Snel, makkelijk bestellen, snel bezorgd

Bestellen gaat makkelijk, wordt snel bezorgd en omdat er deze keer ook een tracking nummer bij zat en de bezorgtijd ook klopte hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven.

Vlotte levering

De bestelling ging wederom goed. Dit was de tweede keer dat ik bij Hulpmiddelwereld een bestelling plaatste. De bestelling werd weer vlug en netjes afgeleverd en ik kreeg een mooie korting. De volgende keer ga ik zeker weer naar de Hulpmiddelwereld. Een aanrader.

Correcte service

Sinds ik Hulpmiddelwereld ontdekt heb, bestel ik altijd bij hen. Uiterst correct zowel de bestelling, de levering, de levertermijn en de prima verpakte artikelen. Steeds netjes geleverd in stevige kartonnen dozen. Maar het allerbelangrijkste is toch de lage prijzen. Zeer tevreden.

prima geregeld

altijd de volgende dag al geleverd, topi

goede ervaring

alles was netjes afgeleverd en op tijd

Altijd alles naar wens

Alle bestellingen worden meestal de dag nadat de die geplaatst zijn correct geleverd. Zou niet weten wat er nog aan te merken valt.

Top !

ik bestel regelmatig bij jullie incontinentiemateriaal , héél tevreden , prijskwaliteit is top , korrekt afgehandeld en op tijd geleverd door PostNL , grt Eric uit Gent-Belgie

Snel

Snelle en correcte levering.

Prima ervaring

Ruime keuze, goede prijs, snelle levering.

Niets ontvangen

Niets ontvangen

• Betrouwbaarheid

Makkelijk bestellen, een gunstige prijs en snelle levering, wat wil een klant nog meer? Aanbevolen!

Heel goed.

Super!!

• Betrouwbaarheid

De artikelen waren niet op voorraad dus zit ik nog steeds te wachten.

Andere keren was alles op tijd. Nu wordt het zo 'n langzamer hand vervelend.

• Betrouwbaarheid

Ik plaats een bestelling, krijg keurig alle informatie, doe mijn betaling en krijg de zending volgens afspraak geleverd. In één keer goed: Prima!

• Betrouwbaarheid

Alles in orde, vlot en snel

Gemakkelijke website, juiste levering, mooi aanbod. PS: Helaas, nog nooit een kortingcode ontvangen ondanks het feit dat ik al diverse bestellingen deed. Hopelijk lukt het deze keer?

Tevreden

Perfecte levering , snel en verzorgd. Product voldoet aan verwachting.

snelle levering. oplossingsgericht

had flesjes Nutridrink besteld. Eén smaak was niet leverbaar. Kwam snel een bericht met voorstel een andere smaak te sturen.

Top ! is een aanrader

ik heb een goede ervaring qua prijs communicatie en product. is echt een aanrader om producten t bestellen.

Leverbetrouwbaarheid

Hond voldoet aan de wens. Netjes volgens afspraak geleverd met track en trace prima te volgen. Netjes verpakt

• Betrouwbaarheid

Bestelling is er snel en gaat altijd goed. Ik vind ook de herinnering aan de opnieuw te bestellen product fijn.

• Betrouwbaarheid

ik kan weer rustig slapen.

mijn man en ik kunnen weer rustig slapen. we hebben een Bedbeugel besteld en was gauw binnen. we zijn er erg blij mee.

Goed, snel en goedkoop

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag ontvangen. Product zoals omschreven

• Betrouwbaarheid

Snelle levering. Jammer dat je geen service punt kunt aangeven. Door een fout in mijn emailadres, mijn schuld, geen bevestiging gekregen van mijn laatste bestelling. Gebeld, Daarna netjes afgehandeld. Enige wat nog ontbreekt is een faktuur.

Levering

Snel afgeleverd

Uitstekende

Prima, kan niet beter

Sylviuslaan 9

9728 NS Groningen

Over Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.