Snelle service, correcte prijzen en ruim assortiment.

Dankt voor de bijzondere snelle service!

Misleidende verkooptekst propeaq lichtbril

Na ontvangst uitgepakt en merkte dat er geen glazen bij zaten. Contact opgenomen en het zou uitgezocht worden. In de tekst van het product stond duidelijk 'met extra oranje glazen'. Via e-mail vernam ik dat er bij dit product geen glazen worden meegeleverd. Ik heb nogmaals gewezen op de misleidende tekst die wel de indruk gaf dat er glazen bij zaten. Ik heb ook contact gehad met Propeaq zelf (van hun kreeg ik te horen dat er inderdaad geen loze glazen meer erbij geleverd worden om de kosten laag te houden). Dit ook teruggekoppeld en aangegeven dat ik nu duurder uit was dan bij de fabrikant (Propeaq)zelf (208,- tegen 199,-). Ik heb hem bij hulpmiddelwereld besteld omdat ik dacht dat er dan glazen bij zouden zitten Terugsturen is op eigen kosten. Hulpmiddelwereld komt mij nergens in tegemoet. Ze hebben de tekst nu wel aangepast (ik heb een printscreen van ervoor).

• Betrouwbaarheid

Goede prijs en snelle levering

De bestelde artikelen waren gunstig geprijsd. Het bestellen was eenvoudig en het bestelde werd zoals op de website vermeld al de volgende middag geleverd. Prima tevreden dus.

• Betrouwbaarheid

Snelle en discrete levering.

Correcte snelle afhandeling

Makkelijke website, snel besteld en afgeleverd.

Lydie

Heel tevreden. Jullie leveren heel snel en correct. Kwaliteit prijs heel tevreden. Super.

Prima service - heel tevreden

Producten zoals beschreven en vlugge levering

Alles was prima

Altijd rap geleverd

Snelle levering altijd goed verpakt en onbeschadigd thuis geleverd , in het item voldoet aan mijn wensen,

Zie hieronder

Het is even zoeken naar de juiste attemps, maar het bestellen gaat vlot en de verzending ook

100% tevreden

Goede producten voor een concurerende prijs zeer snel en goed verpakt geleverd. Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A

Betrouwbaar en snel.

Snelle en betrouwbare levering, bestelprocedure goed,

• Betrouwbaarheid

Super snel en goed verpakt

Goed snel discrete

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Zeer tevreden en tot nu toe bij bestellingen allemaal zonder problemen verlopen.der pr

Bestellingen allemaal makkelijk verlopen. Je krijgt snel een bevestiging en is snel geleverd. Bestellingen en leveringen heb ik altijd als heel betrouwbaar ervaren.

Betrouwbaar

• Betrouwbaarheid

Zéér goed maar iets te dik

Na prostaat verwijdering wijnig last gehad. Nu na 6 jaar begin ik iets meer last te krijgen van minimale accidentjes, vooral bij het heffen en zijdelings bukken. Na de operatie heb ik enige tijd de dunne Tena men gebruikt. Nu dacht ik, ik zal voor de zekerheid iets dikker nemen. Dit was iets overschat. Ze zijn wel onzichtbaar maar het gevoel is toch wat te spannend. Volgende keer, naargelang het verloop, toch de dunnere maat.

• Betrouwbaarheid

Het product is nog niet geleverd

Op 9 november besteld maar het is nog niet geleverd helaas. Graag jullie spoedige actie.

Snel en zorgvuldig

Snelle levering en netjes verpakt. De elleboogkruk voldoet prima, beter dan mijn oude elleboogkruk.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

uitstekende en snelle service, correcte prijzen

ik ben heel tevreden met de uitstekende en snelle service van hulpmiddelenwereld, de klantendienst is super vriendelijk en snel, correcte prijzen,ik beveel u zeker aan, dank u ,voor mij zijn jullie echt een hulp!

• Betrouwbaarheid

Hulpmiddelwereld doet precies wat we willen, snel, goed en adequaat.

De bestelde goederen zijn er altijd binnen 3 dagen. Prima afhandeling en communicatie is ook goed.

Netjes en snel bezorgd

uitmuntend

Bestelling zorgvuldig verpakt en snel ontvangen. Perfect podukt.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Ben zeer tevreden, met de hulpstukken

Sylviuslaan 9

9728 NS Groningen

Over Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.