Pluspunten

Alles prima geregeld via email

Niet echt kunnen vinden

Pluspunten

Uitstekende informatie vooraf (ligging, accomodatie, etc.) Vlotte afhandeling van boeking & reisdocumenten

Pluspunten

Altijd goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aanbod

Documentatie vooraf Kwaliteit huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ligging, schitterende lokatie Huis ruimvoldoende

Niet geschikt voor 7 personen ( 4 eetkamer plaatsen) Geen opberg mogelijkheid in huis mn de slaapkamers om je kleding op te bergen9 geen enkele kast) Douche mist een opsteek pen of glijstang Geen ophang mogelijkheid in de badkamers servies een rommeltje terras stoelen 2 van de 4 kapot Rare ontvangst

Pluspunten

Enthousiaste beheerder ter plekke, tijdelijk alle reispapieren binnen, leuke, uitnodigende website, goed bereikbaar

In de mails die we van medewerkers van Tsjecho-reizen hebben ontvangen stonden behoorlijk veel typfouten. Dit is niet professioneel voor een officiele organisatie en komt weinig serieus over.

Pluspunten

goede service ook als er iets vergeten of te laat geboekt wordt je nog goed geholpen

geen

Pluspunten

Goed alternatief geboden nadat bevestiging niet kon doorgaan in verband met specifieke eisen Landal. Vriendelijk en duidelijk geholpen door medewerksters. Afspraken nagekomen.

site aanpassen zodat eisen van leveranciers van woongelegenheden overeenkomen met aangebodene.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij zijn terecht gekomen in een vakantie in zeer slechte staat. oude foto op de site. Tsjecho reizen weet niets van hun product af. de beheerde biedt eindschoonmaak aan voor €20,- wij betaalden €50,- aan Tsjecho reizen. het vak.huis was erg smerig vol met mieren en ander insecten. Op de site wordt niet gemeld dat je automatisch een bedrag moet betalen voor aansprakelijkheid verzekering. wij vinden dat Tsjecho reizen dit moet vermelden. toeristen belasting betaald maar je weet niet of het bedrag goed is. Je krijgt geen bewijs of de verhuurder dit afdraagt of zo maar een bedrag rekent en in zijn eigen zak steekt. wij hebben vaker een vak.huis gehuurd in tsjechie maar we hebben altijd een bewijs gehad van toeristen belasting. wij huren niet weer bij tsjecho reizen.

Pluspunten

Ruime nette kamers en goed ontbijt. Behulpzame hotelmedewerkers. Prima hotel.

Pluspunten

snelle service, flexibel, prijs kwaliteit verhouding is oké, goed bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima hotel half pension is niet te pruimen/is het de gewoonte dat jezellf je bed moet opmaken.graag meer hierover.

Pluspunten

Tsjechie heeft een mooie omgeving,veel natuur,ideaal voor fietsen,wandelen en genieten van de bossen. Prijs/kwaliteit verhouding goed,eten en drinken goedkoop. Hotel Albatros een mooi hotel met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne vakantie,ruime kamers met zicht op het lipnomeer.Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.Je kon goed communiceren in het duits en engels. Een aanrader voor ieder die van natuur en rust houd.

Het enigste wat ons een beetje ontbrak was de warme groente bij het avond eten,die krijg je nl in geen enkel hotel of restaurant. De bar ging al om 22.00 uur dicht zodat je dus al vroeg op je kamer zat[had ook weer zijn fijne kanten].

Pluspunten

mooi huisje,aardige mensen, goed onderhouden en je mocht overal gebruik van maken,Top dus

Graag een betere routebeschrijving want als je het adres invult kom je er niet! Als je schrijft dat je bij het schooltje (bij een bruggetje) daar naar boven moet rijden en misschien daar ook een bordje moet hangen van tjecho reizen dan zou dat goed moeten komen!

Pluspunten

Zeer behulpzaam, snelle reaktie, meedenkend.

Pluspunten

klantvriendelijk, makkelijke boeking/adm afwikkeling Beschrijving accomodatie

Pluspunten

Meteen na het bellen door mijn echtgenote wegens een klacht tegen de beheerder van Poutivnec, werd door u naar hem gebeld voor verbetering. Wij kregen korting wegens tweede jaar boeken bij u. Uitleg en alle bijkomende zaken waren naar volle tevredenheid.

Enige verbetering in de houding van de beheerder bleef uit.

Pluspunten

Alles was goed geregeld.

Pluspunten

Wij hadden een rondreis Tsjechie/Slowakije geboekt en alles was keurig te volgen op internet hoe het staat met de reserveringen. Op een gegeven moment besloten we toch een week eerder weg te willen en zonder problemen hebben ze alles omgeboekt. Wel tegen een kleine vergoeding uiteraard.De gekozen hotels-persions waren, op één na, allemaal prima, maar ik kan natuurlijk alleen spreken voor de pensions waar wij in zaten.

ik zou een andere plaats of andere hotels in Dudince (Slowakijke) in het programma zetten want dat was de slechtste van allemaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De reis was goed georganiseerd, alle boekingen klopte

We hadden 2 excursies in Praag geboekt, deze werden niet in het nederlands vertaald dat vonden wij teleurstellend omdat hier in op de website niets over werd gezegd dus gingen wij ervan uit dat de gids in het nederlands zou vertalen. Bij Martin tours werd ook reclame gemaakt op de bussen voor vertaling in meer dan 20 talen maar daar hebben we niets van gemerkt

Pluspunten

Prijs prestatie verhouding goed; vriendelijke mensen; goede website; afhandeling aanvraag/boeking prima; zeer tevreden.

op dit moment niet.

Pluspunten

goede service goed aanbod mooie objecten route begeleiding is ook goed geadviseerd

woningen ook beschikbaar voor de weekenden en midweek

Pluspunten

Wat geschreven werd in de de brochure is 100 Proc., correct ,en wat afgesproken was in Nederland betreffende reservering voor auto en motoren was perfect .

De bar was gesloten hierdoor waren wij aangewezen op het restaurant , echter deze sloot om 22.00 uur of eerder. We mochten wel gebruik maken van de bar om een spelletje te Keesen.

Pluspunten

Alles prima geregeld via internet. Duidelijke informatie.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam