Bestelling vlot kunnen plaatsen. Correcte afhandeling en levering. Goede prijs.
Is voor herhaling vatbaar.
Excellent products & fast delivery.
Groot assortiment en prima service
Vandaag bestellen en max. 2 dagen later geleverd!
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u te verwelkomen voor een herhaal aankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De eerste melding was: helaas wacht enkele weken (website melde op voorraad). Dag later melding van bezorgdienst: morgen komen we langs. Tja toen waren we niet aanwezig en geen kans om bezorgingstijd te wijzigen. 's avonds komen we thuis en staat een flinke waardevolle doos op de stoep voor de voordeur. Verwarrend. Rollator: had dacht ik een rollator uitgezocht met wat bredere banden. Kortom: onduidelijkheid op website tav breedte banden. Het boodschappentasje is wat klein. Tas zit wat krikkemikig los-vast aan rollator. Rugband had ik liever gezien met een kliksysteem ipv een zielig armateurig schroefje. Waar diverse onderdelen voor dienen of bij passen is wat ongewis.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het belangrijk om te leren van de ervaringen van onze klanten, en we nemen uw opmerkingen dan ook mee in onze interne processen om onze dienstverlening en communicatie continu te verbeteren. Feedback zoals die van u helpt ons om nog beter aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar een passende oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en een korte toelichting op uw vraag of opmerking? Wij staan klaar om u verder te helpen. Nogmaals dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlotte levering
Heel tevreden de drankjes en pudding hebben een hele goede smaak Vind het tof dat je kan kiezen uit verschillende smaken
Snelle levering en behulpzaam bij klantenservice service
Veel keuze, zodat het gemakkelijk is om het verschil tussen verschillende mogelijkheden te zien. Zo kan je een betere keuze maken. Het bedhekje bevalt uitstekend en geeft rust voor ons allebei.
goed product,redelijke prijs en snelle levering!
je suis très satisfait de ces chaussettes je ne ressent aucune douleur au niveaux du pied
Zeer behulpzame medewerkers snelle levering ik ben dik tevreden
Grote sortering en betaalbare prij,zen.
Snel geleverd in korte tijd
levering binnen twee werkdagen. Spijtig dat de leveringskosten op een bestelling van 40 euro toch meer dan 5 euro bedragen
Geeen communicatie over de levertijden
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij streven ernaar om samen met u tot een passende oplossing te komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te sturen met daarin uw ordernummer en uw vraag, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn? U kunt een e-mail sturen naar [email protected] In afwachting van uw reactie danken wij u alvast voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima en vlotte service.
Zodra ik bestel ben ik er zeker van dat ze heel snel verzenden . Hele fijne site
Zoals verwacht en gehoopt werd de bestelling netjes geleverd
Helaas had ik het verkeerde besteld(te smal) maar bestelling was de volgende dag al in huis.
Altijd tijdige levering.
Alles ging vlot en voor goede prijzen.
Vandaag besteld morgen in huis.daar ben ik zeer tevreden mee (dus geen loze beloftes)
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.