Bestellingen allemaal makkelijk verlopen. Je krijgt snel een bevestiging en is snel geleverd. Bestellingen en leveringen heb ik altijd als heel betrouwbaar ervaren.
Betrouwbaar
Na prostaat verwijdering wijnig last gehad. Nu na 6 jaar begin ik iets meer last te krijgen van minimale accidentjes, vooral bij het heffen en zijdelings bukken. Na de operatie heb ik enige tijd de dunne Tena men gebruikt. Nu dacht ik, ik zal voor de zekerheid iets dikker nemen. Dit was iets overschat. Ze zijn wel onzichtbaar maar het gevoel is toch wat te spannend. Volgende keer, naargelang het verloop, toch de dunnere maat.
Op 9 november besteld maar het is nog niet geleverd helaas. Graag jullie spoedige actie.
Snelle levering en netjes verpakt. De elleboogkruk voldoet prima, beter dan mijn oude elleboogkruk.
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
ik ben heel tevreden met de uitstekende en snelle service van hulpmiddelenwereld, de klantendienst is super vriendelijk en snel, correcte prijzen,ik beveel u zeker aan, dank u ,voor mij zijn jullie echt een hulp!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, klantendienst en prijzen. Uw complimenten betekenen veel voor ons. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is erg prettig om te merken dat dit gewaardeerd wordt. Nogmaals dank voor uw aanbeveling en uw vertrouwen in Hulpmiddelwereld. We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelde goederen zijn er altijd binnen 3 dagen. Prima afhandeling en communicatie is ook goed.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelheid, afhandeling en communicatie. We doen er alles aan om dit niveau te behouden en u ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Netjes en snel bezorgd
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes en snel is bezorgd. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelling zorgvuldig verpakt en snel ontvangen. Perfect podukt.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat u uiterst tevreden bent met onze levering en discretie. We doen ons best om snelle levering en discrete verpakking te garanderen, en het is geweldig om te horen dat dit goed is ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ben zeer tevreden, met de hulpstukken
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het door u bestelde product. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlot uit te kiezen op de, zeer duidelijke, website, laag geprijsd, verzending en aflevering conform afspraak . Kan niet anders zeggen dan: Top!
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het kiezen op onze website zo soepel verliep en dat u tevreden bent over de prijs en levering. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
na enig zoeken toch het juiste martial gevonden bij hulpmiddelwereld
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
goede p rijs en discreet verpakt, snelle levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat u uiterst tevreden bent met onze levering, prijs en discretie. We doen ons best om snelle levering en discrete verpakking te garanderen, en het is geweldig om te horen dat dit goed is ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelling geleverd de dag nadien en tijdens de voorziene tijd.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat de levering netjes op tijd en naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het is gewoon een top product tegen goede prijs
Beste klant, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service en prijs. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Correcte afhandeling van mijn bestelling en levering en zeker correcte prijs
exact afgeleverd en goed verpakt echt razend snel
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering precies op tijd was en alles goed verpakt aankwam. We waarderen je positieve feedback en helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Je besteld een bepaald bedhek voor een senior. Levertijd 2 dagen. Dan een mail het wordt een week later want niet op voorraad. Dam komt er een mail weer achteraan dat het uit het assortiment is gehaald. Sorry dit hoor je eerder te checken. Wel snel het betaaldr bedrag retour gekregen.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet is verlopen zoals verwacht. Onze excuses dat het bedhek niet op voorraad bleek en vervolgens uit het assortiment is gehaald ,dat had uiteraard eerder gecontroleerd moeten worden. We zijn blij dat de terugbetaling snel geregeld was en nemen uw opmerkingen serieus om onze voorraadinformatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Op mijn computer kan ik NIET betalen met VISA; Op mijn telefoon wel! Hoe kan dat?
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Jammer dat het betalen met VISA via de computer niet lukte. Dit ligt vaak aan browserinstellingen of beveiligingsinstellingen. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer vlotte stipte verzending en service. Ook telefonisch contact vriendelijk en behulpzaam
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en het vriendelijke contact. We waarderen je feedback en helpen je in de toekomst graag weer verder! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Producten zijn op website goed te vinden. Bestellen is simpel en de levering mooi snel, meestal volgende dag al!
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelgemak en de snelle levering. We waarderen je positieve feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering, uitstekende prijs!
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
op tijd Geleverd en dat kun je van andere bestellingen van Bol niet zeggen die liggen al in het magazijn van Post nl vanaf het begin van deze week.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw eerste ervaring goed was. We hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Was de eerste keer
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.