Pluspunten

Leuke manier om te leren typen!

Pluspunten

Erg goed op kinderen toegespitst Duidelijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiterlijk en het principe van het verzorgen van de tuin.

Je krijgt er vrij snel een ander level bij waardoor het oefenen al heel snel over meerdere niveaus wordt verspreid en bij mijn dochter het niveau ervoor er eigenlijk nog niet goed in zat

Pluspunten

Erg makkelijk, past zich goed aan aan niveau van het kind waardoor hij het met veel plezier heeft gedaan. Vooral toen de woorden en zinnen kwamen werd hij erg enthousiast!

Pluspunten

1. Zeer individueel, handig en overal in te loggen. 2. Aanpassen oefeningen aan niveau cursist.

Duidelijker uitleg omtrent percentages die behaald kunnen worden en of het nodig is om de levels te blijven herhalen.

Pluspunten

Kinderen worden goed gestimuleerd via de prijzenkast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zelfstandig leren werken

geen

Pluspunten

Leuk spelenderwijs leren typen.

In level 8 duurt het heel lang voordat je procentueel omhoog gaat en verliest heel snel geld. Het was mijn dochter niet helemaal duidelijk of het nu vooral om de snelheid ging of om zo min mogelijk fouten te maken. Was niet motiverend..

Pluspunten

Mogelijkheid voor kinderen met dyslexie om ook een diploma te halen Dyslexie lettertype Als ouder in de gaten houden (via mail) de scores van het kind

Pluspunten

Een alternatief aanbieding omdat de cursus onder begeleiding niet door ging en wij een online cursus kregen aangeboden. Top. Ook de mailtjes richting onze zoon erg opbouwend en stimulerend om aan de gang te blijven.

Betere uitleg over hoe het werkt met de levels. In het begin dachten wij dat een level klaar was als er een nieuw level "open"ging. Later kwamen wij erachter, door mailverkeer met de typjuf, dat je in elk level moet blijven oefenen. Was wat onduidelijk in het begin.

Pluspunten

Goede uitleg in het begin

Halverwege een uitleg filmpje wat je het beste kan doen, tot een bepaald procent bv mistte ik.

Pluspunten

Kort en krachtige cursus

Pluspunten

spelenderwijs leren de kinderen het typen.

nvt

Pluspunten

Leuke begeleidster met goede didaktische kwaliteiten werkt erg motiverend. Komt ook afspraken goed na.

De behaalde resultaten per level waren bij mijn zoon vrij laag, terwijl hij wel glansrijk slaagde. Dit werkte een beetje demotiverend.

Pluspunten

Leuke leeromgeving

Het niveau om examen te halen is vrij snel gehaald. Volgens mij is het geleerde dan nog niet ingesleten.

Pluspunten

Voor een kind met dyslexie erg goed te doen.

Een persoonlijke tip of aandachtspuntje bij de rapportkaart

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie lay out, rustige uitstraling

meer uitdaging erin verwerken om nóg meer gestimuleerd te worden. Met de puntentelling om dingen te kunnen 'kopen' heeft mijn dochter niet gewerkt. Waarschijnlijk niet interessant genoeg/onduidelijk

Pluspunten

prima gadaan

Pluspunten

De cursus is duidelijk en stimulerend. Ook het persoonlijke contact met de docent via e-mail of telefoon had een positieve werking!

Pluspunten

door vaak te oefenen kreeg je steeds meer bloemen en ook mocht je door goed te oefen al snel een nieuw level typen.

kon niet snel gevonden krijgen waar de bijzondere tekens zaten dus dat even informeren!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het op spelenderwijs leren typen.

Wat ik mijn zoon te horen kreeg, was dat hij het heel vervelend vond dat als hij een foute letter intypte dat hij de rest van de zin niet af mocht maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk en leerzame opgezet programma met veel mogelijkheden

betere instructie hoe je je vingers voor alle toetsen moet gebruiken. bij level 6 staan extra tekens (in het zwart), maar die worden niet uitgelegd.

Pluspunten

Het is duidelijk,overzichtelijk en mijn zoon kon er zelf mee overweg.

Nee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij als ouders hebben er niet naar om hoeven te kijken. De dochters deden alles zelf

Dochters vonden het te kinderachtig (groep 6 en 8)

Pluspunten

Begin is afwisselend en motiverend

Gaandeweg de cursus wordt 't saaier

Bosscheweg 46

5056KC Berkel-enschot