Pluspunten
geeft veel informatie over de lessen
Verbeterpuntenmeer klassikaal les geven dan thuis werken voor de leeftijd van de kinderen
Pluspunten
Leuke manier om te leren typen. Wekelijks ontvang je automatisch overzicht van de vorderingen.
Pluspunten
Leuke manier van leren typen.
VerbeterpuntenVoor mijn dochter was de klassikale behandeling van de stof, beter dan thuis oefenen De tussentijdse berichten waren te algemeen (kon voor iedereen van toepassing zijn)
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze docenten dienen naast algemene berichten aan de hele groep ook op kindniveau feedback te geven. Uit uw bericht begrijpen wij dat dit niet of nauwelijks is gebeurd. Wij zullen dit tijdens de komende docentenbijeenkomst in september (voor de start van de nieuwe ronde) ter sprake brengen bij onze docenten.
Pluspunten
Communicatie
Verbeterpuntentypecover kan beter. Liefs een geheel.
Hartelijk dank voor uw feedback. De typecover erkennen wij, echter, is dit een bewuste keuze om deze uit losse onderdelen te laten bestaan. De cover wordt namelijk ook per post verstuurd aan cursisten die de cursus volledig online doen. Bij de kokende druk laten we wel de uitsparingen strakker uitstansen zodat het geheel wel steviger is. mvgr, Team Typetuin
Pluspunten
Fijn dat er goede begeleiding in de buurt is, maar ook makkelijk te bereiken docente via mail.
VerbeterpuntenGeen idee, tussentijds misschien laten weten wat minimaal gehaald moet kunnen worden door de leerlingen op deze leeftijd.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat er minimaal gehaald moet worden is lastig aan te geven omdat hier een enorm verschil in zit bij de kinderen. Het belangrijkste vinden wij dat ze blind leren typen. De snelheid kunnen ze altijd later nog genereren. Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Duidelijke mails. Direct feedback op vragen van leerling. Leuke lay-out waardoor het typen ook leuk blijft. Leuke tekst om te typen.
VerbeterpuntenSommige teksten bij het proefexamen vond mijn dochter vreemd qua verhaallijn.
Hartelijk dank voor uw feedback. De examens zijn passages uit kinderboeken van uitgeverij Zwijsen. Het zijn soms geen op zichzelf staande verhalen. We kunnen ons dan ook voorstellen dat de verhaallijn dan soms niet helemaal begrepen wordt. Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Fijne rustige leerkracht die op ieder kind afzonderlijk goed in kan spelen en motiveren.
Verbeterpuntenklassikaal examen doen is misschien leuker...?...
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is een bewuste keuze om niet klassikaal het examen te doen. Op deze leeftijd kunnen kinderen vaak nog enorm gestressed raken van het fenomeen " examen doen". Daarnaast creëren we op deze wijze nog net even wat meer tijd om door te oefenen voor die kinderen die dat nodig hebben. Overigens is het wel zo dat we, na veler verzoek, vanaf september de cursus met een diplomauitreiking afsluiten. Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
zowel thuis als klassikaal oefenen meekijken via de computer / leergedrag etc
Verbeterpuntenpositief kind blijven benaderen ondanks dat door reden het niet goed kunnen doen van huiswerk taken.. er kan altijd een prive reden zijn ... en niet negeren je vangt immers meer vliegen met stroop dan azijn .......
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zullen uw verbeterpunten meenemen tijdens de komende docententrainingen. Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Leuke manier voor kinderen om blind te leren typen. Kinderen gaan graag naar de type les en vinden het leuk om te oefenen.
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Inge heeft het met plezier gevolgd, zowel de thuis lessen als klassiekaal
Verbeterpuntennvt
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Goed geholpen
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Combinatie van thuisstudie en contact-uren
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
zeer regelmatige info aan cursist
Verbeterpunteniets meer klassikale begeleiding (vooral op het laatst naar het examen toe.....)
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Je leert veel
VerbeterpuntenWat meer bonus kegels dat je er ook nog meer kan oefenen
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Goed degelijk volgen van de leerling.
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
goede website en leermethode.
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
dat je kind ten alle tijden met de begeleidster kon mailen en altijd direct antwoord terug kreeg
Verbeterpuntenn.v.t.
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
De begeleiding Kindvriendelijk Weinig oefentijd thuis. Hierdoor was de cursus goed te behappen De duur van de cursus was te overzien
VerbeterpuntenWeet ik niet
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Het is een goed bedrijf waar ik super goed. Ik kan nu met 10 vingers en blind typen. Ik zou zelf wel iedereen proberen deze typeles aan te schaffen. Een groot compliment toegewenst.
Verbeterpunten1. Tip dat is haal de levens weg en met een fout dat er een paar muntjes weggaan of zo.
Hartelijk dank voor uw feedback! Wij nemen uw punten mee in onze jaarlijkse evaluatie. Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
Ondersteuning van de typejuf, leuke cursus!