Filtre

Besteld en Perfect verlopen.

We waren op zoek naar een duidelijke digitale klok voor in ons atelier cq bedrijfsruimte. En toen kwamen we deze tegen helder en duidelijk. Dus besteld. We kregen bericht dat de klok was ingepakt en geleverd ging worden. Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. En dit was ook duidelijk. Dus na 2 dagen hadden we de klok in huis. En precies zoals we verwacht hadden. Opgehangen. En elke dag hebben wij een heldere en duidelijk klok, waar de tijd en dagen en zelfs de datum opstaan. Helemaal top.

Gemengde gevoelens

Mooie telefoon, zeer slechte gebruiksaanwijzing. Half in het Pools, slecht vertaald. Om nog maar te zwijgen van de grote van het lettertype, piepklein en dat voor senioren! Niet oké!

Prima en snelle service

Blij dat ik hulpmiddelen. Be gevonden heb zo een service top Een zeer snelle levering Ik kan jullie alleen bij zoveel mogelijk mensen aanbevelen!!!!!

Goed ingepakt, goed geleverd

• Betrouwbaarheid

Goede afvalgrijper gekocht, met hulp van iemand bij klantenservice die zelf ook afval raapt. Dus die precies wist wat handig was en wat niet.

Snelle levering, goed product

Tweemaal FFP2 maskers besteld. Ze werden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en prima produkt

Produkt doet wat het moet doen

Makkelijk bestellen, snelle levering

Het bestellen en betalen gaat eenvoudig en er wordt snel geleverd. Vaak zijn de producten ook goedkoper dan in de winkel

• Betrouwbaarheid

Mijn moeder is helemaal gelukkig met haar nieuwe pantoffels en de verpleging ook. Goede kwaliteit en mooi uitgevoerd

• Betrouwbaarheid

Vlotte afhandeling, snelle levering, professioneel

Prima service op alle vlakken

Goed en correct

de bestelling werdt goed en netjes op tijd geleverd. Het enigste minpunt was dat ik opeens mevrouw geworden ben i.p.v meneer.

Prima shampoocaps!

Prima shampoocaps, niet duur en snel geleverd! M'n 83-jarige moeder, die haar gebroken nek in een brace heeft, genoot ervan dat haar haar weer eens gewassen werd.

Levering goed afgehandeld.

Na een aanloop probleempje over het niet kunnen vinden van de levering bij post.nl via een medewerkster op internet kunnen overleggen en stond de postbezorger zaterdag jl aan de deur. Prima opgelost!!!!!

• Betrouwbaarheid

De bestelling is bijzonder goed gegaan.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, goede communicatie, mooie producten

• Betrouwbaarheid

Correcte koopwaar, snel besteld en de volgende dag al bezorgd !!!

Hier hoeft geen verdere uitleg ;).

Niets op aan te merken

Bestelling komt exact overeen met de beschrijving. Levering was een dag vertraagd door drukte bij Post.nl maar dat werd keurig gecommuniceerd.

• Betrouwbaarheid

Goede bezorging en nauwkeurige bezorgingstijd. Fijn om extra bericht te krijgen om vóóral thuis te zijn bij de bezorging i.v.m. de omvang van het pakket. Hierdoor niet nodeloos hoeven sjouwen vanuit een pakket-ophaalpunt. Trouwens slaapt het kussen, met ANBO-korting, écht heel fijn!

Goed en snelle levering.

Goed geregeld.

• Betrouwbaarheid

Goed product en zeer klantvriendelijk en behulpzaam

goede service

rollator gekocht waar problemen mee ontstonden. uiteindelijk keurig opgelost door hulpmiddelwereld.

• Betrouwbaarheid

Leveringstijd voldoet niet aan de verwachting

Op woensdag 30-12-2020 11.09 uur een douchekruk besteld. De website geeft aan: Vandaag voor 15.00 besteld, morgen in huis. Deze is nodig omdat mijn 92 jarige moeder plotseling ernstig in gezondheid achteruit gaat en evenwichtsproblemen heeft. Daarom is dit hulpmiddel dringend noodzakelijk en de reden van bij u bestellen. Verwacht de bestelling dan ook op donderdag 31-12-2020 zoals beloofd of in ieder geval zaterdag 02-01-2021. Zondag 03-01-2021 per mail geïnformeerd waar de bestelling blijft. Hierop krijg ik het volgende antwoord: "Wij hebben de leverancier gevraagd om de tracking gegevens, zodat we deze aan u kunnen doorgeven. Zodra deze beschikbaar zijn, krijgt u hiervan een automatische e-mail." Tegen het eind van de dag, daar ik nog steeds geen antwoord heb, wederom gevraagd waar mijn bestelling blijft. Het volgende antwoord: "Op feestdagen en in het weekend zijn wij gesloten en zal de post niet bezorgen. We hopen u z.s.m. de tracking gegevens door te kunnen geven." Het is algemeen bekend dat Post.nl ook op zaterdag bezorgd en de bestelling al woensdag 30-12-2020 verstuurd had behoren te zijn (jullie belofte op de website). Nu heb ik begrip dat het erg druk is, maar verwacht mijn pakket dan toch wel op maandag. Helaas! Mijn bestelling arriveert uiteindelijk op woensdag 06-01-2021. Ik kan hieruit alleen de conclusie trekken dat uw bedrijf zich niet aan de eigen beloftes houdt en de mensen in dit opzicht valse belofte doet.

snelle goed service

snelle goed service

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Zeer tevreden!

Wij zijn erg blij met deze aanschaf.Het is een degelijk en stevig product. Wij kunnen dit ook aan iedereen aanbevelen. Verder zeer tevreden over hulpmiddelwereld! Zeer klantvriendelijk en zeer hulpvaardig voor de klanten. Tonen veel begrip en geduld, super!!!

9 Sylviuslaan

Groningen 9728 NS