In een onduidelijke mail is gemeld dat de bestelling goed was doorgegeven aan de leverancier, maar niets geleverd wordt. Het bedrag wordt teruggestort.
makkelijk gevonden op de site duidelijke stappen en op tijd geleverd
Hulpmiddelen wereld helpt je prima. Jammer dat de bezorging via PostNL aan huis onbetrouwbaar is.
Snel, prima kwaliteit. Verpakking beetje dubbel op, doos, met daarin kleine doos en toen nog eens karton met 4 flesjes nutridrink. Ga zeker weer bestellen.
Ik ben bijzonder prettig geholpen. De medewerkster asn de lijn was vriendelijk, behulpzaam en deskundig. . Heeft ook mijn vragen kunnen beantwoorden.
Correcte en snelle communicatie en levering.
Ken Tena al jaren maar het is wel heel intressant om via dit kanaal te bestellen maw prijs/kwaliteit
Product voldoet aan de eisen en aanvaardbare prijzen
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is en dat het product voldoet aan uw verwachtingen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Bestellen is eenvoudig. Prijs/kwaliteit is uitstekend Alle vorige bestellingen staan overzichtelijk op de website. Prompte levering Goede promo’s en kortingen. Overzichtelijke website. Ik ben al 6 jaar klant en heb nooit een probleem ervaren.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat u al 6 jaar tevreden klant bent en onze prijs-kwaliteitverhouding, overzichtelijke website, promoties en snelle levering waardeert. We doen er elke dag ons best voor om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken en onze klanten een betrouwbare service te bieden. Uw vertrouwen en loyaliteit betekenen veel voor ons. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering,voordelige prijzen
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en scherpe prijzen. Wij doen ons best om kwalitatieve producten betaalbaar aan te bieden. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en kwaliteits product !
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit van het product. Daar streven wij iedere dag naar. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De spullen zijn een stuk goedkoper dan bij de drogisterijen dus goed voor de portemonnee en ze worden snel en discreet geleverd
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze prijzen aantrekkelijk vindt en dat de snelle en discrete levering naar wens is verlopen. Juist die combinatie vinden wij belangrijk voor onze klanten. Bedankt voor het delen van uw ervaring en graag tot ziens bij Hulpmiddelwereld! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn bestelling was snel bezorgd dat is fijn als je iets nodig hebt. Ben erg tevreden over Tena maxi night ,is betrouwbaar en is voordelig.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons ruime assortiment, de snelle levering en de voordelige prijzen. Ook goed om te lezen dat de Tena Maxi Night u zo goed bevalt en aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn bestelling na 2 dagen netjes geleverd
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en binnen twee dagen is geleverd. Wij streven ernaar om onze klanten snel en zorgvuldig van dienst te zijn, dus het is prettig om te lezen dat dit is gelukt. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Niets op aan te merken
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u niets heeft aan te merken. Dat waarderen wij zeer. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gemakkelijk bestelling geplaatst Rappe en vlotte levering Voordelige prijs
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelgemak, de snelle levering en onze voordelige prijzen. Daar doen wij het voor! Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Deze keer heb ik 2 dozen met per doos 6 pakken Tena for men plasbescherming gekocht. Deze Tena for men vind ik onmisbaar en daarmee blijft mijn onderbroek ook schoon en droog. Per dag heb ik 1 plasluiertje in gebruik en kan ik met de doos die ik nog volop in voorraad heb plus de 2 nieuwe dozen wel een jaar voorruit. Voor mij altijd nodig !! Dank voor uw goede bezorging !!! Met vriendelijke groeten van Robert Oude Engberink. ( 76 jaar ). 01062026.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat de Tena for Men u zo goed bevalt en een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse comfort is. We zijn blij dat we u opnieuw snel en naar tevredenheid hebben kunnen leveren. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor uw vriendelijke woorden over onze bezorging. We wensen u veel gebruiksgemak en staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Producten ziin snel besteld en geleverd . Van goede kwaliteit jammer dat ik achteraf pas met de actie in aanraking kwam waardoor het iets voordeliger had kunnen zijn
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Jammer dat u de actie pas achteraf heeft gezien. We hopen dat u bij een volgende bestelling wel van een van onze aanbiedingen kunt profiteren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Verzending snel maar Post NL levert bij afhaalpunt ondanks duidelijke vermelding Levering thuis tijdens de bestelling. Ontvanger is niet in de gelegenheid pakket zelf af te halen (leeftijd en immobiliteit) dus derden moeten inschakelen om het te laten afhalen voordat het pakket weer terug gestuurd wordt. Verkoper is verantwoordelijk voor de zending maar schuift verantwoordelijkheid af op Post NL.
Bestel een paar keer per jaar bij hulpmiddelwereld, gaat altijd goed. Erg tevreden.
Beste klant, Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u al vaker bij ons bestelt en steeds tevreden bent. Uw vertrouwen waarderen wij enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Er wordt beloofd direct aan de slag te gaan. En ze komen zsm
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze directe aanpak. We waarderen uw feedback en staan graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beste klant, Bedankt voor uw fijne review. We helpen u in de toekomst graag weer bij uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik was niet erg tevreden over de bestelling en de wachttijd
Beste klant, Wat jammer om te horen dat uw bestelling langer op zich liet wachten dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak en vervelend dat u zelf contact moest opnemen na een week wachten. Wij begrijpen dat dit geen prettige ervaring is geweest en nemen uw feedback zeker mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Niets ontvangen.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard begrijpen we dat u hierdoor nog geen beoordeling kunt geven. Neem gerust contact met ons op met uw ordergegevens, dan kijken we graag met u mee naar de status van de levering. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik vind leuk dat een site is waar je kan bestellen en 2 dagen erna is het geleverd
Beste klant, Wat fijn om te horen! We vinden het belangrijk dat bestellen makkelijk en snel gaat, dus geweldig dat je je pampers al binnen 2 dagen in huis had. Bedankt voor je mooie reactie! Met vriendelijke groet, Hulpmiddelwereld
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.