Mijn ervaring is gemiddeld. Bestellen gaat makkelijk. Een groot nadeel vind ik dat ik een klein pakketje had wat heel makkelijk door de brievenbus past als postpakket wordt verstuurd met de kosten daarvan.
Ik heb iets aangeschaft voor mijn vader een SOS polsband met telefoon mijn broers en ikzelf vind dit een gerust idee dat hij direct als het nodig is om hulp kan vragen
Goede ervaring en dat is een reden voor meerdere bestellingen voor in de toekomst.
Duidelijke site. Goede antwoorden op eventuele vragen
Ik vraag mijn eigen af of het wel medische mondkapjes zijn ,want ze lijken op de gewone mondkapjes.
Echter een opmerking: levering via Post NL...., laten té laat weten wanneer ze langs komen, laten colli, onbewaakt, achter op de stoep !!!
Goed en snel geleverd top !
Mooie medicijndozen besteld.
Een duidelijke omschrijving van het product,betaalbare prijs en een goede afwerking
Snelle reactie op mijn mailtje met vraag. Daarop ook snelle actie.
Snelle en correcte service
Bestelling sneller in huis dan verwacht.
! a 2 maal per jaar plaats ik een bestelling . en dan vind ik een 3 ster op de juiste plaats . want die overdreven beloningen 4 , 5 ster vind ik overdreven .
Na bestelling werd alles snel geleverd. Een tevreden klant!
Zeer vlugge bezorging!!! En goede mondkapjes, zaten goed.
Via de site snel makkelijk en een stuk goedkoper dan bij de drogisterij
Prima en vlot
Snelle levering, product zoals omschreven op site en voldoet aan de wens
Niks op aan te merken...!
Vlotte bestelling. Toen door overlijden van mijn vader de bestelling onnodig bleek kon ik zonder problemen het artikel terug sturen na een telefoongesprek met een behulpzame dame. Waarvoor dank.
Alles prima
Vertrouwd , duidelijk
Het bestelde artikel niet voorradig. Kreeg een belletje om het probleem op te lossen.
Goede ervaring
9 Sylviuslaan