Pluspunten

Onberispelijke klantenservice. Linnen kwaliteitsvol. Een aanrader !

Pluspunten

Anneke is zeer vakkundig en geeft een zeer duidelijke uitleg over de materialen, meubels en mogelijkheden. Zowel ik als mijn opdrachtgever zijn zeer over Anneke en Linnen@work te spreken.

Voor mijn gevoel geen.

Pluspunten

Waanzinnige goede kwaliteit, supertoffe en gekwalificeerde mensen die je gastvrij onthalen en advies op maat geven. Wij hebben niets dan lof over Linnen at Work. Onze bedden voor het hotel, linnengoed, badlinnen, tafellakens en servetten hebben wij besteld en tot grote tevredenheid van onze hotelgasten die niets dan lof hebben over de bedden..nu wij gaan uitbreiden was de keus dan ook snel gemaakt! Terug naar waar de kwaliteit uitstekend is! Dikke merci!! Chris en Jan, Hotel-Restaurant Belle-Vie, België

Pluspunten

Snelle levering, meedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correct mail en telefoonverkeer, correcte afhandeling

website kan mi iets eigentijdser......

Pluspunten

snelle service, denken mee , vriendelijk , ruim assortiment, goede prijs - kwaliteit verhouding.

Pluspunten

klantvriendelijk en afhandelingen van vragen/offertes en dergelijke wordt zorgvuldig en correct uitgevoerd

Pluspunten

Heel goed contact Levering op tijd Kwaliteit van de goederen

Gebruiksaanwijzing voor de bedden

Pluspunten

goed te bereiken, duidelijk overleg, erg prettige samenwerking.

Ambachtsweg 2

4854 MK Bavel

Over Linnenatwork

De one-stop shop voor alle hotel en B&B benodigdheden. Een luxe hotelbed met hotel bedlinnen, een zachte sauna badjas, gepersonaliseerd badlinnen en zoveel meer voor jouw gast.