Laden reviews...
1.058 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve indruk met nadruk op snelle levering en gunstige prijzen. Klanten waarderen een duidelijke website en vlotte afhandeling. Het merendeel meldt betrouwbare service en goede verpakking, met enkele meldingen over bezorging via PostNL. Over het geheel genomen blijft de ervaring positief.
Deze Robotkat , is voor mijn demente man, lijkt op onze kat, mijn man gaat er helemaal in op, borsteltje erbij is ook top!
27 July 2026
Nel
Huizen
Voordelig in prijs en een snelle levering. Discreet verpakt
27 July 2026
Maarten
Kootwijkerbroek
Snelle levering prima en de prijs stukken voordeliger dan in de winkel ik ben heel tevreden !
Steven
Amsterdam
Ik zit in een rolstoel en deze antislipmat is een enorm fijn hulpmiddel dat de veiligheid vergroot.
Jeroen
Heumen
Meerdere sites bezocht voor de Nutrink bijvoeding, maar beste prijs en prima service hier.
Marcel
Wateringen
gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
annet
Wijchen
Snel en correct uitstekende sevice
Ria
Uden
25 July 2026
Diny
Schiermonnikoog
Eenvoudig bestellen, even langs de kassa en enkele dagen later thuis aan de voordeur. Hoi easy is Life.
25 July 2026
Werner
Brecht
Eenvoudig te bestellen en snelle levering
Joris
Oedelem
ze zijn de goedkoopste en snelle levering. Helemaal top!
Ivo
Eindhoven
Perfecte afwikkeling
Peter
Kapellen (B)
Product voldoet geheel aan de verwachting en supersnelle levering! Ook keurig op de hoogte gesteld via de e-mail.
Marja
Haarlem
Ik bestel met regelmaat bij Hulpmiddelwereld incontinentie luiers. Ze worden snel en discreet verzonden tegen een scherpe prijs waar andere levenranciers niet aan kunnen tippen, ga zo door en ik blijf jullie vaste klant. Ronni
Ronni
Emmen
Alles prima verlopen
F.
Zaandijk
Ik ben 2. Producten besteld. De goedkoopste heb ik ontvangen. De duurste het Sissel Sitfit Plus zitkussen art. 39383 heb in nog steeds niet. Ik heb wel een trac nummer: 3SQDER11492339. Misschien kan door jullie worden gezocht. Mijn ervaring met Post Nl is niet goed. Dit is het derde artikel in een half jaar dat niet wordt afgeleverd.
Johanna
Eersel
Betrouwbare webshop. En als er toch een probleempje telefonisch bereikbaar!
Gerrit
Kampen
Een goed product en veel goedkoper op deze site
Engels Annie Eugenie
VILVOORDE
Beste klant,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en dat u de prijs als aantrekkelijk ervaart. We doen ons best om kwalitatieve hulpmiddelen tegen een scherpe prijs aan te bieden.
Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.
Hulpmiddelwereld
Ik heb bij Hulpmiddelwereld TENA Wet Wash Gloves besteld en ben zeer tevreden over mijn aankoop. De prijs was aantrekkelijk en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De producten waren goed verpakt en voldeden aan mijn verwachtingen. Ik ben vooral tevreden over de goede prijs-kwaliteitverhouding en zou Hulpmiddelwereld zeker aanbevelen.
Ina
Delfgauw
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling van de TENA Wet Wash Gloves, de snelle levering en de verpakking van uw producten. We vinden het belangrijk om onze klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige bestelervaring te bieden.
Bedankt voor uw aanbeveling. We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.
Hulpmiddelwereld
Ik moest helaas zelf achter de bestelling aan. Blijkt dat het niet op voorraad is, duurt zeker nog een week. Wees duidelijk! Communiceer dat dan, laat een klant niet in het ongewisse!
Beveelt niet aan
petra
Lelystad
Beste klant,
Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.
Vervelend om te lezen dat u zelf achter uw bestelling aan moest gaan en dat de communicatie rondom de voorraad niet duidelijk genoeg is geweest. We begrijpen dat het frustrerend is om geen duidelijkheid te hebben over de levering.
We nemen uw feedback mee om onze communicatie hierover verder te verbeteren. Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld.
Hulpmiddelwereld
Perfecte en snelle levering.
21 July 2026
Hilde
Kortenaken
Beste klant,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service.
We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Van 2 aankopen is 1 nog steeds niet bezorgd. Geen bericht hier over
21 July 2026
Pieter Schelkers
Eersel
Beste klant,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Vervelend om te horen dat u nog niet beide aankopen heeft ontvangen en dat u hierover geen bericht heeft gekregen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij u willen bieden.
Wilt u ons een e-mail sturen naar [email protected] met uw ordergegevens? Dan kijken we graag voor u uit wat er met de ontbrekende bestelling aan de hand is en zoeken we samen naar een passende oplossing.
Hulpmiddelwereld
Wacht nog op bestelling volgens stock online was het product op voorraad maar als jullie wilden verzenden bleek het niet op voorraad te zijn . Dit vind ik heel spijtig .hoop op vlugge levering groetjes
Van Vaerenbergh Marleen
Sint-Katherina-Lombeek
Beste klant,
Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons om te lezen dat u teleurgesteld bent over de levertijd van uw bestelling.
Hoewel een product op onze website als voorradig kan worden weergegeven, kan er in sommige gevallen een verschil ontstaan tussen de actuele voorraad en de beschikbare voorraad in ons systeem. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer u erop rekent dat uw bestelling snel geleverd wordt.
We doen ons best om dit soort situaties zoveel mogelijk te voorkomen en zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden zodra het product beschikbaar is.
Bedankt voor uw geduld en begrip.
Hulpmiddelwereld
Ik bestel al enige jaren maandelijks Nutridrink bij u en tot volle tevredenheid . Gemakkelijk bestellen, snelle communicatie /orderverwerking en betrouwbare levering door PostNL . Ga zo door !
Frits
Zeewolde
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u al meerdere jaren tevreden bent over uw bestellingen van Nutridrink en onze service.
We waarderen het enorm dat u onze eenvoudige bestelwijze, snelle verwerking en betrouwbare levering benoemt. Uw vertrouwen door de jaren heen betekent veel voor ons.
Bedankt voor uw complimenten en uw loyaliteit. We blijven ons inzetten om u ook in de toekomst dezelfde service te bieden.
Hulpmiddelwereld
Houden zich aan de afspraken
Bogaert Bogaert
De Panne
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat u ervaart dat wij onze afspraken nakomen.
We vinden betrouwbaarheid en goede service erg belangrijk en waarderen het dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.
Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen