Pluspunten

positief : de klasikale lessen. dit geeft kinderen het gevoel echt les te krijgen waardoor ze de types ook echt serieus nemen.

twee keer per dag een kwartier oefenen is behoorlijk intensief voor kinderen van die leeftijd.

Pluspunten

Eigen controle, uitdagend, gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Leuke typetuin fijne combi thuis/plenair

Typeleraar soms wat te streng. Mijn zoontje was daar nogal gevoelig voor. Beter erop letten dat kinderen in het begin de juiste vingers op de juiste toetsen zetten.

Pluspunten

De periodieke digitale rapportage aan ouders De combinatie van klassikale en digitale lessen

Het toetsenbord tijdens de klassikale les werd als minder prettig ervaren Oefeningen zonder gebruik van backspace werkte wat demotiverend, de proefexamens daarintegen zeer motiverend Er bestaat behoefte om voor "onderhoud" Van de typevaardigheud onder soortgelijke typetuincondities/proefexamens met scores periodiek te kunnen oefenen. Te denken valt aan schaduw omgeving waarin (tegen vergoeding) geoefend kan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afwisseling school thuis ouders krijgen mail overzicht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijk programma

uit rapport blijkt dat hij nog goed moet oefenen en dan heeft hij in eens zijn diploma gehaald toen ik even niet keek. Wel thuis oefenen maar toch centraal examen doen.

Pluspunten

duidelijk, overzichtelijk, leuk gedaan met de "tuin"

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Internet ondersteuning

Ik vond het teveel thuis les en te weinig klassikaal les. Het missen van een diploma uitreiking op school is heel jammer!! Erg onpersoonlijk om dit via de post te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De tuin is erg leuk voor de kinderen.

Nvt

Bosscheweg 46