Filters

10

Uitstekende ervaring

Mijn ervaring bij Hairworld Istanbul was uitstekend! Van begin tot eind het gevoel gehad dat ik goeie handen was en ben door het gehele proces goed begeleid. Nu wachten op het eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geoliede machine

Mijn ervaring tot nu toe is erg positief met hairworld instanbul. Ze gaan professioneel en tegelijkertijd wat fabrieksmatig te werk. Ondanks de wat fabrieksmatige werkwijze weten ze er toch duidelijk een persoonlijke touch te geven aan het gehele proces, van consultgesprek tot het nazorgtraject. Ze zijn telkens erg duidelijk en doelgericht en heb me geen moment oncomfortabel gevoeld. Nu is het natuurlijk wachten tot het eindresultaat, ben daar erg benieuwd naar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Was een hele goede ervaring

Ik had een hele goede ervaring bij deze kliniek en ik raad hem ook bij iedereen aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg blij met het resultaat en voor mij nummer 1 !

Ik heb in april 2023 mijn tweede sessie gedaan bij Hair world Istanbul en ben tot nu toe weer heel tevreden hoe het gaat. Mijn resultaat na de 1ste ingreep 2020 was top. Maar ik wou na 3 jaar toch nog de puntjes op de i (wat niet persee nodig was) en ben heel blij. De FUE CT techniek is uniek en zorgt voor de beste grafts en resultaten, het hele proces is heel goed geregeld en de nazorg ook. Een absolute aanrader voor mensen die overwegen een harttransplantatie te doen. Dankbaar dat ik me haren terug heb!

 • Aanbevelen? Ja
10

Harika

İyi bir karşılama, sonrasında aydınlatıcı bilgilendirme, operasyon sırasında ekibin zamanın iyi geçmesi için muhabbet açıp sizi muhabbete dahil etmesi, sık sık sağlık durumunuzu kontrol etmesi, moral vermesi, çok güzeldi.Bu sebeple profesyonel yaklaşımları ile güler yüz ve ilgileri ile bu süreci gönül rahatlığıyla geçirmemi sağlayan Hairworld Istanbul ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.Musa Bey ve Celil Bey’e samimi ve içten yaklaşımları için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Çok güzel sonuç alacağım konusunda fazlasıyla umutluyum.Heyecanla bekliyorum

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Goed ontvangen voor de behandeling. Nu wachten op het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Oprecht geïnteresseerd in jou en je situatie

Alles is zeer netjes geregeld! Tijdens de operatie ook goed begeleid door NLs sprekend persoon. Legt alles rustig uit. Inmiddels een week verder. Geen complicaties. Hoe het eindresultaat wordt, weet ik nog niet. Maar het is een goed begin. Ik kijk erg uit naar het eindresultaat. Hopen op een mooie haardos.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring en zeer vriendelijk

Prima ervaring en zeer vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel..!

vanaf het begin tot het einde een zeer warme professionele begeleiding...alles was top in orde..alle mensen die erbij betrokken waren..zowel in Nederland en Turkije qua vlucht..hotel..taxivervoer..medewerkers hospitaal...ondersteuning en bereikbaarheid..van deze gehele organisatie was super en zeker aan te raden...het was echt een mooi avontuur...het is ook echt de moeite dit in Istanbul te doen en hier een paar dagen aan vast te plakken...alles bij elkaar super tevreden..

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij er mee

Afgelopen week een haartransplantatie ondergaan en totaal geen spijt van gehad raad het iedereen aan kan niet wachten op het eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden met de behandeling.

Ik ben zeer tevreden over het gehele proces, vanaf het eerste consult in Rotterdam tot en met de behandeling in Utrecht en de nazorg. Heel professioneel en duidelijk. Ik raad het iedereen aan om op consult te gaan

 • Aanbevelen? Ja
9

Super fijn en persoonlijk geholpen

Ik heb ervaren dat de organisatie heel correct, professioneel en ervaren te werk gaat. Op de dag van de transplantatie, die uiteraard spannend was krijg je ook continu de bevestiging dat ze exact weten wat ze doen. Nu een week verder merk ik al dat het verplaatste haar aanslaat, het donorgebied hersteld en ik vertrouwen heb in het proces. Via de app is er contact gebleven waarbij de nazorg dus ook uitstekend is. Ik kan deze professionals echt aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ondersteuning tijdens het gehele proces

Afgelopen week heb ik mijn haatransplantatie gedaan bij Hairworld Istanbul. Vanaf het allereerste moment was het goed verzorgd en kon ik terecht voor al mijn vragen. Het hotel was helaas vol maar daar kreeg ik een 40m2 ruime master suite voor terug. Mét fruitmand en kaartje. Dank Celil! Je bent een topper

 • Aanbevelen? Ja
9

Tot nu toe, goed

Bereikbaarheid kan beter. Herstellen van het haar gaat goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, met goede zorg tijdens en na de behandeling

Ik raad deze organisatie aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring en zeer deskundig personeel!

Helemaal super gegaan en zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Gewoon goed geregeld allemaal

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de perfectie

Ik ben met mijn zoon naar Istanbul geweest voor een haartransplantatie .Alles tot in de puntjes geregeld . Het hotel ,het vervoer alles perfect . De communicatie veelal Nederlands sprekend . Alles werd voor ons geregeld. Het is nu 18 dagen geleden en tot nu toe gaat het helemaal goed. Ook hier weer de nazorg de appjes als je een vraag hebt wordt snel op gereageerd. Volgende week de eerste nabehandeling op locatie van Hairworld Istanbul en op naar het eindresultaat . Ik kan Hairworld Istanbul zeker aanbevelen .

 • Aanbevelen? Ja
8

In mijn ervaring is precies het zelfde zoals alles wordt beschreven op de website

Ik ben ook naar Turkije afgereisd voor een behandeling en mijn ervaring was precies zoals het beschreven stond op de website. Ik werd opgehaald van het vliegveld en direct naar het ziekenhuis om bloed af te nemen ter controle. Een Nederlandse jongen en een Turks meisje die ook vloeiend Nederlands sprak hebben mij alles uitgelegd in het Nederlands. De volgende dag stond een team van vier mensen klaar om het proces uit te voeren. Het was een lange dag maar 4000 grafts zijn bij mij ingezet. De na-controle was ook prima en ze hebben goed advies gegeven. Het hotel was all-in en ik heb niets extra uit hoeven te geven behalve de kosten vd vlucht. Ik moet het resultaat nog afwachten omdat het gewoon 3 tot 6 maanden duurt maar ik heb er veel vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professional and top service minded company.

This company know what they do, very professional team, thanks to everyone.

 • Vil du anbefale os? Ja
10

Goed verzorgd en geregeld

Positieve ervaring alles ging netjes en was goed geregeld. Goede begeleiding en goede aandacht van begin tot eind

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

hele goede communicatie in wat er gedaan zou worden goed begeleiding gehad al me vragen zijn beantwoord en ben blij dat ik het heb gedaan en nu wachten op het eind resultaat

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige begeleiding rond haartransplantatie

Goed bereikbaar voor vragen (vooraf en achteraf), fijne begeleiding op dag van transplantatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfection

Last week I had my hair transplant with HairworldIstanbul. From moment of consultation with Yilmaz I felt very comfortable and convinced to make hair transplant. It has been my second transplant as the previous one in bad clinic had messed up my donor area. For Yilmaz and his team it was quite a challenge to work with the crafts but they did excellent job. I had very pleasant stay and help from Celil who always made sure even throughout transplant that I didn’t feel any pain and that I was comfortable. He offered me meal and from moment I got there he arranged everything. The doctors are also very friendly and good people who really take their time and do their best. It has been a week and and most people are really surprised how good it looks. I stayed in Turkey extra 2 days as I really enjoyed the welcoming. As I stayed extra they they did my first wash of my transplanted hair as free service. The real result will show up to 6 months but I can say that in beginning I was bit skeptical but they really do quality work and it was one of best investments I made. Thank u Yilmaz, Celil and the rest of team, doctors who treated me with respect and have helped me out and may my review help more people to find their ways to you to help them out.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles goed geregeld

Alles was helemaal top geregeld. Grote teleurstelling dat ik verwacht had me haar niet te hoeven scheren van boven (werd mij verteld tijdens consult). Moest toch beslissen om het weg te halen uiteindelijk last minute. Verder is alles goed verlopen en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd