Pluspunten

Men is duidelijk in de informatie. Bij vragen een snel antwoord. Snelle levering zoals afgesproken is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie bedden.

*Gevraagd of het hoofdboord op de muur bevestigd kan worden, omdat bij groepsverhuur de bedden ook uit elkaar beslapen moeten worden. Bevestiging. Bij aankomst blijkt dat dit NIET kan. Nu moeten de 2 boxsprings met hoofdboord aan elkaar gekoppeld door het hoofdboord vrij staan. *De matrassen schuiven bij het minste duwtje zo 10 cm opzij.

Pluspunten

Snelle levering! goede service, vriendelijk geholpen

Pluspunten

Servicegericht, prettige mensen en goede kwaliteit producten.

Pluspunten

Via uw website zijn wij terecht gekomen bij Linnenatwork. Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geadviseerd door Jessica, Zij nam alle tijd zodat wij weloverwogen onze keuzes konden maken. Wij zijn zeer tevreden over het bad en bedlinnen, mooie kwaliteit. Alles werd keurig op tijd geleverd. Volgens onze gasten liggen de bedden heerlijk comfortabel. Omdat wij zeer tevreden zijn hebben wij uw adres doorgegeven aan een startende ondernemer. Wij hopen nog op een lange fijne samenwerking! Vakantiehuis De Knapschinkel Bunnik

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

zeer goede prijs kwaliteit

doe zo voort

Pluspunten

Goede ontvangst op locatie te Soest en een uitstekende uitleg over de mogelijkheden en combinaties van bedden en toebehoren. Erg snel een duidelijke offerte ontvangen in een Excel sheet. Dit was erg handig om mijn bestelling nog wat aan te passen voor de definitieve opdracht voor levering. De factuur is goed gespecificeerd opgesteld met duidelijke instructies voor de betaling. De afspraak voor levering op een door mij gewenste datum is correct uitgevoerd. De communicatie over de levering en nog een extra telefoontje om de datum van levering te bevestiging heb ik als erg professioneel ervaren. Op de dag van levering was afgesproken dat de chauffeur tijdig zou bellen zodat ik niet de hele dag hoef te wachten. Dit is ook netjes gedaan. Een geweldige service. De medewerkers van LinnenatWork zijn enthousiast over wat ze verkopen en erg klantgericht om zowel de procesgang goed te laten verlopen als de klant te ondersteunen bij de aankoop van hun producten. Tevens heb ik de contacten met zowel Cindy Martens als haar collega's als zeer vriendelijk ervaren. Hartelijk dank.

Pluspunten

Zeer goede uitleg en advisering bij de aankoop. Luisteren goed naar opdrachtgever. Snelle en correcte levering.

Zo doorgaan!

Pluspunten

goede en snelle service, ruime sortering

geen

Pluspunten

klantgericht, snelle levering, uitstekende service, klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering en een goed contact. We wouden een aantal zaken aangepast hebben en dat was allemaal geen probleem.

Pluspunten

Goede en snelle levering Alle vragen worden onmiddellijk beantwoord . Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Vlotte samenwerking via mail en telefonisch. Vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Prettige communicatie/snelle levering en prima kwaliteit van het beddengoed!

Pluspunten

Kwalitatief goede producten Goede service

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk personeel Adequaat gereageerd

Pluspunten

vakkundig advies en snelle levering Doen wat ze beloven

Pluspunten

goede service en snel levering en goede kwaliteit

Ambachtsweg 2

4854 MK Bavel

Over Linnenatwork

De one-stop shop voor alle hotel en B&B benodigdheden. Een luxe hotelbed met hotel bedlinnen, een zachte sauna badjas, gepersonaliseerd badlinnen en zoveel meer voor jouw gast.