Pluspunten

Combinatie klassikaal en thuis oefenen. Begeleiding goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze leren snel met 10 vingers te typen

Meer uitdagingen voor het kind om het leuk te gaan vinden. Nu moesten we elke keer zeggen dat ze moest gaan typen, terwijl spelletjes op de pc, die doen ze wel vrijwillig. Het zou leuker gemaakt kunnen worden.

Pluspunten

Persoonlijke begeleiding

///

Pluspunten

Klassikale cursus Professionele docente Locatie (school)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

meer persoonlijjke ondersteuning/begeleiding en niet een universele mail naar elke cursist

Pluspunten

- De Typetuin is echt super, speelse opzet, die medailles deden het goed - Goede rapportering voor de ouders, vorderingen goed zichtbaar

- Pittige prijs, dat heeft veel ouders op onze school weerhouden om hun kinderenl in te schrijven voor de cursus - Best wel strenge leerkracht

Pluspunten

duidelijke en leuke oefeningen op website, gebruiksvriendelijk

nvt

Pluspunten

Deze opleiding zoals deze gegeven wordt werkt prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik heb zo weinig meegekregen van deze typecursus dat ik ook geen positieve punten kan benoemen. het hangt alleen maar af van de zelfstandigheid en de discipline van je kind!

ik ben er achter gekomen dat ik een face to face opleiding prefereer boven een thuis opleiding!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

best leuke bloementjes in die tuin

Mijn zoon heeft best wel zware dislectie das best lastig gezien ik zelf weet wat dat inhoud na enig aandringen en uitleg geven naar de juf werd daar dan ook rekening mee gehouden maar als men dan examen moet doen vinden wij dat er toch wel behoorlijk moeilijke woorden in de tekst zijn verwerkt . dit is dan voor heb behoorlijk fustrerent als hij daar al de grootste moeite met lezen mee feeft laatsteen dan nog binnen de tijd genoeg aanslagen te krijgen. zeker als hij in de lessen eigenlijk bijna altijd alleen maar tekens heeft houven te toetsen en eigenlijk dus al weinig te maken heeft gehad met zinnen . dus heeft mijn zoon het niet als prettig ervaren al proberen wij het hem natuurlijk wel duidelijk te maken dat je altijd beter van word

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Spelenderwijs

Meer communicatie met ouders Duidelijkere uitleg aan ouders hoe het traject in elkaar zit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het systeem van thuis oefenen

Graag wekelijks naar de opleiding muv vakanties !

Pluspunten

de speelse manier van leren het beloningssysteem

Pluspunten

De typetuin is een leuk programma met leuke animaties. Door oefeningen te doen ontstaat er een leuke tuin die door griezels wordt omgeploegd zodra je niet meer regelmatig oefent. Daarnaast kun je een prijzenkast vol kopen met bekers, lintjes en vaantjes met de punten die bij de oefeningen hebt verdiend. Door klassikale en thuisstudie af te wisselen, blijft de cursus fris. En via een intern mailprogramma kun je in contact blijven met de juf.

Belangrijkste verbeterpunt betreft het examen. Omdat wij onze zoon de klassikale versie hebben laten volgen, geldt het principe "samen uit, samen thuis". Dat is goed maar als snel bleek dat er een paar kinderen waren die niet dagelijks oefenden en dus achterop raakten. Wij lieten onze zoon twee keer daags oefenen waardoor hij prima resultaten boekte. Gedurende de cursus is het geen probleem dat de een zich sneller ontwikkelt dan de ander, maar onze zoon moest uiteindelijk nog twee weken wachten om het examen te kunnen doen omdat het examen vanaf een bepaalde datum open werd gezet. Dat vond hij de moeilijkste periode aangezien hij er helemaal klaar voor was! Oefenexamens werden met gemak gehaald maar hij moest dus wachten. Dat is dus een manco aan de klassikale vorm. Als je kind het snel oppakt, moet je nog steeds de gehele cursus afmaken. Ook al is hij/zij er helemaal klaar voor. Tot slot nog een kleinigheidje: in het beginscherm van de Tuin groeien soms bloemen door de bordjes met resultaat percentage zodat je niet goed kan zien waar je staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een fijne cursus voor kinderen waarbij ze resultaten goed zelf kunnen zien. Fijn dat het op internet is, waardoor ze de cursus overal kunnen doen. Docent was beschikbaar voor extra informatie/uitleg.

De planning was erg slecht. Door vakanties/vrije dagen was er een te lange periode geen les. Ook was de accommodatie (school) in eerste instantie niet best. Daar had meer aandacht aan besteed moeten worden. Als ouder moet je toch nog veel de kinderen stimuleren te oefenen. Het is fijner als je echte feedback krijgt van de docent (tips via de mail, waar moet extra op gelet worden).

Pluspunten

Goede uitleg en begeleiding. Positieve instelling.

Pluspunten

Goede begeleiding, duidelijke instructies, super !!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prettig systeem, Yara vond de omgeving leuk, fijn om niet alle lessen klassikaal te doen. Examen werkt goed.

- persoonlijke mails tussendoor, met leerlinggerichte tips aanwijzingen - het uitzetten van het percentage tijdens de laatste thuistypeweken is niet prettig. Yara typte zich een slag in de rondte en na een week kwam er eindelijk 1% bij, werkt erg frustrerend. Yara raakte minder gemotiveerd. Langzamer op laten lopen is wellicht goed, maar niet zoals het nu was ingericht.

Pluspunten

Leuke werkomgeving op de site. Stimulering Door prijzen en bij contact met de docent altijd snelle en leuke reactie. Fijn wekelijks rapport.

Pluspunten

combinatie thuis-klassikaal

Tussendoor wat meer persoonlijk aangeven op welk niveau ze "moeten" zitten bij/na de les. En of ze dus op de goede weg zijn qua niveau. Soms zit er wel lange tijd tussen twee lessen, door vakantie of zo.

Pluspunten

De manier van het oefenen op de computer is op een leuke manier gebracht, daagt uit om verder te blijven oefenen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Na tel. overleg heb ik ook onze dochter van 9 opgegeven,onze zoon van 11 is geslaagd,maar onze dochter van 9 niet.Op de lessen gaf beppie aan dat Nomi wel erg jong is om de typecursus te doen??Tel.,is dat mij niet doorgegeven.Tevens gaf Beppie in de lessen door wie het beste was en wie het slechtste,dat was erg hard voor mijn dochter om dit steeds te moeten horen!! een Juf op school doet dat toch ook niet.Ze heeft echt heel veel proefexamens gedaan en veel geoefend,nadeel de proefexamens waren steeds hetzelfde,ze kende de tekst wel bijna uit haar hoofd,als ze dan het echte examen deed kreeg ze een andere tekst iedere keer??Ben niet tevreden,onze dochter heeft er kei hard voor gewerkt en is niet geslaagd!! Hoe kan dit gebeuren? Het was haar eerste examen voor iets dus dit werkt echt niet motiverend voor haar!!Ben er eigenlijk wel boos over. Graag hoor ik van U, BvD Marissa vd Berkmortel(moeder van Jelt en Nomi) 06-13639798

Pluspunten

Dat het meteen na schooltijd kon, aansluitend Op eigen school. Flexibel personeel.

Bosscheweg 46

5056KC Berkel-enschot