heel goede ervaring. snelle levering. 2 dagen na bestelling

goede ervaring,...snelle levering....

• Betrouwbaarheid

Besteld en na 2 dagen in huis. Prima zo. Zeker een aanrader.

info moet beter

4 artikelen besteld, eerst 1 artikel geleverd, daarna van compleet besteld bestek alleen mes en lepel geleverd. 23/4/2026 vork niet geleverd en geen info, betaling wel afgeschreven.

• Betrouwbaarheid

Het Hulpmiddel dat ik graag wilde hebben.

Het Hulpmiddel dat ik graag wilde hebben. Makkelijk in gebruik en schoon te maken.

• Betrouwbaarheid

Altijd de andere dag geleverd

Mijn schoonmoeder is incontinent en gebruikt de inleggers van attends nr 9 / 28 stuks we zijn hier heel blij mee omdat het super bescherming bied. Deze kunnen we aanbevelen

• Betrouwbaarheid

Keurig en netjes geholpen De ene dag besteld de andere dag in huis super bedankt voor de snelle levering mok

tena pants voor incontinence

perfect kwaliteit perfect levering vlug geleverd en goed geleverd

Kan niet beter!

Snel, makkelijk en niets op aan te merkern

• Betrouwbaarheid

De tena broeken goed zijn En heb al een nieuwe bestelling gedaan en je kan gelijk betalen zodat ik het niet vergeet

Robot kat

Met mijn autisme heel handig een huisdier met een aan en uit knop. Zo geniet ik van de voordelen en niet de nadelen.

• Betrouwbaarheid

Mijn ervaring is dat wanneer je besteld, een snelle levering kan verwachten en in discrete verpakking.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Heel fijn! Snelle levering!

Ik had wat voor mijn moeder besteld. Was echt supersnel geleverd. Ik had nog een vraag en mijn mail werd duidelijk en snel beantwoord. Ik vind het heel prettig om hier te bestellen.

Snel gelevetd.

Woensdag besteld, donderdag al geleverd.

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en goede prijs

De levering was heel snel, binnen de 2 dagen. De prijs van het bestelde artikel was bij hun het laagst.

ik ben zeer tevreden

de levering is altijd op tijd

• Betrouwbaarheid

Altijd snel, korrekt, en goed geprijsd

Ik koop altijd mijn incontinentiematerialen bij hulpmiddelwereld. Ze leveren snel en de aantallen kloppen altijd. Ook goed geprijsd vergeleken met andere aanbieders.

Geweldige service

Snelle levering helemaal TOP!!

Wel en niet tevreden.

Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke levering. Tot voor kort minder tevreden over het product zelf. Ik gebruik pamper nr.6 maar het merendeel van de pampers is amper een paar mm dik, waardoor ik verplicht ben om er een inlegkruisje tegen urineverlies bij in te leggen. Een tweede probleem voor mij is de breedte van de pamper tussen de benen. Dat is volgens mij niet meer zoals het was - smaller dan vroeger - waardoor ik opnieuw sneller problemen heb. Er is echter recent een verandering gebeurd nl. ik bestel nu 6 stuks, om de leveringskosten te vermijden, waardoor er nu geleverd wordt in 2 dozen, waardoor de pampers niet langer opeen gepropt zitten en waardoor ik, na opening van het eerste pak, opnieuw normale nr. 6 pampers kan gebruiken. Dus het eerste probleem lijkt opgelost en daardoor ben ik zeer opgelucht, maar het tweede probleem is er nog steeds. En dat is erg vervelend want je bent niet meer ‘gerust’, zeker niet als je buitenhuis gaat, waardoor de handtas vol zit met inlegkruisjes e.d. en dat is niet zo handig. Danku. Nancy

Prima bedrijf

Bestelling keurig ingepakt en netjes en vlot afgeleverd. Op de site was ons product goed omschreven, bij uitpakken werkte Pet pup prima.

• Betrouwbaarheid

Niet geleverd op het moment dat ik wilde.

Als ik vraag om een levering op woensdag om dat mij beter uitkomt, moet het niet op maandag geleverd worden. Ik kon bij bol een dag uitkiezen en er wordt gewoon niet naar gekeken. Zeer maar dan ook zeer klantonvriendelijk.

Goeie leverkng

Punctueel, regelmatig en correct

Ik kan geen negatieve punten aanhalen. De bestelling loopt vlot, de communicatie is snel en de levering perfect.

• Betrouwbaarheid

Zeer tevreden met service en product!

Ik ben snel geholpen en we zijn heel tevreden. Fijne site voo wie hulpmiddelen zoekt.

Super kwaliteit mooie kleur ik ben ZEER TEVREDEN

Product ontvangen. echter geen reactie op email anders5 sterren

Zeer snelle levering met veel korting. Professioneel bedrijf met goede website

Sylviuslaan 9

9728 NS Groningen

Over Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.