Pluspunten
Mijn zoon is begonnen met een andere online cursus. De eerste weken ging dat als vanzelf, maar daarna kregen we hem niet meer gemotiveerd. Op datzelfde moment kregen we ook op school het aanbod om een typecursus na schooltijd te volgen. Balen dat we dat niet eerder konden. Hij is nu met 169 aanslagen per minuut geslaagd. Toegegeven; ook nu was het aan het einde een gevecht, maar doordat hij in een groepje les kreeg en de docente super leuk was heeft hij het volbracht!
Pluspunten
Leuke typecursus met het juiste resultaat. Mijn zoontje heeft het goed afgemaakt. Wij zijn voor de klassikale variant gegaan. Soms werd hij wat afgeleid maar de goede begeleiding in de klas hielp hem daarna weer goed op weg.
Pluspunten
Juf gaf positieve feedback en reageerde altijd op de mailtjes van mijn dochter. De prijs was gunstig. Mijn dochter heeft echt blind leren typen, en ze is snel geworden, waar ze zelf (terecht) trots op is. Klassikaal en docent zichtbaar geeft echt motivatie om thuis te oefenen.
VerbeterpuntenNa de het online examen nog iets langer de levels kunnen blijven oefenen. Mijn dochter wilde eigenlijk nog geen examen doen, omdat ze anders niet meer in de levels kon oefenen. onze dochter heeft gemiddeld 5 a 6 dagen per week twee keer per dag geoefend. In geen enkel level kwam ze in het donkergroen. Dat vond ze echt jammer, het frustreerde haar ook. Van te voren was mij niet duidelijk dat er ook weken zonder les tussen zouden zitten, dus tijdsbestek van de cursus was langer dan ik had verwacht (leek een achtweekse klassikale cursus). De pauze/thuisoefenweken waren wel goed, maar ivm planning van andere activiteiten had ik het graag geweten voordat ik haar aan had gemeld. Reactie op reactie van Typetuin. Ik kreeg de informatie over de lesdagen nadat betaald was. De info die ik vooraf kreeg was hier niet duidelijk over.
Dank voor uw feedback. U geeft aan dat het u niet duidelijk was hoe de lesopbouw was. Heeft u wel voor aanvang van de cursus de planning ontvangen/ deze sturen wij namelijk naar alle cursisten. Mvgr, Team De Typetuin
Pluspunten
Mail contact met de leraar. Deels op school en deels thuis oefenen. Leuk concept met tuintje bijhouden munten verdienen en de prijzenkast.
VerbeterpuntenRegelmatig kregen we de melding dat het te druk was op de website. Ook liep het programma regelmatig vast, ondanks dat we speciaal voor de typecursus een nieuwe laptop hadden gekocht. Dit ook doorgegeven aan de leraar. Het examen niet thuis doen ook al is dat een bewuste keuze van jullie.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat de cursus naar wens is verlopen. Wat betreft het vastlopen van het programma; dit kan met meerdere factoren te maken hebben. Zowel aan onze kant, als aan de kant van de gebruiker. Denk aan snelheid computer, de internetprovider, de server etc. Of een combinatie hiervan. Zo achteraf is het moeilijk te bepalen waar het aan heeft gelegen. Wij hebben in ieder geval geen storingen ervaren in de afgelopen maanden. Nogmaals dank voor de feedback!
Pluspunten
Leuke methode om kinderen gemotiveerd te houden met puntensysteem. Uitermate enthousiaste typejuf Renee, een topper!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik had mijn dochter aangemeld voor typen op dyslexie niveau, maar zij heeft het zo goed gedaan dat zij (ondanks dat ik anders heb aangevraagd) toch een "normaal" diploma krijgt. Emailcontact met begeleider en klassikale lessen zijn prima bevallen. Erg betrokken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles overzichtelijk goede informatie Onze dochter heeft het prima zelfstandig kunnen volgen. Zeer goede contacten met begeleidster zowel in de les als via mail verkeer.. complimenten daarvoor.
Pluspunten
De combinatie van lessen op school en het oefen thuis zorgt ervoor dat het kind gemotiveerd blijft. Ook de mails van de docent en de positieve feedback geven het kind kracht om door te zetten. Het systeem is zo opgezet dat succeservaring bijna gegarandeerd is.
VerbeterpuntenVoor oudere kinderen (vooral jongens) is het idee van bloementuin kinderachtig. Dat zou leuker/stoerder kunnen.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn op dit moment druk bezig met Typetuin 2.0. Uw opmerking omtrent oudere kinderen hebben we daar in meegenomen. mvgr, Team De Typetuin
Pluspunten
Typetuin biedt een aantrekkelijke omgeving om te oefenen. Onze kinderen werden erdoor gestimuleerd en enthousiast gemaakt. De cursus is voor hen vlot verlopen.
VerbeterpuntenBij het klassikaal werken zou het fijn zijn als de kinderen op dezelfde manier kunnen werken als thuis, dus met een laptop in hun typetuin omgeving.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat betreft het verbeterpunt: dat zou voor ons ook het ideale plaatje zijn. We zijn dan echter afhankelijk van goede internetverbindingen. Met de huidige manier van werken zijn we super flexibel en hebben we alleen een ruimte nodig met voldoende tafels en stoelen. Mvgr, team De Typetuin
Pluspunten
Dit bedrijf heeft echt verstand van typen en de wijze waarop ze met deze jonge doelgroep om moeten gaan. Mijn zoon heeft dyslexie. De cursus is zeker niet makkelijk gegaan. Maar door het geduld van de online docent (echt actief contact!) heeft hij de cursus binnen 13 weken weten te halen! Wij zijn super trots!
Pluspunten
Snelle klantenservice
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Gedeeltelijk klassikaal en gedeeltelijk online. Mailen van tussenstanden om de vorderingen te volgen.
Pluspunten
Goede afspraken en lessen
Pluspunten
Aanmelden gaat eenvoudig. Goed overzicht op behaalde resultaten. Goede evaluatie tussen zoon en docent. Dat in het (proef) examen fouten gecorrigeerd moeten worden!
VerbeterpuntenDe tekst valt niet altijd goed in de tekstbalk. Daardoor slagen gemist. Na het doen van het examen geen mogelijkheid om nog wat te oefenen. Zou graag spelletjes er in zien. Dat maakt het interessanter voor het kind.
Hartelijk dank voor uw feedback. Op www.typetuin.nl/fun staan een aantal spelletjes die kinderen kunnen spelen. Wij nemen uw verbeterpunten wat betreft het typen in De Typetuin mee in onze evaluatie. Met vriendelijke groet, Team De Typetuin.
Pluspunten
goede communicatie, duidelijke uitleg.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Klassikale begeleiding. Het is een soort game die kinderen aanspreekt.
VerbeterpuntenPrijs naar beneden
Pluspunten
goede info, fijne begeleiding
Verbeterpuntenniet dat ik weet
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk.
VerbeterpuntenSoms blijft het type programma hangen en dat heeft weer gevolgen voor de resultaten en frustratie bij de kinderen.
Pluspunten
duidelijk overzichtelijk stimulerend
Pluspunten
* goede begeleiding * regelmatige feedback
Verbeterpunten* cursusgroep is groot * meer spelopdrachten als toetsenbordverkenning
Pluspunten
Een groot voordeel vind ik dat je het grotendeels thuis kan doen.
VerbeterpuntenCommunicatie vind ik niet jullie sterkste punt
Pluspunten
Goede service bij problemen
VerbeterpuntenDe prijs verlagen
Pluspunten
Duidelijke instructie Leuke digitale omgeving Positieve en ondersteunende berichten van de juf
VerbeterpuntenDe cursus werd gegeven in de hal van de school. Met name aan het einde van de les, werden andere kinderen opgehaald bij de BSO. Dit ging vaak gepaard met veel lawaai. Voor een volgende cursus zou ik kiezen voor een andere ruimte binnen de school.
Hartelijk dank voor uw feedback. De keuze voor de ruimte is afhankelijk van school, welke zij beschikbaar (kunnen) stellen. Wij nemen het in ieder geval mee voor mee voor de volgende cursusronde. Met vriendelijke groet, Team De Typetuin.