De TENA-producten zijn zeer scherp geprijsd, ruim binnen 24 uur geleverd en discreet en milieuvriendelijk verpakt (passende doos zonder extra opvulmateriaal).
Beste Kitty, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de prijzen van onze TENA Producten en ook over de snelle levering. Wij proberen inderdaad altijd goede prijsafspraken te maken met onze leveranciers zodat wij onze producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden daar heeft u als klant dan natuurlijk voordeel van. Wat betreft levering; als u bij TENA producten op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan zullen wij deze dezelfde dag nog versturen en als PostNL goed meewerkt zult u het de volgende dag gaan ontvangen. Zo ook bij u. Natuurlijk verpakken wij deze producten in een discrete doos zonder daarop de productnaam. In geval van incontinentiematerialen vinden klanten dat een stuk prettiger. Graag helpen wij u ook weer bij uw volgende bestelling. In ieder geval onze klantenservice staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zufrieden
Sehr geehrte Alois Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der schnellen Lieferung so zufrieden sind. Immer schön zu hören. wir versuchen stets, unsere vereinbarungen so gut und schnell wie möglich zu erfüllen, damit der kunde seine bestellten produkte auch schnellstmöglich zu hause hat und nutzen kann. Wir versuchen auch, unsere Preise so wettbewerbsfähig wie möglich zu halten, indem wir ständig neue Preisvereinbarungen mit unseren Lieferanten treffen, damit dies für unsere Kunden von Vorteil ist. Wir hoffen, weil Sie so zufrieden sind, dass wir Ihnen in Zukunft wieder zur Verfügung stehen können. Mit freundlichen Grüßen, team Hulpmiddelwereld
Nvt
Alleen het tasje erbij viel me een beetje tegen maar verder prima
Beste Annemiek, fijn om te lezen dat u tevreden bent over het door u bestelde product namelijk een opvouwbare wandelstok. Omdat deze wandelstok bedoeld is om handig mee te nemen zit er een tasje bij maar inderdaad dit is een eenvoudig tasje van eenvoudig materiaal maar dat heeft dan ook met de prijs te maken van de wandelstok. Bij veel opvouwbare wandelstokken zit vaak ook geen tasje erbij. natuurlijk kunt u ook altijd de wandelstok natuurlijk los in uw handtas stoppen om mee te nemen. het belangrijkste is dat u met deze wandelstok veilig kunt lopen want veiligheid staat voorop. Indien u in de toekomst weer op zoek bent naar bijv. een nieuwe wandelstok of een ander hulpmiddel dan staan wij weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles prima in orde!!!
Zoals steeds vlugge en verzorgde levering. Dank
Mijn ervaring: Ik had toch graag dat het lijfje van de hond een andere vulling had gehad veel zachter namelijk een soort kapok oid zodat je de grote batterij niet zo sterk voelt en het geluid van de batterij is ook minder aangenaam. Ik vraag mij af of de batterij moet/kan worden vervangen en hoe? Toch ben ik blij met het aai/knuffeldier en heb het gevoel dat ik niet alleen in huis ben
Beste Jennie, Wat leuk om te lezen dat u bij ons een interactieve hond heeft besteld dit is een van onze meest bestelde producten en wordt door veel van onze klanten als een fantastisch product ervaren waar veel klanten van ons plezier aan beleven. Jammer om te lezen dat u de vacht en de vulling niet helemaal naar wens vindt. U had graag een wat zachtere vacht gezien omdat u het idee heeft dat u de batterij voelt en het geluid hoort van de batterij. Het geluid dat u hoort is niet van de batterij maar van het mechanisme binnenin wat zorgt dat de hond zijn bewegingen maakt hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Tevens is dit ook wat u voelt mits u de hond op schoot heeft. Wij zullen uw opmerking over de vacht en het mechanisme doorzetten naar onze leverancier wie weet dat ze er misschien eens in de toekomst naar kunnen kijken of dit veranderd kan worden. Wat betreft de batterijen vervangen; er zit in de doos een handleiding hier ziet u in staan waar het klepje van de batterijen zich bevind en hoe deze te vervangen. Dit is heel eenvoudig namelijk aan de onderkant bevindt zich een opening inde vacht met klittenband. U kunt deze lostrekken en u ziet dan een klepje met een schroef. Dit schroefje dient u los te draaien en vervolgens gaat het klepje open en kunt u de batterijen eruit halen om te vervangen vervolgens op dezelfde manier het klepje ook weer sluiten en de opening in de vacht weer sluiten met de klittenband. Een kind kan de was doen. Zou he niet lukken vraag dan even hulp van iemand in uw omgeving. Wij wensen u in ieder geval heel veel aai- en knuffelplezier toe met uw interactieve hond. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De prijzen waren heel goed. 25% en 5+1 promotie. Bij een verkeerde bestelling geen probleem om te annuleren. Heel goede winkel.
Beste Mario, Dank u wel voor de mooie beoordeling. In de periode dat u heeft besteld, hadden wij inderdaad een actie voor onze incontinentiematerialen 5 + 1. Wij proberen regelmatig door het jaar heen aantrekkelijke acties aan te bieden. Daarnaast proberen wij altijd scherpe prijzen aan te bieden door dan ook constant nieuwe prijsafspraken te maken met onze leveranciers zodat het voor onze klanten aantrekkelijk wordt gemaakt om bij ons te bestellen tegen scherpe prijzen. Daarnaast stel een klant een verkeerde bestelling plaatst dan kan deze altijd nog geannuleerd worden, neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice en zij regelen het allemaal. Service is waar wij voor staan. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel besteld snel geleverd
Zeer goede rolstoel voor een prima bedrag.Plat opvouwbaar,rijd goed.Kan hem aanbevelen.
Hulpmiddel snel geleverd. Prima verpakt en handig boekje met hulpmiddelen bijgesloten. Super !!
Het was een verassing dat het gevraagde voor mijn gevoel per omgaande post werd toegezonden.Er zat tussen aanvraag en ontvangst maar twee dagen. Om naast het bestelde ook de hulpmiddelen catalogus 2021 , die langer zelfstandig wonen kan bevorderen, toe te zenden was zeer welkom m.n. door de hulpmiddelen op velerlei terrein.
snel, juist
Ben heel tevreden gaat snel en is goedkoop als in de winkel of apotheek
Prima te gebruiken
Ook bij eerdere bestellingen werd de levering op een uitstekende en snelle wijze gedaan. Hulde voor Hulpmiddelwereld
Deze sokkenhulp werkt voor mij reuze handig
Beste Rienk, Wat fijn om te lezen dat het door u bestelde hulpmiddel de sokkenaantrekker u zo goed bevalt en u helpt bij het dagelijks aantrekken van uw sokken. Wij proberen altijd zoveel alsook zo goed mogelijke hulpmiddelen aan te bieden die mensen langer zelfstandig kunnen laten wonen. Dat betekend dat wij hulpmiddelen aanbieden die u kunnen helpen om dagelijkse bezigheden te vergemakkelijken. Verder proberen wij ook altijd nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen zodat er nog een uitgebreider keuze aan hulpmiddelen is en dat er voor iedereen wel iets er tussen moet zitten. Zou u in de toekomst nog meer hulpmiddelen nodig hebben dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wij hebben meermalen aankopen gedaan via uw bedrijf.
Snelle afhandeling van de klacht Nieuw apparaat binnen paar dagen in huis
Beste Petra, Wat super om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. Wij nemen de klachten van onze klanten altijd heel serieus en kijken altijd samen met de klant naar een passende oplossing. Belangrijk is dat onze klanten tevreden zijn want dan is de kans ook groot dat de klant ook een volgende keer bij ons besteld. In ieder geval is het bij u netjes opgelost en maakt u nu gebruik van een nieuw apparaat en hopen dan het apparaat goed bevalt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede snelle levering en geen probleem als iets niet goed is, gewoon fijne service
Altijd goed geholpen
Het hulpmiddel werkt uitstekend. Word niet meer wakker door kortademigheid.
Bedhek werd op tijd geleverd,betrouwbare cite. Vriendelijk personeel Door het bedhek kan mijn moeder 84 jaar niet meer uit haar bed vallen,gemakkelijk te monteren.
Beste Benny, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. zeker ook fijn dat u bij ons een passend bedhek heeft kunnen verkrijgen bij ons zodat uw moeder nu veilig in bed kan blijven liggen. Wij proberen altijd een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden zodat er altijd wel iets tussen zit waar klanten naar op zoek zijn. Verder als er vragen zijn dan staat er altijd een klantenserviceteam klaar die deze vragen kunnen beantwoorden oftewel ook advies kunnen geven. Wij proberen altijd mee te denken met onze klanten zodat wij dan ook het meest passend product kunnen aanbieden. In ieder geval kan u moeder gelukkig niet meer uit bed vallen, veiligheid staat voorop. Wij hopen dat u zo tevreden bent dat als u nog eens een hulpmiddel nodig zou hebben dat wij u dan weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bij het bestellen wist ik niet dat dit een onderdeel van MediReva was. Daar heb ik alleen maar goede ervaringen mee.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS