Pluspunten

Goede informatieverstrekking. Goede bereikbaarheid. Kortom: erg goed.

Sommige voorzieningen waren niet aanwezig, terwijl ze wel waren aangegeven. Ook moesten we het appartement nog even schoonmaken. Dit mag eigenlijk niet nodig zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het hotel waar wij zaten was vreselijk. De kamer was groot.de badkamer groot met mooi bad maar als je het leeg liet lopen stroomde het water de badkamer in en de vloer stond blank ook het douchen was een water ballet. De gordijnen waren van de rails af er ontbrak 1 gordijn dus sluiten deed het niet. Heb er 3x aan de receptie melding voor er iemand kwam. het ene gordijn werd er niet bij gehangen. Hadden 2 handdoeken en heb ook weer 3x aan de receptie gemeld en gevraagd om 2 handdoeken erbij. Is dus niet gelukt want er was niemand ??? van de huis houding aanwezig. Het krioelde er van de jeugd en het ontbijt buffet was slecht. Ook de eerste avond bij diner buffet gekeken zijn snel weg gelopen wat een zooitje , en vol met vliegen . Een kleine oude tv ,waar je dus niets op kon zien, zover weg. Dit is dus zeker geen hotel om aan te raden. Ik heb foto's van de gordijnen ,als er interesse voor is. Ook het personeel was niet aardig en zeker de receptie medewerkers niet. Begrepen niets ook niet in het Engels. Het parkeren moest betaald worden . In de lounge kon je niet zitten want er was hangende jeugd. Dit hotel moet nog maar eens goed onder de loep genomen worden , denk ik zomaar. Was de naam niet TOP HOTEL???. De entree en hallen ,receptie prachtig . Maar het hele gebeuren, ,jammer !!. W Spekkers

Pluspunten

duidelijke beschrijvingen, duidelijke foto's op de site op tijd alle benodige info in huis 3e keer dat ik via Tsjecho Reizen heb geboekt, iedere keer weer als zeer positief ervaren

vermeld bij de reisbeschrijving Jivka Vernérovice, wij kwamen in een andere Jivka terecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima in orde

flyers/folders van lokatie beschikbaar stellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk hotel met nette, schone kamers. De kinderen (en wij ook) hebben zich hier prima vermaakt in de speelkamer met alle leuke faciliteiten. De eigenaar is erg vriendelijk. Het eten was lekker en voldoende afwisselend. We hebben een hele leuke week gehad. De taxi’s kosten niet veel dus we hebben het ons makkelijk gemaakt. Volgende keer gaan we zeker weer naar Spindleruv Mlyn, echt een gezellig dorp. De kinderen mogen kiezen welke bestemming het wordt. Ik denk dat de kans erg groot is dat ze weer voor Lesana kiezen want ook de wellness is bevallen voor iedereen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles werd via de mail gedaan, maar dit gebeurde ruim op tijd en heel duidelijk.

omdat alles via de mail gebeurde moet je wel rekening houden met het feit dat je ook een crash kunt krijgen en daardoor geen voucher of iets dergelijks meer kunt uitprinten

Pluspunten

Locatie / kwaliteit van het huis, tuin en zwembad.

Pluspunten

- Informatie - Klantbehandeling - Prijs / kwaliteitsverhouding

Tip: - Vermelden dat het kraanwater in het huisje niet voor comsumptie is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De reis is ons goed bevallen.

Wat langer op een plek. Het was nu wel veel reizen, koffers in-uitpakken. Wat we nu in Kyjov moesten weten we eigenlijk niet. Was daar niet echt veel te beleven. Buiten dat het meer als 40 gr C was maar gelukkig was er een prima zwembad achter het hotel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1. Goede communicatie per e-mail. 2. Beschrijving van reis op website kwam goed overeen met werkelijkheid. 3. Kwaliteit van de aangeboden accommodaties is prima.

1. Weergegeven prijs op website is niet wat uiteindelijk moet worden betaald, in ons geval werd de reis bijna twee keer zo duur. Bij het definitief boeken heb je als klant geen inzicht in de prijs die je uiteindelijk moet betalen. Deze intransparantie hebben we aangegeven aan onze contactpersoon van Tsjecho Reizen. 2. Bij aankomst bij de accommodatie moeten er nog betalingen (borg, schoonmaak) worden betaald, dit zou bij voorkeur van tevoren moeten worden geregeld. 3. Andere reisbureaus sturen meer informatie over het gebied/land waar de reis naar toe gaat (waaronder een topografische kaart), dit verhoogt de voorpret.

Pluspunten

Alles prima geregeld.

Pluspunten

huisje was niet te duur

- Tsjecho Reizen is gericht op Tsjechië, maar wij hadden via deze organisatie een huisje in Slowakije gehuurd in Valaska Dubova. Dan is het raar om ter voorbereiding informatie te krijgen over bijv. de munteenheid in Tsjechië, terwijl in Slowakije gewoon euro's worden gebruikt. M.a.w. we kregen incorrecte info. die sloeg op Tsjechië en niet op Slowakije

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie met Tsjechoreizen

Betere controle op de accommodatie die voor verhuur wordt aangeboden.

Pluspunten

Prima reis gehad

vertaling/beschrijving (van Tsjechisch naar nederlands) kan beter. Er was bijvoorbeeld geen tafeltennistafel zoals vermeld, maar wel een voetbaltafel. fietsverhuur was ook onduidelijk. Afstand tot de winkels was 1 km, maar wel bergop. Verder mooi huis, veel te doen in de omgeving.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed werkende website met voldoende selectiemogelijkheden om precies dat huisje te vinden wat voor ons geschikt was. De verdere mailcorrespondentie is correct, zei het dat het van mij wel wat persoonlijker zou mogen.

Pluspunten

snelle behandeling prima huis

Pluspunten

makkelijke site mooi aanbod qua huizen

Pluspunten

Compleet ingerichte woning. Keurig verzorgd. Niks mis mee.

Zwembadje voor kinderen, klimrek of schommel. Dus speelspullen voor kinderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim huis. vriendelijke gastheer.

Pluspunten

Het was allemaal prima volgens de verwachtingen.

Voor de organisatie heb ik geen tips. De huisjes vonden we niet heel schoon, maar ik weet niet of dat bij deze beoordeling relevant is.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam