Had het niet nodig voor mezelf, maar voor mijn vader. Gewoon prettig geadviseerd en super snel bezorgd.
Heel goede prijs en snelle levering
Snel en makkelijk te bestellen ook nog snel geleverd. Uitstekend service.
Ben tevreden
Fijne hulpmiddelen. Goed verpakt. Snel geleverd.
Artikelen altijd op tijd in huis
Ik heb reeds meermaals besteld en telkens is alles heel vlot en correct verlopen.
Al jaren doe ik ongeveer maandelijks een bestelling. Op een snelle bestelling kan ik altijd rekenen. Dank jullie wel.
Vlotte levering,
Mooi smal en klein horloge, de hoogte is als een Apple Watch maar dan smaller. Snelle levering (de volgende dag) via Bol. De Simkaart was al in het horloge geplaatst dus het was een kwestie van de app installeren en registreren wat met de handleiding erbij stap voor stap makkelijk gaat. Er zit op het horloge verder niets dan de alarmknop en de horloge functie, alle andere mogelijkheden stel je in in de app. Voor de drager dus makkelijk en geen "moeilijke" extra functies. Al met al een aanrader al hopen we hem nooit nodig te hebben.
Zonder dat ik ook maar iets ontvangen heb, krijg ik wel een vraag om een recensie te schrijven. Beetje vreemde gang van zaken. De bestelling laat trouwens ook wel erg lang op zich wachten naar mijn mening. 1 week geleden bestelling geplaatst en nog steeds geen levering
Prima en goede inlegger, prijs helemaal goed en ben weer een tijd van goede inleggers voorzien Verzending ging probleemloos
Doen wat ze beloven.Heel goed bedrijf.
Afgaande op het gegeven dat ik geen betaling bij de ING kon doen, heb ik gebeld met de klantenservice. Ik werd prima te woord gestaan en omdat bepaalde middelen niet op voorraad/leverbaar waren verklaarde dit het probleem. Na een ander product besteld te hebben, heb ik deze zsm thuis bezorgd gekregen. Ik werd heel vriendelijk geholpen.
Alles was goed Op tijd en goede kwaliteit Dank u wel
Twee niet uitgevoerde leveringen
Nederlanders hebben een hart voor de kwetsbaardere medemens. Dat vinden we ook terug in de manier waarop ze hun website ingericht hebben: je vindt er makkelijk je weg, de leveringen zijn stipt en bovendien zijn de producten die wij nodig hebben er altijd het voordeligst.
Zie boven, heel tevreden
snelle levering en degelijke koopwaar
Al twee maal bestelling gedaan. En altijd dag erna correct geleverd. In toekomst zal ik hier blijven bestellen.
Zoals hierboven reeds beschreven. Bestellen, betalen. Daarna een mail ontvangen dat het product niet meer op voorraad is en bezorgd wordt zodra het binnen is, Het is een beenkleed voor op de scootmobiel. Als het nog zes weken duurt dan is het al. iet meer nodig. Een goede korting zou op zijn plaats zijn.
Snelle levering en uitstekende kwaliteit
Topp kwaliteit aanrader voor iedereen vlugge service
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.