Filters

10

Een typecursus met toegevoegde waarde

Aangezien de boeken steeds meer naar de achtergrond verdwijnen en het digitale leersysteem de toekomst wordt, zagen wij als ouders een enorme toegevoegde waarde om "blind te kunnen leren typen". Vanwege de recensies en goede verhalen kwamen we uit bij de Typetuin. Onze dochter vond het programma van de Typetuin een beetje lijken op "Symbolica" van de Efteling. In de Typetuin moet je Professor Begoni helpen om de tuin vrij te maken en de vleesetende planten te verslaan. In 9 levels (niveau bouwt zich op) + proefexamens en examens heeft onze dochter op een plezierige en leergierige manier haar typediploma gehaald! Een typecursus die dus echt een meerwaarde heeft!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn programma voor mijn zoon

Mijn zoon heeft de cursus met succes afgerond. Het is een aantrekkelijk programma met sfeer en een verhaal. Vooral het zelf bouwen van de eigen creatie vond hij erg leuk. Hij kon dit doen door diamanten te verdienen tijdens het typen. Dit zorgde ook voor motivatie en dat hij nu goed heeft leren typen.

 • Aanbevelen? Ja
9

2 geslaagde dochters, erg tevreden!

Onze twee dochters hebben met erg veel plezier deelgenomen aan de klassikale cursus. Ze hadden er in eerste instantie weinig zin in, maar de typecoach heeft beide meiden weten te enthousiasmeren. Ontzettend leuke, positieve en persoonlijke begeleiding. Het oefenen thuis riep soms wat weerstand op, maar met vaste oefenmomenten zijn we toch op een leuke manier tot het examen gekomen. Allebei geslaagd met een heel mooi resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk 1 die wel doet wat het belooft.

Met het toenemende typen op school van mijn dochter heb ik al diverse andere typecursussen aangeschaft. Steeds met hetzelfde resultaat. Dochter ging de 1e lessen als een speer, maar na 5 weken haakte ze af. Saai, niet motiverend. Toen er een aanbieding voorbij kwam van Typetuin een laatste poging dan maar, en jawel; goede online typecursussen bestaan ook! Ook bij deze cursus dreigde mijn dochter na vijf weken af te haken alleen was daar, naast de vele automatische berichten en echte online coach in de persoon van Begoni. Begoni ging het gesprek aan met mijn dochter. Vaak ging dit over hele andere zaken dan typen. Ze voelde zich serieus genomen/ gezien waardoor ze het nu wel tot een succesvol einde heeft gebracht. Ook bij technische issues (wat meestal aan onze computer lag) stond het kantoor mij snel bij. Een blije moeder en dochter!

 • Aanbevelen? Ja
2

Minder goed dan gehoopt

Je weet als je aan een typecursus begint dat volhouden en weerstand bieden tegen saaiheid, zal moeten plaatsvinden. Om deze 'strijd' enigszins te verlichten had ik gehoopt dat deze, op het oog flitsend uitziende typetuin, zou zorgen voor spanning en afwisseling. Meer zou werken als een soort 'game'. Helaas is dat niet het geval. Sterker nog, op een gegeven moment was ik de steeds dezelfde terugkerende zinnen helemaal beu. Komt nog bij dat de speling niet overal even sterk was. 'Wat en dat' verkeerd gebruikt bijvoorbeeld. Nee ik vond het geen pretje. Mijn doorzettingsvermogen heb ik heel hard nodig gehad.

 • Aanbevelen? Nee
7

Meer van verwacht

Mijn dochter (10) doet de online typecursus van de Typetuin. Door het introductiefilmpje had ik er meer van verwacht. Het klonk als een mooi verhaal over planten in de tuin waar iets mysterieus mee is. Zodra je in de online omgeving zit en gaat oefenen is dat verhaal minimaal aanwezig. En lijken de oefeningen veel op elkaar. Er is wel opbouw qua moeilijkheidsgraad, maar niet veel variatie in oefeningen. Het dient z’n doel: je leert typen, maar voor de prijs die je ervoor betaald had ik meer verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
5

Typelessen voegen totaal niks toe!

Ongemotiveerde docent, kwam de eerste les flink te laat. Zat te eten tijdens de lessen en eigen werk te doen. De typelessen voegden dus niks toe. Onze zoon heeft op eigen kracht zn diploma gehaald, toen kregen we een mail dat hij de laatste lessen niet meer hoefde te volgen. We hadden ons t lesgeld kunnen besparen en beter voor de online cursus kunnen kiezen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Goed en vlot leren typen!

Zoon van 9 heeft met Typetuin online goed en vlot leren typen. Hij heeft er zo'n 4 maanden over gedaan; 6 dagen per week ongeveer 20 minuten oefenen. Nooit met tegenzin. Weinig frustraties, er zat een mooie opbouw in. Pas wel op, zeker bij de hogere levels, dat je niet te snel doorgaat. Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tweede kind met plezier geslaagd

Na een eerste goede ervaring ook ons teeede kind deze training laten doen. Ook zij is er met plezier doorheen gegaan en ze plukt er meteen de vruchten van doordat ze nu feilloos haar boekverslag kan typen

 • Aanbevelen? Ja
10

Gemakkelijk en motiverend

Onze zoon boaz vond het leuk om te typen en raakte intrinsiek gemotiveerd door de opzet van het programma! Hij heeft binnen een aantal weken zijn diploma behaald en oefende meer dan twee keer per dag een kwartier gewoon omdat hij het leuk vond!

 • Aanbevelen? Ja
9

Enthousiaste kindvriendelijke leeromgeving

Ik vind het leuk dat je punten kunt verdienen en je eigen kwousel kan bouwen. De opbouw is goed te volgen door in kleine stapjes meer letters toe te voegen en veel te herhalen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Geen goede ervaring

De lerares kon geen orde houden. De een na de ander stond op de gang. Ik had erg veel moeite om een zwaar gedemotiveerde zoon toch naar de les te laten gaan. Uiteindelijk zijn diploma gehaald, maar niet dankzij de lessen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Interactief programma om blind te leren typen

Zowel de kinderen als ikzelf als moeder hebben de typecursus gevolgd. Mijn kinderen hebben ook de klassikale lessen gevolgd. Ideaal dat het op de eigen school plaats kon vinden. Je krijgt wekelijks wen overzicht van de vorderingen. Het enuge dat is daarin mis is om te zien of er voldoende geoefend is (dus hoe vaak inloggen en daadwerkwljjl de oefentijd volmaken). Verder prima overzicht. Klantenservise is prima bereikbaar en die kunnen ook reageren om vragen die niet in het wekelijkse overzicht staan en adviseren wat nodig is voor je kind. Prima tevreden dus.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke manier om typen te leren

Mijn dochter heeft de cursus gevolgd en vond het erg leuk om te doen. Vooral alle diamanten die je kon verdienen en het kwousel dat je kon maken. En als het even tegen zat kon ze in de les weer vragen stellen en werd ze weer gemotiveerd. Vond dat ze het erg snel heeft kunnen leren op deze manier. Ik had het wel mooi gevonden dat de laatste typles het typexamen is. Dan is het daarna ook klaar. Nu moet je toch in de gaten houden dat het thuis afgerond wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima typles met fijne communicatie

Mijn zoontje heeft er hard voor gewerkt en heeft vol trots zijn typdiploma mogen ontvangen. Leuk dat hij via zijn eigen mailaccount ook nog een persoonlijke mail van de typdocent Myon heeft ontvangen. Tussentijds werden wij als ouders goed geinformeerd via de mail. Wij zijn tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op een snelle manier een leuke diploma op zak!

Mijn zoon met dyslexie Heeft op en prettige duidelijke manier zijn type diploma behaald Van eigenlijk maar 75 aanslagen behaald op 135 Aanslagen

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne duidelijke cursus.

Fijne cursus. Ze leren snel typen in een korte tijd. Duidelijke uitleg. Lerares Myon is heel vriendelijk en ook buiten de lestijd een fijn en snel contact indien er vragen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen 8 weken een diploma!

Fantastisch typecursus, die echt goed werkt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Superleuke cursus wel zelf aan de (uitdagende) slag!

Superleuke cursus maar je moet wel gemotiveerd zijn. Nu is de cursus ook zeker uitdagend voor kinderen en dat maakt dat ze gemakkelijk gaan oefenen. Het allerhoogste nivo met 175 aanslagen is wel erg uitdagend. Fijn contact en altijd snelle reacties op mailtjes met vragen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geheel tevreden leuke motivatie

Onze dochter heeft recent via jullie haar typediploma gehaald. Soms had ze geen zin, maar wanneer ze aan het oefenen was werd ze toch gedreven door te gaan. Ook de manier om eerst fysiek begeleid te worden is een pluspunt. Onze jongste hoopt wanneer hij oud genoeg is, ook op deze wijze cursus te mogen doen en zijn diploma te kunnen halen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima cursus, wel zelf als ouders je kind laten oefenen.

De cursus is goed opgebouwd. Het kostte soms wel wat moeite om mijn dochter te motiveren om dagelijks thuis te typen, maar het maken van het kwouwsel met de verdiende punten hielp daar bij. Ze is licht dyslectisch. Toen de begeleidster zag, dat ze net iets te langzaam was met het aantal toetsaanslagen per minuut, werd het eindniveau naar het dyslexie niveau aangepast, waardoor ze minder toetsaanslagen hoefde te halen. Daardoor lukte het haar om toch ook de moeilijkere oefeningen af te maken. en uiteindelijk heeft ze haar examen op het normale niveau af weten te ronden. Fijn dat we konden overleggen per mail, en dat er werd meegedacht. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke uitdagende cursus

Mijn dochter heeft net zoals een paar eerder via Typetuin de cursus gevolgd. Alhoewel het valt of staat met de discipline om thuis te oefenen was het een prima cursus om te volgen. De kids worden toch uitgedaagd om “punten” te scoren. Mijn dochter had ook de klassikale les erbij, wij hebben dat gedaan omdat ze dan zo op deze manier al een uur met typen bezig was per week. Pas met het oefenen van examens kwam de snelheid erin, omdat ze toch steeds beter wilde worden

 • Aanbevelen? Ja
9

Typetuin motiveert om te leren typen

Na 8 weken al blind leren typen. De opzet van het programma is leuk en uitdagend. Goede communicatie per mail en mooi diploma.

 • Aanbevelen? Ja
8

Makkelijk en effectief programma

In het begin zat ik er erg tegenop, maar naarmate ik verder in het verhaal kwam, ging het steeds beter. Ik vind het heel fijn dat ze ook een dyslexie cursus hebben, zo kan iedereen met blind leren typen. Ik zelf vond het een heel makkelijk programma om te gebruiken, het was ook effectief omdat je ook fysieke lessen hebt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig leuk

Het was super leuk om met dit programma te leren typen. Ik kreeg met nog wat andere kinderen ook les op school en dat hielp goed om de motivatie te houden. De spelletjes tussen door hielpen voor ontspanning en rust. Ik vond het ook heel leuk dat je je eigen kwousel kon maken. Door dit programma en de lessen op school kan ik nu lekker snel typen.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Bosscheweg 46

5056KC Berkel-enschot

013-5220579

[email protected]

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.