Betrouwbaar
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 15.900 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve indruk met nadruk op snelle levering en gunstige prijzen. Klanten waarderen een duidelijke website en vlotte afhandeling. Het merendeel meldt betrouwbare service en goede verpakking, met enkele meldingen over bezorging via PostNL. Over het geheel genomen blijft de ervaring positief.
Betrouwbaar
Berend Jan Jan Zweers
Wijhe
Snelle levering, kwaliteitsvol artikel (Knork) Wel een duur product maar deze shop is de goedkoopste aanbieder. Ben er blij mee.
Fil
België
perfect alles
Henk Kolbach
Wijk en Aalburg
Vroeger tikte ge TENA in en kreeg je alles bijeen Nu alle soorten merken tussen een . Wel vlotte levering , blijf klant hoor , christiane
Christiane
1540 herne
Snelle bezorging alles goed verpakt en netjes afgeleverd de luier broekjes perfect
Anita
Enschede
Snelle levering, goede prijs en netjes verpakt.
3 October 2026
Ingrid
s-Heerenhoek
Wij struikelen over 't woord "Hulpmiddelwereld", maar ze zijn "werelds" in hulpmiddelen...!
3 October 2026
Mieke
Utrecht
Ik was erg afgevallen en op advies nam ik nutri drink om aan te komen en aan te sterken er was volop keus goede uitleg en het is snel verstuurd ik vindt deze, site geweldig!!
Bianca
Breda
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste en mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het ruime aanbod, de uitleg en de snelle verzending. We wensen u veel sterkte en hopen dat Nutri Drink u goed blijft helpen om aan te sterken.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Team Hulpmiddelwereld
Het bestellen gaat gemakkelijk. Het product wordt snel (en discreet verpakt) geleverd.
Jos Driessen
's-Hertogenbosch
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u het bestellen gemakkelijk vindt en tevreden bent over de snelle en discrete levering. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Hulpmiddelwereld
Heb vrydag besteld nog steeds niets ontvangen
Monique Van Leuven
Antwerp
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij uw bestelling controleren en u zo snel mogelijk verder helpen.
Team Hulpmiddelwereld
Bestelling van standaard teststrips om glucose te meten. Geheel volgens bestelling geleverd en voor de laagste prijs die ik kon vinden. Volgende keer weer?
Hans
Grootebroek
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en onze scherpe prijs. Graag staan wij een volgende keer weer voor u klaar!
Team Hulpmiddelwereld
Snel geleverd en goed verpakt
Danny
IEPER
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Hulpmiddelwereld
Product wordt op tijd geleverd volgens bestelling
Antoon
Prinsenbeek
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling correct en op tijd is geleverd. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Team Hulpmiddelwereld
Een bedrijf waar alles gewoon goed, duidelijk en snel verloopt. Zeer tevreden
Yteke
Nieuw-Weerdinge
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons ruime assortiment, de snelle levering en onze duidelijke service. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Harry
Yde
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Team Hulpmiddelwereld
Snelle communicatie en snelle levering. Lage prijs.
Theo
Aalten
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over onze snelle communicatie, vlotte levering en scherpe prijzen. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Team Hulpmiddelwereld
Ruime keus, redelijke prijs en snelle levering!
Mieke
Valthermond
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons ruime assortiment, onze prijzen en de snelle levering. Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Team Hulpmiddelwereld
Het betreffende artikel was online eenvoudig te vinden. Besteld en een nette terugkoppeling dat de order was ontvangen en verwerkt. Vervolgens een track en trace code om de order te volgen. Op de afgesproken dag en binnen de tijds zone geleverd. Volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.
Bob
Lisserbroek
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat u onze website, communicatie en track & trace als prettig heeft ervaren en dat uw bestelling netjes en op tijd is geleverd. Geweldig dat u bij een volgende bestelling weer voor ons kiest. We zien u graag terug!
Dominique Tettero
Aalten
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestellingen altijd goed verpakt worden. We waarderen uw vertrouwen in ons en zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Ik he u donderdag 24 september jl. een mail gestuurd over de ontvangst van mijn pakket. Helaas heeft u hier nog niet oo gereageerd. Ik wacht uw antwoord nog af.
Jeanne
Oss
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product. Het spijt ons dat u nog geen reactie op uw eerdere e-mail heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Onze excuses voor het ongemak. We verzoeken u vriendelijk om nogmaals contact met ons op te nemen, zodat we uw bericht en de situatie rondom de bezorging zo snel mogelijk kunnen nakijken en u verder kunnen helpen.
Team Hulpmiddelwereld
Donderdagnamiddag om 15u00 besteld, de dag erop om 11u00 al geleverd! Top dienstverlening. Levering van kwaliteitsvolle producten aan zeer correcte prijs.
Kris D'herde
Haaltert
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering, de kwaliteit van onze producten en onze prijzen. Donderdagmiddag besteld en vrijdag al in huis, daar worden wij ook blij van! We waarderen uw vertrouwen in ons en zien u graag terug bij een volgende bestelling.
Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk bestellen op de site, snelle en correcte levering, uitstekend verpakt.
26 September 2026
Martin van Reeken
Rhenen
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u het bestellen via onze website gemakkelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering en zorgvuldige verpakking. We waarderen uw vertrouwen in ons en zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Goede service en zeer snelle levering
26 September 2026
Wfoppenbakker
Ermelo
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. We waarderen uw vertrouwen in ons en zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
super snelle levering alles is goed gegaan ga zo door
25 September 2026
b.h
schildwolde
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent over onze snelle levering. We waarderen uw vertrouwen en blijven ons best doen om deze service voort te zetten. Graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Goede prijzen, netjes verpakt. Een aanrader !
24 September 2026
Marion van Beem van Doorn
HILVERSUM
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review en aanbeveling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en de nette verpakking. We waarderen uw vertrouwen in ons en zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen