Pluspunten

Gewoon goed

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hebben veel voor ons kunnen regelen i.v.m. de taal

Weinig initiatief, kwamen zelf met weinig ideeën of voorstellen.

Pluspunten

zeer duidelijk. Snelle reaktie op gestelde vragen. Meewerken ivm omboeken reisdd.

Pluspunten

Voor een internet verkooppunt erg duidelijk en simpel

Er ging iets mis in jullie administratie toen wij in een keer de reissom betaalde. Is uiteindelijk goed geregeld maar toch een puntje van verbetering

Pluspunten

het huisje was van alle gemakken voorzien, en mooi schoon. de her David is super, je hoeft maar iets te hebben, en hij komt gelijk langs.

er was weinig voor kinderen te doen! en zonder auto ben je nergens.

Pluspunten

over het algemeen goeie Hotels.

2e hotel ( CLUB ) had in leuker plaatsje moeten liggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site

info over bestemming erg beperkt. Geen enquete ontvangen over verblijf. wij waren niet tevreden over de door ons geboekte accommodatie. Wij hebben dit te plaatse gemeld. Bij terugkomst verwachten wij een enquete van Tsjechoreizen, deze hebbene we niet ontvangen

Pluspunten

Men heeft adequaat en goed gereageerd op onze vragen en ook de klachten die we hadden t.a.v. de huisvesting. Ter plekke kregen we het verkeerde appartement toebedeeld. Na contact met Tsjecho Reizen werd dit snel en correct afgehandeld en hebben we nog een paar dagen kunnen genieten van het appartement waarvoor we geboekt hadden.

Geen.

Pluspunten

Foto's en beschrijving komen overéén

Pluspunten

goed contact, netjes afgehandeld, goed bereikbaar voor vragen. pension was geweldig.

het zou leuk zijn om per email / post ook meer info te ontvangen over tips voor de vakantie (omgeving e.d.) , geen verbeterpunten.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam