Pluspunten
* De medewerkers op kantoor reageren snel op vragen via de mail. * leuke omgeving met de tuintjes. Ook leuk dat mijn dochter er een echte groentekist bij kreeg.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Who! een 10! Super bedankt! Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Typetuin
Pluspunten
* klantvriendelijkheid. In 1e instantie werkte het programma niet op onze pc. Dat lag aan onze pc. Een medewerker heeft op afstand ingelogd en het probleem verholpen. * In mijn ogen niet de coolste methode, wel de beste.Een bedrijf dat niet alleen een programma heeft ontwikkeld maar ook echt verstand van zaken heeft. Mijn dochter bleef een keer in de ontwikkeling hangen en dan merk je dat de docent echt verstand van typen heeft.
Verbeterpunten* Het zou leuk zijn wanneer de kinderen na afloop ook daadwerkelijk een diploma per post toegestuurd krijgen ipv als pdf. * Wij zijn begonnen, op verzoek van dochter, met Ducktypen. Dat was het niet. Qua layout op het oog aantrekkelijk, het leidt echter af van dat waar het om gaat. Daarnaast een veel te hoog tempo. Een vriendin wees ons op de Typetuin waarbij je de keuze hebt uit klassikaal, online of online met begeleiding. De begeleiding bij online was slechts 35euro meer dus daarvoor gekozen. En dat heeft geholpen. Ondanks dat mijn dochter de juf nooit echt heeft ontmoet is er een band ontstaan waardoor onze dochter tot het examen zeer gemotiveerd bleef. De docent heeft haar er echt doorheen getrokken.
Beste Jantine, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de cursus is bevallen. Wat betreft het diploma: sinds 1 januari 2015 versturen wij de diploma's ook per post. Uw dochter ontvangt deze binnen tien werkdagen na het slagen. We hebben ervoor gekozen om het ook als pdf te blijven toesturen zodat uw dochter alvast het "bewijs"in "handen"heeft. Met vriendelijke groeten, Team De Typetuin
Pluspunten
Aanbieden van (klasikaal) typeopleidingen
VerbeterpuntenPedagogisch inzicht en begeleiden van docenten/cursusleider typetuin: Onze dochter kreeg klasikaal en online "les". Online ging prima, maar klasikaal was een enorme flop en ramp. De dame cursusleidster was zeer onprettig, onaardig en heeft zelfs staan schreeuwen en schelden tegen de cursisten. Inlevingsvermogen op niveau van het kind was er zeker niet. Kennis ook niet. Kwam er op neer dat het eigenlijk een drie kwartier aan stil zitten, mond dicht (door mij netjes verwoord), niet zeuren en typen. Gaat het niet goed, verwacht vooral geen hulp. Gelukkig is ons kind van nature geen hulpbehoevend kind, anderen wel (wat niet meer dan normaal is). Verbeteren aanbod dyslecten waar jullie je zogezegd op onderscheiden. Het aanbod in cursusmateriaal voor dyslecten is niet bijzonder. Prima dat je voor het halen van je diploma of certificaat als dyslect minder aanslagen hoeft te halen, maar dit neemt niet weg dat het voor dyslecten te kleine letters zijn om te lezen!
Geachte mevrouw,Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat de klassikale lessen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Helaas hebben wij geen eerdere signalen van u ontvangen over uw ontevredenheid. Dat betreuren wij omdat we graag in de gelegenheid waren gesteld om daar waar mogelijk de cursus ook voor uw zoon/ dochter naar wens te laten verlopen. Nu de cursus is afgerond kunnen we voor uw zoon/ dochter helaas niets meer doen. Graag willen we wel meer informatie waar uw zoon/ dochter heeft deelgenomen zodat we de kwaliteit van onze cursus indien nodig en mogelijk kunnen verbeteren. Kunt u doorgeven op welke school/plaats uw kind de cursus gevolgd heeft en op welk tijdstip?Met vriendelijke groet,Team Typetuin. EDIT: niet gereageerd
Pluspunten
kindvriendelijk, uitdagend (levels, prijzenkast etc.) rustige lay-out,
VerbeterpuntenEen korte, zachte. kindvriendelijke toon bij het correct/foutief typen van de letter(s). En uiteraard de optie om het geluid harder/zachter/uit te zetten.
Pluspunten
Goede begeleiding, die ook persoonlijk contact houdt via mail of telefoon !
Pluspunten
afwisseling van klassikale en thuisstudie lessen
Pluspunten
Combinatie, praktijklessen en thuis oefenen is prima. Ook de bekers en andere beloningen stimuleren het oefenen zo ook de mieren die komen wanneer je te lang niet hebt geoefend.
VerbeterpuntenOnze zoon was boos dat hij bij de proeftoetsen ineens twee spaties tussen de woorden moest plaatsen. Bij de eerdere oefeningen was dit niet het geval. Verder vond hij het stom dat je ook bij de proeftoetsen bij een fout de backspace-toets moet gebruiken ook dit was bij de eerdere oefeningen niet het geval. Wellicht handig om deze twee al eerder in de oefeningen toe te passen.
Pluspunten
Het was makkelijk te begrijpen voor mijn dochter. Ze kon oefenen in gezellig aangeklede omgeving.
VerbeterpuntenVoor kinderen met een "probleem" zoals bv concentratie problemen of dyslexie (zoals mijn dochter) is het moeilijk om tijdens het oefenexamen en echte examen hun aandacht niet te richten op de voorbij tikkende tijd en het bijgehouden aantal aanslagen. Pas nadat ik dat deel van het scherm met een stukje karton had afgeplakt kon ze zichzelf genoeg op het typen concentreren, en is ze geslaagd. Misschien iets om over na te denken...
Pluspunten
Goede combinatie van online oefenen en klassikaal behandelen van de lesstof. Kinderen worden goed begeleid en er wordt contact opgenomen als de kinderen even wat minder oefenen.
Pluspunten
gedeelte klassikaal en gedeelte thuis Altijd terug kunnen vallen op begeleiding Leuk om in levels te oefenen
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de mogelijkheid er ook is dat de tijdsklok en aanslagen per minuut niet in beeld zijn.
Pluspunten
De feedback van daisy. Mijn dochter zag het vaak niet meer zitten maar omdat ze met daisy kon mailen, lukte het toch iedere keer om door te zetten.
VerbeterpuntenOp t laatst technische problemen
Pluspunten
duidelijk leuke oefeningen
Pluspunten
afwisseling klassikale les en online. Examen online en direct uitslag.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke type cursus
VerbeterpuntenCommunicatie met ouders
Pluspunten
uitdagend voor kinderen leren zelf verantwoording te nemen (berichten lezen en oefenen)
Verbeterpuntende score is erg onduidelijk, betere uitleg en toelichting daarover. Waarom kun je geen 100% halen en later blijkt dat de scores van mede cursisten meetelt. Erg onduidelijk.
Pluspunten
Het adaptieve is super!
VerbeterpuntenTempo ligt wel erg hoog... Mijn zoon heeft echt letterlijk elke dag getypt en vind het dan alsnog tamelijk lastig in de laatste fase....
Pluspunten
Je kunt goed in de gaten houden hoe je vordert in het typen dus dat is fijn
Verbeterpunteneen levendiger plaatje is voor jongens wel leuk.
Pluspunten
Locatie
VerbeterpuntenDe leerlingen worden "gestraft"bij het maken van fouten. Dit is een zeer negatieve manier om iets te leren. Ik kreeg mijn dochter niet meer gemotiveerd om te oefenen. Als ze fouten maakte, ging het percentage omlaag ...........als ze niets deed bleef het gelijk!
Beste Esther, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij vinden het jammer te lezen dat de percentages op uw dochter niet het juiste effect hebben gehad. Wij adviseren de cursisten om niet te veel naar de percentages te kijken maar naar de kleuren van de levels. Cursisten hoeven geen 50% te halen in de levels. Wij hopen dat u uw dochter toch nog gemotiveerd krijgt, want ze heeft haar proefexamen bovengemiddeld gehaald met 141 aanslagen per minuut! Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie van de cursus. Met vriendelijk groet, Team Success Society.
Pluspunten
klassicaal met uitleg / toezicht.
VerbeterpuntenMotivatie van het programma.
Pluspunten
Leuke begeleiding online en telefonisch
VerbeterpuntenOp de moderne techniek zoals het typen en vooral het examen oefenen liggen jullie nog achter! Dat was jammer want we hadden een draadloos toetsenbord hier voor aangeschaft maar veel problemen mee ondervonden . Wel altijd vriendelijk geholpen en naar alternatief oplossing gezocht!
Pluspunten
Duidelijke lessen. Niek ging er graag naar toe, een leuke juf die op een leuke manier de lesstof aanbied. Niek kwam altijd enthousiast terug. Vlug geleerd! de bloemen in de typetuin zijn een goeie aanmoediging om te blijven oefenen. Kortom prima!
Pluspunten
Begeleiding telefonisch was erg goed. Zij hield goed bij hoe ver mij kind is en wat zij aankan. Zij stimuleerde op een positieve manier.
Pluspunten
De typeles kan gewoon na schooltijd gevolgd worden. Ruim 30 jaar geleden heb ik (moeder van Bob Talboom) ook de typecursus bij jullie gevolgd, maar dat was toen nog niet op school. Toen werd de typeles in een cafe in Gilze gegeven, maar dat zag ik niet als een nadeel. Je krijgt geregeld een reactie van jullie en dat is natuurlijk positief.
VerbeterpuntenWij zijn erg tevreden!!!
Pluspunten
Onze oudste zoon heeft eerder bij een andere aanbieder een cursus gevolgd, de reclames zijn prachtig maar de belofte van begeleiding werd niet waargemaakt. Bij de Typetuin heeft onze andere zoon de cursus online met begeleiding gevolgd (online +). Hier werd hij echt begeleid; de docent had bijna dagelijks persoonlijk contact met hem, waardoor onze zoon nog gemotiveerder raakte. Geen geautomatiseerde berichtjes, maar echt persoonlijke begeleiding! De Typetuin zelf is een leuk en goed opgezet programma. Speels, maar niet te speels.
Verbeterpuntengeen