Ik heb een product via de website besteld en kreeg eerst een mailtje dat de levering vertraagd was. Daarna kreeg ik een mailtje dat het product uit het assortiment is. Het product is echter niet van de website gehaald.
Makkelijk bestelproces, prijs kwaliteit verhpuding goed. Snelle levering.
snelle levering en de helft goedkoper dan bij de standaard apotheek
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering, vriendelijkheid en het ruime assortiment aan hulpmiddelen en zorgproducten. Bij Hulpmiddelwereld doen we er alles aan om onze klanten te voorzien van kwalitatieve producten die comfort, mobiliteit en zelfstandigheid bevorderen. Ons doel is om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken, met deskundig advies en een gebruiksvriendelijk assortiment dat aansluit op de behoeften van senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking. Uw waardering voor onze vakbekwaamheid en service motiveert ons om elke dag weer het beste te doen voor onze klanten. Nogmaals dank voor uw feedback en we hopen u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Waardeloos!!! Ik kon niet snel omruilen vanwege prijsverschil dan weet die niet of bekende gezegde: klant is de koning! Invalide zou beter snel geholpen worden! Volgende keer zou ik nooit meer kunnen bestellen bij deze web winkel! Tabeeeee
Beste klant, Dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het omruilen van de rollator niet naar wens was. Wij begrijpen dat snelheid en duidelijkheid belangrijk zijn, zeker bij hulpmiddelen voor dagelijks gebruik. Wij willen graag toelichten dat wij geen omruilservice aanbieden. Indien een product niet naar wens is of gebreken vertoont, ontvangt u altijd een reactie met een passend vervangend en degelijk product. Onze retourvoorwaarden zijn duidelijk en expliciet vermeld op onze website, zodat u weet waar u aan toe bent. Ons team staat altijd klaar om mee te denken en oplossingen te bieden. U kunt bij vragen of problemen contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] , zodat we samen naar de best mogelijke oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Over het product goed maar 10 percent korting bij gebruik kortings code bij eerste bestelling minder alle code werkten niet
Beste klant, Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product. Het spijt ons dat de 10% kortingscode voor uw eerste bestelling niet werkte. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Soms kan het voorkomen dat een code niet goed wordt toegepast of dat er een technische fout optreedt. Wij kijken dit graag voor u na. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder en zoeken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heel vlugge bestelling
Beste klant, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je heel tevreden bent en dat de verzending discreet en snel is verlopen. We waarderen je feedback enorm! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
In alle opzichten in een zin , het doet zijn werk
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je je veilig voelt en dat het product goed zijn werk doet. We waarderen je feedback enorm en hopen je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
goede ervaring met hulpmiddelen wereld
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je altijd tevreden bent met onze service en een goede ervaring hebt met Hulpmiddelen Wereld. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je ook bij toekomstige bestellingen weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ruim assortiment, redelijke prijzen, directe levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de redelijke prijzen en de directe levering. We doen er alles aan om dit niveau van service te behouden en hopen je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wat ik besteld had kwam snel en in goede orde binnen.
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je bestelling snel en in goede staat is aangekomen. We waarderen je feedback en kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Er wordt gedaan wat met beloofd.
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we doen wat we beloven. We waarderen je feedback enorm en hopen je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik bestel nu al jaren en de bestelling wordt perfect en snel geleverd. Nog nooit problemen gehad.
Beste klant, Hartelijk dank voor je prachtige review en je jarenlange vertrouwen! Geweldig om te horen dat je bestellingen altijd perfect en snel worden geleverd en dat je nog nooit problemen hebt gehad. We doen er alles aan om onze service op dit hoge niveau te houden en kijken ernaar uit je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel en correct geleverd! Tevreden klant.
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en correct is geleverd. We waarderen je feedback en kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zie hierboven
Beste klant, Bedankt voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je helemaal tevreden bent. We doen ons best om iedere bestelling soepel te laten verlopen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij een volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
ik ben zeer tevreden met de snelle levering en correcte prijzen en de klantendienst met snelle reacties
Beste klant, Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, onze correcte prijzen en de service van onze klantendienst. We doen ons best om iedere bestelling vlot en netjes te laten verlopen, en het is geweldig om te lezen dat dit bij jou goed is aangekomen. We kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
n.v.t.
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles veilig en snel is verlopen en dat je tevreden bent over ons telefonisch contact. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb na 1 week nog altijd niets ontvangen ik vind dat geen goede referentie kan beter zelf geen mail waneer het verzonden word
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen, onze excuses voor het ongemak. We waarderen je opmerking en nemen dit mee om onze communicatie over verzendingen te verbeteren. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we direct waar je bestelling blijft en zorgen we dat het zo snel mogelijk bij je wordt geleverd. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Geweldig, een hele snelle levering en alles netjes ingepakt, kan nooit beter.
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de verpakking. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima Alleen duurde het lang voordat ik de teststrips in huis had. Gaat bij andere websites écht veel sneller
Beste klant, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat alles verder prima is. Jammer om te lezen dat de levering langer duurde dan u had verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor het delen van uw ervaring en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bij geen voorraad geen enkele indicatie van wanneer er wel voorraad is. Heel vreemd
Beste klant, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat u geen informatie heeft kunnen vinden over de levertijd bij een product dat niet op voorraad is. Wij begrijpen dat het prettig is om een duidelijke indicatie te hebben van wanneer een product weer beschikbaar zal zijn. Wij kijken dit graag voor u na. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected] met daarin uw ordernummer en klantvraag. Op die manier kunnen wij uw bestelling gericht bekijken en samen met u naar een passende oplossing toewerken, en u zo snel mogelijk van een inhoudelijk antwoord voorzien. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering, netjes verpakt. Product voldoet helemaal aan de beschrijving
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat het product netjes verpakt bij u is aangekomen. Goed om te lezen dat het product volledig voldoet aan de beschrijving – daar streven wij natuurlijk naar. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
uitstekend
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren. Daar doen wij het natuurlijk voor. Wij streven er elke dag naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is erg prettig om te zien dat dit wordt gewaardeerd. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
correcte levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen. Wij waarderen uw feedback zeer. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd op tijd geleverd en prima prijzen
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat uw bestellingen altijd op tijd worden geleverd en dat u tevreden bent over onze prijzen. Wij waarderen uw positieve feedback enorm, dat is een mooie bevestiging voor ons team. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.