Pluspunten

Behulpzaam, professional, netjes en georganiseerd

NVT

Pluspunten

krijg snel antwoord op mijn vragen. Duidelijke comminicatie naar de klant. Heel positief over de verzorgingsproducten die ik krijg voor mijn haar.

Misschien soms de klant bellen over hoe de vorderingen gaan.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I do really like the service and the personal, it was very nice. I am really satisfied with it.

Suggestions

Not special.

4 stars: good service, well treated

Positive

It was very nice treatment and i am happy and waiting the good result

Suggestions

it needs to inform about the operation to the costumer before it begins

Pluspunten

alleen maar positief, perfecte behandeling, super aardig en bekwaam personeel, hotel voor de overnachtingen kon niet beter, haal en breng service helemaal top.... en de behandeling van het haar, ziet er perfect uit en een super goed nabehandeling, daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren, ook de achterblijvers kunnen zich prima vermaken , wij zijn dik tevreden een dikke aanrader van ons krijgen ze dan ook een dikke 10 groetjes ton hagen

geen, alles is tot de puntjes verzorgd

Pluspunten

We werden van het vliegveld gehaald ,door een zeer vriendelijk nederlands sprekende chauffeur. Die echt bereid was ons overal mee te helpen. Niets was hem teveel, echt heel vriendelijk.De begeleiding was ook echt geweldig.Ten alle tijd staan ze voor je klaar , en helpen je als er wat is,Heel vriendelijk en oprecht in de patient geintreseerd. Het personeel van het ziekenhuis zijn ook heel vriendelijk, en luisteren ook naar wat je wil, en wat je wensen zijn.Ze nemen echt de tijd voor je , en ook viel het op dat ze vanaf het eerste tot het laatste haartje even geconsentreerd en zorgvuldig waren.Ik ben echt super tevreden. Ook het hotel was echt heel mooi, met een mooi zwembad , En zowel voor mensen met als mensen met minder geld kan je dar alle kanten op, of in hotel eten of buiten hotel wat goedkopere eet gelegenheden.Ook is het ziekenhuis heel dicht bij het hotel, Ik zou dan ook iedereen aanraden die overweegt een haartransplantatie te laten uitvoeren DOE HET BIJ HAIRWORLD ISTANBUL . Ik ben zeer kritisch ,eerlijk en oprecht, maar ik heb hier niets op of aan te merken ,wat mij betreft

geen

Pluspunten

Na de eerste behandeling was ik nog niet zo tevreden over het bereikte resultaat. Dit had waarschijnlijk te maken met bepaalde doorbloeding problemen, sommige haren waren gegroeid en andere haren waren niet gegroeid. Na 12 maanden heb ik een 2e sessie met Fue circulation treatment techniek t.b.v. de doorbloeding ondergaan. Ik ben nu zeer tevreden met het resultaat, na 6 maanden had ik al ontzettend veel haargroei. Niet gegroeide haren zijn terug gewonnen met deze techniek en het resultaat is echt prima. Complimenten aan HairWorld Istanbul welke mij zo goed hebben geholpen, zeer goede service !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk doet wat de klant wil

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Allemaal positieve vriendelijke hard werkende mensen. Professionaliteit en hulpzaam vanaf het begin tot einde behandeling. Tevens snelle reactie via whatsapp of phonecall.

Ik ben zeer tevreden over het geheel! Jullie zijn modern met communicatie whatsapp email en phone. Voor behandeling in Istanbul moeten ook bloedonderzoeken gedaan worden. Dit was bij mij helemaal prima alleen een collega niet. Deze collega had liever vooraf nog specifieke onderzoeken gedaan omdat hij eerst wel positief was later gelukkig niet. Misschien is dat een onderdeel om aan te werken. Nogmaals resultaat en de manier van handelen een 10

Pluspunten

Aardige mensen en werken heel nauwkeurig!

Beteren lig bedden voor ziekenhuis

Pluspunten

Helder proffessioneel en adequaat. Begeleidend personeel inTurkije spreken goed Nederlands.

Pluspunten

De positieve ervaring die ik heb mogen mee maken was bijzonder. Dankzij hun hoef ik geen haarwerken of pruiken meer op te zitten en heb ik mijn leven weer terug. De organisatie van Hairword Istanbul zijn zo zorgzaam en meegaand met mij geweest. Ik kan dit iedereen aanraden. Bovendien had ik verwacht dat de ingreep pijnlijk zou zijn, maar in tegendeel je voelt er weinig tot helemaal niets van. Top bedankt voor alles

Verbeter punten, zijn er eigenlijk niet alles was perfect

Pluspunten

De grafts begonnen bij mij na een maand al volop te groeien, ik zit nu in de vierde maand na de ingreep en de komende twee maanden moet de rest ook nog doorkomen. Het begint er al echt goed uit te zien! Donorgebied groeit groeit ook gelukkig netjes goeddeels terug, want dat vond ik eerst nog een beetje dun. Zeer goede begeleiding, echt top! Ervoor, tijdens en erna! Hotel ook prima.

Laat de klant duidelijk weten dat je id/paspoort nog minimaal drie maanden geldig moet zijn ivm aanvragen van een visum! Ik had kort na en op het intake gesprek al een behandeling ingepland. Kwam twee dagen voor de vlucht erachter dat mn id niet lang genoeg geldig was, gelukkig kon ik met spoed aanvragen. Hotelkamer was goed alleen de airco was stuk... balkon had wel fijn geweest.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Hairworldistanbul. Vanaf de eerste tot de laatste minuut ben ik geweldig begeleid door de vakkundige medewerkers in Oss en Istanbul. De ontvanst in Istanbul, verblijf en de behandeling was een geweldige ervaring. Heel verzorgt, hygienisch en professioneel op zich en zeer aan te bevelen voor de mensen die twijfelen. Nogmaals bedankt Hairworldistanbul.

nvt

Pluspunten

Personeel is erg vriendelijk en het ziekenhuis is hygiënisch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg vooraf,goede uitleg tijdens de behandeling,vertaling.

transfer van hotel naar vliegveld was door chauffeurs die geen engels of nederlands spreken.

Pluspunten

De service en hygiëne in Istanbul was erg goed. Verder: - Aantrekkelijke prijs - Vriendelijkheid medewerkers - Nederlandstalig

Weinig verbeterpunten te vermelden. Het zou prettig zijn als voor de keuze voor het bedrijf in contact kan worden gebracht met iemand die reeds een haartransplantatie in Istanbul heeft ondergaan. Mond op mond reclame en ervaringen van anderen zijn de belangrijkste onderdelen voor de keuze van een kliniek.

Pluspunten

Communicatie is prima alles wordt goed uitgelegd en in Turkije heb je telkens een Nederlandse gids

Een duidelijke bestand opstellen met alle stappen/programma

Pluspunten

Vriendelijk, professional en geduldig personeel in Turkije/Nederland, het hele proces is heel goed geregeld bijvoorbeeld Hotel, Ziekenhuis, vervoer van A naar B. Ze doen alles om jou als een klant/patiënt tevreden houden. Ze zijn gewoon de best, Bedankt voor alles N.Qazizada

NVT

Pluspunten

Nederlands sprekende mensen, klantvriendelijkheid.

Up tot date houden van de richtlijnen. Het was af en toe verwarrend omdat ik een mail heb gekregen met richtlijnen, maar ook in het ziekenhuis een brief heb ontvangen met richtlijnen. De brief was uiteraard up to date, de mail niet meer.

Pluspunten

Pluspunten

- Goede begeleiding - Vriendelijk personeel

Pluspunten

Alles van A tot Z prima geregeld. Telkens taxi die je naar vliegveld of ziekenhuis brengt. Tijdens operatie constant iemand erbij die Nederlands spreekt voor als er wat is of als je vragen hebt. Alles netjes en duidelijk uitgelegd.

Zou het zo niet weten zoals ik al heb gezegd ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen.

Pluspunten

Het feit dat in Oss de tickets en alles al gepland was zegt al genoeg ; je hoeft alleen nog maar naar het vliegveld te rijden. Ontvangst en begeleiding / verzorging in Istanbul was top ! Hotel was lekker kort bij de clinic ( 1 min ) .

Persoonlijk vond ik in Oss de reclame aan de buitenzijde iets subtieler mogen , binnenin wordt dit echter gecompenseerd .

klaphekkenstr 1

5341ch Oss