Teleurgesteld omdat de bestelling niet compleet was. Was wel in geheel al betaald en het meest waardevolle product is 3 weken vertraagd.
Ik kocht deze maskers om me te beschermen tegen covid19, zeker nadat ik pas ontslagen ben uit het ziekenhuis. Ik heb bijna 2 weken moeten wachten alvorens ze geleverd werden. Veel te laat!!!
Nvt
bestelling ,aflevering en boekhoudkundig verliep alles correct
PR service.
Mooi groot balans bord
Everythjng as i expected
Alles tip top in orde
veel keuze, snelle levering, 100% betrouwbaar
Beste Mevrouw R. Patty-Matitahatiwen, Bedankt voor uw bestelling. Hopelijk is deze naar wens verlopen? Mocht dit niet zo zijn laat het ons weten via [email protected] of bel op werkdagen naar 088 0080 100 (Nederland) of 02 588 13 01 (België). Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem correct op te lossen. We nodigen u graag uit om Hulpmiddelwereld te beoordelen. Zo kunt u ons helpen om onze service te optimaliseren. Wij werken samen met de Thuiswinkel Reviews via het platform van KiyOh, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden. Klik op deze link: https://www.kiyoh.com/add-review/1045952/hulpmiddelwereld/?order=100208739&p_r[]=MYY0470-100 en geef ons uw beoordeling. <="" span="">Werkt de link niet? Kopieer deze regel in uw browser https://www.kiyoh.com/add-review/1045952/hulpmiddelwereld/?order=100208739&p_r[]=MYY0470-100 Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hulpmiddelwereld ------------------------------------------------------------------------------- Bestelling met bestelnummer 1191584627 Geachte heer/mevrouw, U schrijft zelf, of mijn bestelling (zie boven) naar wens loopt. Maar helaas, heb ik deze bestelling #100208739) Chirurgisch mondneusmasker Type IIR - 100 stuks - Medisch mondkapje (via Ideal betaald d.d. 25-01-2021) tot nu toe nog niet ontvangen! Vriendelijk groet, mevr. R. Patty-Matitahatiwen
De levering verliep heel snel en gemakkelijk. Een telefoontje en alles wordt geregeld
Original anmeldelse
De levering verliep prima, maar telefonisch bestellen wordt lastig gemaakt, door de diverse doorschalingen. Je komt na het bellen van het nummer op een eerdere factuur, niet uit bij de goede afdeling.
idere levering cortect en snel geleverd tegen een concurre rende prijs
Goed.
Voor mijn moeder haar moeilijke voeten zijn deze zachte schoenen ideaal
Snel verzonden , in goede staat ontvangen. Ziet er goed uit.
Prettig geholpen door de klantenservice toen ik belde met een vraag.
prima ervaring betrouwbaar bedrijf
Heb verleden jaar een digitale dementieklok voor mijn ouders besteld. Na een half jaar kreeg de klok rare kuren (Tekst in spiegelbeeld), contact opgenomen met Hulpmiddelwereld mocht de klok kosteloos terugsturen en 2 dagen later heb ik een nieuwe klok toe gestuurd gekregen. Super service, goed contact zowel telefonisch als via de mail.
Goede service. Toen een artikel toch uitverkocht bleek werd ik gebeld en kreeg alternatieve oplossingen aangeboden. Heel tevreden hierover. De artikelen die wel op voorraad waren heb ik snel ontvangen en zijn prima!
Prima ervaring
Goede en vlotte communicatie. Na 2 dagen per mail uitleg waarom levering vertraagd is door problemen bij Post NL.
Staan je snel te woord. Goed materiaal.
Alles is naar wens afgeleverd.
Bestelling een dag later gehad, netjes verpakt en in een goede staat.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS