Bestellen gaat makkelijk, wordt snel bezorgd en omdat er deze keer ook een tracking nummer bij zat en de bezorgtijd ook klopte hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. We doen ons best om het zo te houden! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelling ging wederom goed. Dit was de tweede keer dat ik bij Hulpmiddelwereld een bestelling plaatste. De bestelling werd weer vlug en netjes afgeleverd en ik kreeg een mooie korting. De volgende keer ga ik zeker weer naar de Hulpmiddelwereld. Een aanrader.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen dat u opnieuw in Hulpmiddelwereld heeft gesteld. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de snelle levering én de korting! We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt en kijken ernaar uit om u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Sinds ik Hulpmiddelwereld ontdekt heb, bestel ik altijd bij hen. Uiterst correct zowel de bestelling, de levering, de levertermijn en de prima verpakte artikelen. Steeds netjes geleverd in stevige kartonnen dozen. Maar het allerbelangrijkste is toch de lage prijzen. Zeer tevreden.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering netjes en op tijd is verlopen. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
altijd de volgende dag al geleverd, topi
alles was netjes afgeleverd en op tijd
Alle bestellingen worden meestal de dag nadat de die geplaatst zijn correct geleverd. Zou niet weten wat er nog aan te merken valt.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat alles steeds naar wens verloopt en dat u tevreden bent over onze snelle en correcte levering. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
ik bestel regelmatig bij jullie incontinentiemateriaal , héél tevreden , prijskwaliteit is top , korrekt afgehandeld en op tijd geleverd door PostNL , grt Eric uit Gent-Belgie
Beste klant, Hartelijk dank voor uw fijne en trouwe feedback! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit, onze service én de levering via PostNL. We waarderen het enorm dat u regelmatig bij ons bestelt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle en correcte levering.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ruime keuze, goede prijs, snelle levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, de prijs en de snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Niets ontvangen
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via [email protected] en daarbij uw ordernummer vermelden? Dan kijken we het zo snel mogelijk voor u na en zorgen we voor een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak ,we helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk bestellen, een gunstige prijs en snelle levering, wat wil een klant nog meer? Aanbevolen!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het bestelgemak, de prijs en de snelle levering. Bedankt voor de aanbeveling ,dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Super!!
Beste klant, Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw enthousiaste reactie ,we waarderen het enorm! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Andere keren was alles op tijd. Nu wordt het zo 'n langzamer hand vervelend.
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u deze keer langer moet wachten ,onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer u eerdere goede ervaringen heeft gehad. We doen ons best om de levering zo snel mogelijk te realiseren en houden u uiteraard op de hoogte. Dank voor uw geduld en uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik plaats een bestelling, krijg keurig alle informatie, doe mijn betaling en krijg de zending volgens afspraak geleverd. In één keer goed: Prima!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de levering volgens afspraak is gegaan. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gemakkelijke website, juiste levering, mooi aanbod. PS: Helaas, nog nooit een kortingcode ontvangen ondanks het feit dat ik al diverse bestellingen deed. Hopelijk lukt het deze keer?
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en oplossingsgerichte aanpak. We doen ons best om altijd mee te denken wanneer iets niet direct leverbaar is, en het is mooi dat dit in uw geval naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Perfecte levering , snel en verzorgd. Product voldoet aan verwachting.
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
had flesjes Nutridrink besteld. Eén smaak was niet leverbaar. Kwam snel een bericht met voorstel een andere smaak te sturen.
ik heb een goede ervaring qua prijs communicatie en product. is echt een aanrader om producten t bestellen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs, communicatie én het product. We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Hond voldoet aan de wens. Netjes volgens afspraak geleverd met track en trace prima te volgen. Netjes verpakt
Bestelling is er snel en gaat altijd goed. Ik vind ook de herinnering aan de opnieuw te bestellen product fijn.
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering.We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
mijn man en ik kunnen weer rustig slapen. we hebben een Bedbeugel besteld en was gauw binnen. we zijn er erg blij mee.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat jullie weer rustig kunnen slapen! Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat de bedbeugel snel is geleverd en goed bevalt. Als we in de toekomst nog iets voor jullie kunnen betekenen, staan we graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag ontvangen. Product zoals omschreven
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering. Jammer dat je geen service punt kunt aangeven. Door een fout in mijn emailadres, mijn schuld, geen bevestiging gekregen van mijn laatste bestelling. Gebeld, Daarna netjes afgehandeld. Enige wat nog ontbreekt is een faktuur.
Snel afgeleverd
Beste klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima, kan niet beter
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.