gewoon doen, prijs en kwaliteit inverhouding. zou zo weer daar bestellen
Voor herhaling vatbaar
Hier bestel ik altijd de producten die af en toe nodig heb. Prima sortering, hele snelle bezorging Fantastisch bedrijf.
Prima service en snelle levering
Altijd snelle levering, soms met nog meer korting. Heel blij mee!
Snelle levering en goede prijs ,enigste zou makkelijk zijn als er een track en tracecode was maar verder geen problemen toppue
Snelle en correcte levering
Heb de waterkoker in goede staat ontvangen, ben er heel blij mee, aangezien de pijn in mijn handen, was dit wat ik zocht, zal zeker nog meer gebruikmaken van hulpmiddelenwereld.
Product gemakkelijk te zoeken. Bestellen eenvoudig. Levering snel.
Stipte en nauwkeurige afhandeling van de bestelling. Correcte communicatie.
Gewoon goed, discreet en tijdig geleverd.
De ring was van stug rubber en bewerkt aan beide zijden met versieringen in reliëf. Dit was niet zichtbaar op de foto. Wij hadden een gladde zacht rubberen ring verwacht zoals bij hulpmiddelenwinkels worden uitgeleend. Dit exemplaar is afkomstig uit China. Op een gladde ring kom je makkelijker je stoel uit Wat voor ouderen makkelijker is.
Een dementie klok gekocht voor mijn vader. Het helpt goed voor het dag/nachtelijke. Heel duidelijk en mooie vormgeving
Ik bestel een klok met datum en dat vermelding en krijg een knop voor slechtzienden toegestuurd?
Snel geleverd. Vriendelijke bezorger.
Bestelling was mooi op tijd en vandaag besteld morgen in huis nou dat klopt. We zijn zeer tevreden we raden jullie zeker aan bij onze vrienden en familie. Alles was top en heel goed geregeld.
Ik heb 2 artikelen besteld, maar wist niet hoe ik die 2 samen kon voegen in de bestelling. Maar tijdens een telefoontje met een medewerkster is dat in orde gekomen: samen in 1 doos verpakt en 1 x transportkosten. Ook is het pakket snel bezorgd. Ik ben heel tevreden.
Goede ervaring met verzending en behulpzaam nadat is gebleken dat het product niet goed functioneerde en een nieuw product opgestuurd dat wel goed is
Het door mij bestelde en voor mij erg belangrijke artikel bleek niet meer in het assortiment te zitten. Vreemd dus dat het nog wel op de website werd aangeboden. Daarnaast vond ik het lastig dat niet werd aangegeven via welke pakketdienst mijn bestelling zou worden bezorgd en wat de verwachte levertijd was. Ik bestel namelijk altijd op een dusdanig moment dat de bezorger niet aanbelt als wij niet thuis zijn. Dat bespaart hem en de buren een hoop onnodige ergernis.
Mijn bestelde goed was klaarblijkelijk niet meer in stock maar ik werd hier onmiddellijk van verwittigd dat dit later zou binnen komen of ik kon kiezen voor terugbetaling ! Heb gekozen om te wachten tot de voorraad terug binnen was , dus prima service van deze site !!!!!!
Prachtig materiaal
Prachtig materiaal
Zeer tevreden over mijn aankoop, we gebruikten vroeger een ketel maar was niet ideaal. Met deze apparaat is de stoom goed geconcentreerd waar het moet, gema8 in onderhoud en om mee te nemen.
Alles in orde
9 Sylviuslaan