Snelle service en artikelen van goede kwaliteit
Na een bestelling bleek de levering ( door derden ) niet aan te komen op de plaats van bestemming, maar op de begane grond. Via mail is dit gemeld geworden waarop een snelle reactie kwam van Hulpmiddelwereld. Door middel van een goede, open en prettige communicatie ( plus tegemoetkoming ) werd het voorval besproken. Fijn dat men gehoord wordt en meedenkt. Zodoende nu een verdiende vijfsterren waardering! We zullen zeker nogmaals bij Hulpmiddelwereld bestellen.
Original anmeldelse
Mijn moeder is 84 jaar oud en is onlangs verhuisd naar een appartement. Hulpmiddelen koop je omdat je “ hulp “ nodig hebt. Echter bij levering bleek dat men de spullen niet tot in de woning levert, maar op de begane grond. Je kunt niet verwachten dat mensen die hulpbehoevend zijn ( en op leeftijd ) zelfstandig een supergrote doos naar de derde etage kunnen brengen.
Eerste bestelling, ben ik content alles is zoals wens verlopen
Zeer goed behandeld
Doe de bestelling voor me moeder Deze hoeft zo niet de winkel af
We hadden via de website een paar drinkbekers besteld en die waren echt zeer snel geleverd. Dat was een fijne ervaring omdat mijn partner weer normaal mee kon doen met koffie drinken.
Had probleem met een wiel van mijn rollator. Een telefoon was voldoende om nieuw onderdeel binnen48 uur in huis te hebben. 3 minuten om te verangen en probleem opgelost. Dank
De bestelling werd volgens afspraak geleverd. De bestelde rollater is van een prima kwaliteit.
Bestellen via site makkelijk. Telefonisch contact vriendelijk en met goede info. Toen bleek dat leverancier problemen had met levering werd ons dat telefonisch meegedeeld.
Mooi groot display en fijn in het Nederlands. Simpel op tijd te zetten. De nachtstand had Wat ons betreft nog wat donkerder gemogen.
Overzichtelijke site. Goede prijszetting
Eerste paar keer besteld en ondanks dat een bestelling in verschillende delen werd verzorgd was alles keurig verpakt en best gedaan zo snel mogelijk te leveren. Netjes en gesloten verpakt. Wij vinden het goed
snel geleverd tegen schappelijke prijs
Goed product, goede communicatie n prompte afhandeling.
Het gemak waarmee ik mijn (per ongeluk) teveel bestelde producten kon terugzenden vond ik heel prettig. Ik bestel weinig online waardoor ik bij de bestelling een fout heb gemaakt. Na contact met het bedrijf kreeg ik heel snel een duidelijk antwoord en ook het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort. Prettige ervaring met de hulpmiddelen winkel.
Er ging wat kapot aan het gekochte artikel. Door hulmiddelwereld werd dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en kon ik de kapotte terugsturen. Superservice!
Duidelijke website, snelle en correcte levering.
TOP service
Nogmaals perfect en vooral zeer snelle levering.
oke
9 Sylviuslaan