hulpmiddelwereld is snel en correkt
Prima product.
Mijn ervaring met Hulpmiddel wereld zijn zeer goed.
Ik had een opklapbare toiletbeugel gekocht. De levering ging snel. Er zaten geen bevestigingsmaterialen bij maar die heb ik zelf gekocht. Zes muur bouten met pluggen waren voldoende om de beugel goed vast te zetten. De toiletbeugel is van een goede stevige kwaliteit. Opklappen gaat makkelijk en hij is stevig genoeg om op te steunen. Mijn vrouw is invalide en is er tevreden over.
voor mij is alles in orde
Betrouwbaar en snel. Levert kwalitatief goede spullen.
Levering duurde langer dan bedacht, maar binnen week was het er. Fijn om achteraf te kunnen betalen ook al kost dit €0,99. Geef ik er graag voor uit, voelt zekerder. Ben zeker geen fan van DHL als bezorger, maar ook fit ging dit keer goed! Kortom, tevreden klant!
vlotte regeling, artikel voldoet zeker aan het verwachtte.
vlotte regeling, artikel voldoet zeker aan het verwachtte.
Een bestelde douchestoel werd volgens afspraak geleverd. Bij het in elkaar zetten bleken twee schroeven voor de rugleuning niet in de voorgetapte gaten te blijven zitten. Hierdoor was het model alleen als kruk te gebruiken. Het telefonisch contact over dit probleem verliep vriendelijk en alles werd vlot afgehandeld. De hele stoel is onder garantie vervangen en de nieuwe stoel was snel in huis. De beschadigde stoel werd na afspraak later opgehaald.
Goode en smelled service
altijd snel altijd goed: de bezorging van Tena producten
De levering van mijn bestelde spullen was snel, website overzichtelijk en makkelijk om te bestellen en de goedkoopste in hetgeen wat ik moest hebben
Prima product snel geleverd
Prima pantoffel!
Badmat blijft goed plakken in het bad. Zuignapjes fijn om te voelen, onder je voeten.
Alles op tijd-snel- en zonder problemen ontvangen.
Had de klok bij nader inzien iets kleiner verwacht. Mijn vrouw, die deze zou gaan gebruiken vond hem 'onrustig groot'. Dus gelukkig probleemloos kunnen retourneren.
Zie hierboven.
Gemakkelijk te monteren en te gebruiken. En van een degelijke kwaliteit.
En het ziet er prima uit
Omdat bleek dat het product niet voorradig was werd afgesproken dat we wachtten op de nabestelling. En die kwam netjes zelf wat eerder dan vermeld was
Ik had een radio gekocht voor mensen met dementie. Deze was voor mijn zus die geestelijk beperkt is. Zij kan de radio ook gemakkelijk bedienen. Dus zeer tevreden met deze aankoop.
Een beetje twijfel of ik wel het juist toestel zou krijgen. Beschrijving toestel
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS