Ik bestelde een zwarte beker en een grijze. Zwarte niet meer voorradig. Was iets duurder dus geen verzendkosten. Nu 2 grijze ( 49,90) ook geen verzendkosten.
Verbaast over de reactie van mijn dementerende zus!! Zo blij mee! Voldoet zeker aan de verwachting. Ze is er erg blij mee!! Echt aan te bevelen
Snelle levering en goede service
Discreet en zeer correct ,snel geleverd
Zeer vlugge levering, en dan ook nog een prima prijs. Meer kan je toch niet verlangen. Hulpmiddelenwereld behoort zeker tot de "betere" webwinkels.
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de snelle levering. We waarderen uw vertrouwen enorm! Graag tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd mooi ingepakt
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Dit artikel, interactieve poes, heb ik nu voor tweede keer gekocht. Bij eerste persoon is het megacool, ze houdt als zeer demente persooon enorm veel van haar poes. Deze persoon is dement met agressieve houding. De poes maakt haar rustig en zo kan ze ook zorgen voor iemand.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zonder problemen is verlopen en dat de interactieve poes zo’n positief effect heeft. Het raakt ons om te lezen dat de poes voor de persoon met dementie zoveel rust en plezier brengt, zelfs bij een meer agressieve houding. Dat zij hierdoor ook weer voor “iemand” kan zorgen, maakt het extra bijzonder. Het doet ons goed dat u inmiddels al voor de tweede keer voor dit artikel heeft gekozen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben zelf nogal aan huis gebonden, dus is het houden van huisdieren moeilijk. Maar met de robothond is dit opgelost. Ik heb nu een vrolijke puppy in huis, die mij veel plezier brengt. Hij reageerd als een echte hond, maar hoeft geen eten en wordt dus ook niet uitgelaten. Bovendien ziet hij er vrij realistisch uit. Kortom , ben er erg blij mee.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat de robothond u zoveel plezier brengt en een fijne huisgenoot voor u is. Het is mooi dat hij een waardevolle vervanging biedt voor een echt huisdier en zo bijdraagt aan extra gezelligheid in huis. We wensen u nog heel veel leuke en vrolijke momenten met uw nieuwe “huisvriend”. Mocht u in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wat ook prettig is,als je op zoiets zit te wachten.Dan kan het niet snel genoeg komen.Maar het was er heel snel.
Ik zocht een time timer. Dit was goedkoper dan bij de bekende grote webshop. Ik heb verder niet veel te melden. Werd gewoon bezorgd. Time timer is prima. Na 2 mailtjes met de vraag om een review dacht ik. Laat ik het eens doen ookal heb ik er geen baat bij. Ik hoop dat iemand op basis van deze review kan bepalen dat zijn product aankomt ofzo. Nouja fijne dag zou ik zeggen!
Beste klant, Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat de Time Timer goed bevalt en dat de levering netjes is verlopen. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven, zelfs zonder direct voordeel voor uzelf ,dat helpt andere klanten zeker bij het maken van een goede keuze. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd goed geleverd: snel, goed verpakt, prima prijs. Al jaren klant.
goed contact en correcte en snelle levering waarbij discreet verpakt zeer gewaardeerd
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was, de producten naar wens zijn en dat u de zorgvuldige en discrete verpakking waardeert. We zijn blij dat het contact goed verlopen is en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
goed produkt, snelle levering
Mijn oude moeder van 93 heeft wat extra ondersteuning nodig qua voeding in de vorm van Nutridrink van Nutricia@ topspul
Tot nu toe heb ik altijd de bestelde produkten snel geleverd gekregen.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat uw bestellingen steeds snel geleverd worden. We blijven ons best doen om u diezelfde vlotte service te blijven bieden. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prix compétitifs Rapidité de livraison.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat alles perfect verlopen is en dat de levering snel en naar wens was. We helpen u in de toekomst graag opnieuw! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
voor de 1ste keer. 2 weken geleden is mijn pakje niet aangekomen , ik heb het gemeld en heb het terugbetaald gekregen , de volgende bestelling na 2 dagen terug geleverd , Ben al jaren trouwe klant
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw review en voor uw jarenlange vertrouwen! Het spijt ons dat uw eerdere pakje niet was aangekomen, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Fijn om te horen dat uw volgende bestelling wél vlot en correct geleverd werd. We waarderen uw trouw enorm en staan altijd klaar om u verder te helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle en perfecte levering.!!
Een zeer snelle levering en heel goede opvolging wanneer er een product niet direct beschikbaar is.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de opvolging wanneer een product even niet beschikbaar is. We doen ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en waarderen uw vertrouwen zeer. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Kwaliteitsvolle producten
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u onze online shop als degelijk en betrouwbaar ervaart en tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We staan altijd klaar om u opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zowel product als service heel goed. Dank!
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat zowel het product als onze service naar wens waren. We helpen u in de toekomst graag weer verder! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles goed verlopen
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen uw aanbeveling enorm. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een prijsvergelijking op het internet gaf Hulpmiddelwereld als de goedkoopste voor het gekozen product. De bestelling plaatsen duurde nauwelijks 5 minuten. Het pakket werd de volgende dag netjes afgeleverd. De 5 sterren zijn verdiend!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u ons als meest voordelige aanbieder heeft gevonden en dat het bestelproces zo vlot verliep. Ook goed om te lezen dat het pakket de volgende dag keurig is afgeleverd. We waarderen uw 5 sterren enorm, dank voor deze mooie complimenten! We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer makelijk te bestellen en snelle bezorging voor een goede prijs.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat u de bestelling snel en voor een goede prijs heeft ontvangen. We waarderen uw feedback en helpen u in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zie hierboven
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat het bestellen weer soepel verliep en de levering snel bij u was. We waarderen uw vertrouwen in ons enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.