Steeds correct en op tijd geleverd met scherpe prijzen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering en prijzen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het valt met onze leeftijd niet mee...maar ik zit er net zo fijn op als op de wc.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat het gebruik zo comfortabel voor u is geworden. Prettig dat het u in het dagelijks gebruik zo goed helpt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelling werd zoals de website beloofd , vlug geleverd
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke website, het eenvoudige bestelproces en de correcte levering. We waarderen uw feedback enorm. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Duidelijke website, makkelijk bestellen en correcte levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke website, het eenvoudige bestelproces en de correcte levering. We streven ernaar om onze klanten een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik kon heel vlotjes een bestelling doen, was reeds de 2de maal dat ik iets bestelde. Altijd vlotte en snelle levering en discrete verpakking .
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en voor uw vertrouwen in ons! Wat fijn om te horen dat u al voor de tweede keer tevreden bent over onze service. We doen ons best om het bestelproces eenvoudig te houden en zorgen graag voor een vlotte levering en discrete verpakking. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en alles veilig verpakt. De mooie prijs is ook meegenomen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u héél tevreden bent over onze service, de snelle levering en de veilige verpakking. En natuurlijk is een mooie prijs altijd mooi meegenomen 😊 Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Naalden voor mijn apparaat onvindbaar,besloten mijn mans prikpen te gebruiken.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de teststrips goed te vinden waren en dat uw bestelling op tijd is verstuurd. Wel jammer dat de naalden voor uw apparaat lastig vindbaar waren. We begrijpen dat dit niet ideaal is. Mocht u willen, dan kijken wij graag met u mee naar geschikte naalden voor uw prikpen of apparaat. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
vlotte levering; goede kwaliteit; duidelijke gebruiksaanwijzing
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de vlotte levering, de goede kwaliteit en de duidelijke gebruiksaanwijzing. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier en gemak met uw aankoop en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering van de bestelde goederen. Grote keuze.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en ons ruime assortiment. We doen ons best om onze klanten een grote keuze en een vlotte service aan te bieden. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn bestelling is binnen de drie dagen afgeleverd. De doucherolstoel is exact zoals op de site beschreven. Eén minpuntje, wij werden niet verwittigd over het tijdstip van de levering. Gelukkig waren wij net een half uur ervoor thuis gekomen.
Beste klant, Bedankt voor uw fijne feedback! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel geleverd werd en dat de doucherolstoel volledig aan de verwachtingen voldoet. Onze excuses dat u geen melding hebt ontvangen over het exacte leveringstijdstip. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We nemen uw opmerking mee om onze service verder te verbeteren. We wensen u veel gebruiksgemak met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Tres contente de mon achat reçu tres rapidement malgres un report de livrison de posnl.j aimerais avoir la possibilite de pouvoir le faire receptionne dans un point de livraison et pouvoir mis rendre c est plus facile pour moi
Bonjour, Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfaite de votre achat et de la rapidité de la réception malgré le report de livraison de PostNL. Merci également pour votre suggestion concernant la livraison en point relais. Nous comprenons tout à fait que cela puisse être plus pratique pour vous. Nous allons transmettre votre remarque afin d’étudier cette possibilité pour l’avenir. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat ! Cordialement, Team Hulpmiddelwereld
Voedzaam en lekker
Beste klant, Mooi om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een duidelijke website. Vlotte leverig.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en tevreden bent over de vlotte levering. Dat waarderen wij zeer. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima service en prima aankoop.
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de service als uw aankoop. Veel plezier met het product en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben positief over de levering van het bestelde product. Ook over de tijd waarbinnen het product is geleverd ben ik tevreden.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als de snelle levering. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
beter kan moeilijk
Beste klant, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij blijven ons inzetten om deze kwaliteit te waarborgen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelling is goed en snel geleverd. Ik raad het iedereen aan om bij dit bedrijf te bestellen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling. Fijn om te horen dat uw bestelling goed en snel is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. Dat is precies waar wij ons dagelijks voor inzetten. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Met de bezorging ontbreekt iets bij POST NL, zij vergeten dat iemand wel eens niet thuis kan zijn en flikkeren het pakket gewoon bij de deur neer. Zonder te wachten of je open doet. Wat als het pakket verdwijnt ?
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de bezorging door PostNL niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen uw zorgen hierover volledig, zeker wanneer een pakket onbeheerd wordt achtergelaten. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij nemen uw melding serieus en zullen dit waar mogelijk bespreken met de bezorgdienst. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wij hebben deze site al vaker gebruikt.
Beste klant, Hartelijk dank dat u opnieuw voor ons heeft gekozen. Het doet ons veel plezier om te horen dat u al vaker gebruik heeft gemaakt van onze website. Wij waarderen uw vertrouwen zeer en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
een poes die kan miauwen GEWELDIG. Het klinkt ook echt .Knort als ze tevreden is, geeft een kopje, wast het pootje, en draait op haar rug.Dit is een blijvertje. Bestelling razend snel binnen. Heel goed verpakt.
Beste klant, Wat leuk om uw bericht te lezen, hartelijk dank daarvoor. Fijn om te horen dat de kat zo goed bevalt en dat deze zo enthousiast wordt ontvangen. Daarnaast is het prettig dat de bestelling snel en netjes bij u is aangekomen. Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De website geeft een duidelijke omschrijving van het artikel. Het plaatsen van de order gaat vanzelf. De volgende dag de bestelde artikelen ontvangen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat prettig om te horen dat de website duidelijk was en dat het bestelproces soepel is verlopen. Ook fijn dat uw bestelling zo snel bij u is geleverd. Dank u wel voor het delen van uw ervaring, dat waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik bestel al vele malen bij Hulpmiddelen wereld. De meeste producten zijn toch net iets goedkoper bij hun. En ze leveren zoals ze beloofd hebben. Meestal een dag later al. Ga zo door.
Beste klant, Bedankt voor uw review! Mooi om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede snelle levering van een goed product
Beste klant, Bedankt voor uw fijne review! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Uitstekende service, snelle levering, goed verpakt. Geen klachten.
Beste klant, Fijn om te horen! Wij helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Binnen 24 uur bestelling binnen
Beste klant, Dankuwel voor uw review. Fijn dat de levering snel binnen was. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.