gaat na een paar dagen pijn doen, Wifi, werkt niet,

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelheid van helpen, digitale afwikkeling

Meer sneeuw.... We vonden de broodjes in verhouding wel duur

Pluspunten

snelle en vriendelijke reacties op mails en goed advies van de medewerksters het was voor ons de eerste keer Tjechië en we hebben erg genoten met kerst in Pec pod Snezkou! Volgend jaar weer!

Het zou handig zijn als u de site voorziet van een datum, zodat zichtbaar is of deze actueel is. (Zal overigens 2012 betreffen, omdat Pasen toen op 8 en 9 april viel)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- ligging van het hotel - service Tsjechoreizen - excuses voor de lage beoordeling, aangezien het hotel zelf wat teleurstellend was waarschijnlijk toch te laag beoordeeld. De service van Tjechoreizen m.n. communicatie en vlotte reacties was overigens prima.

- bediening - kwaliteit eten (m.n. kerstmaaltijd was zeer matig) - schoonmaken kamers - route naar hotel was onduidelijk

Pluspunten

Duidelijke website en daarnaast snelle prettige communicatie via telefoon en email. Meedenkend om een persoonlijke / op maat invulling aan de reis te geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig net hotel vlakbij de metro.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregelde busreis met behulpzame chauffeurs. Net appartement dicht bij het centrum.

Receptie spreekt zowel geen engels als duits. Alleen Tsjechs.

Pluspunten

goed contact. Duidelijke reispapieren

Er was zelfs wifi aanwezig stond niet aan gegeven op de site !

Pluspunten

keurig georganiseerde reis

email verkeer vooraf wat verwarrend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede kamer hotel,regelmatig vervanging handdoeken,mooie ligging hotel

slecht eten hotel,elke dag soep vooraf en cake na, spreken geen duits en beperkt engels,kerstdiner was zeer slech,schnitzel en soep,routebeschrijving naar accomodatie is echt een must,deze ontbrak! sfeerloos ontbijt/dinerzaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

jammer dat een sale stop niet op tijd door gegeven wordt. aangegeven dat het wenselijk is dat er een formulier toegestuurd wordt mbt het doorgeven van de maten van de kinderskipakketten en niet zoals in februari al gebeurd was, zomaar wat door gegeven wordt. Echter is er nu in december weer zomaar wat doorgegeven betreffende schoenmaten enz. waarvan wij niets af wisten zodat er weer niets van klopte. Gelukkig zijn ze bij de ski verhuur heel behulpzaam. Jammer dat er met advies niets gedaan is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

bij de beginnerslessen is het niet duidelijk dat er een skipas gekocht moet worden. Dit zijn dan kosten waar je niet op rekent. Beginners hebben doorgaans nog niet geskied en kunnen dit ook niet zelf bedenken, dat werd mij ongeveer verweten door de telefoon.

Pluspunten

Goede duidelijk communicatie over hoe Tsjecho de vakantie behandeld en prettig om tussentijds via een eigen account de "status" ervan te kunnen bekijken.

Helaas kwam afstand pension - skilift niet overeen met de werkelijkheid. Lift ging inderdaad bovenlangs het pension, maar te voet hield dat toch wat slingerweggetjes naar beneden in. Graag wat realistischer beeld op site.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam